Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
9
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini modeli türkiyede satılacakmı acaba
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecekmiş maalesef yurt dışı satanlar da 35 civarı satıyor anlamı yok böyle kayıtsız.
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

Hem pahalı, hem dil ingilizce, hem band20 yok, direnç kayıt yok ve 35 bin lira, insanları salak yerine koyuyorlar hocam valla

• Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Bence kullanın sonra konuşalım soğuma işini. Şakası bir yana inanılmaz bir kamerası var.
  • X200 proyu bir kaç gün kullandım.
    Ekran, parlak baktıkça bakasınız geliyor.
    Pil 6000mah çok iyi ama ben daha iyisini bekliyordum. Gerçi 2-3 gün kullandım belki bir hafta sonra daha da iyi olurdu. Kaldık ki çok çabuk doluyor.
    Elde tutuş hissi kesinlikle premium hissettiriyor.
    Kamera işini arşa taşıdı bu çinliler. Portre çekimine hayran bırakıyor. Öğrencilerim üzerinde denediğim için buraya atamıyorum. Zoom çok iyi. Makro zaten almış başını gitmiş.
    Benim en çok merak ettiğim pro böylese ultrası daha ne katacak bu cihaza.
    Sözün özü çok iyi bir cihaz yapmış Vivo.

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU]

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Yorum için elinize sağlık, resmi satışa bir çıksa da gidip incelesek, belki ben de alırım.
    Hakketten öyle altına imzamı atarım .
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Kesin, alınası bir cihaz olmuş hocam.

Bataryadan memnun kaldınızmı acaba

Batarya iyi hocam kötü değil. 6000mah zaten sadece çok daha iyi bekliyordum. 2-3 kez şarj ettim 1 hafta falan kullansam belki daha da otururdu. Dark mod kullanmam. Ekran parlaklığım minimum %40 olur. Bluetooth ile saat aktiftir.
  • Mini için takipteyim Türkiye'ye gelirse s23 den geçeceğim
  • Volkan Manav’ın bir canlı yayınında bizzat sordum pro mini modeli Türkiye’ye gelecek mi diye. Cevap olarak Vivo ya da Vivo Türkiye’nin neredeyse en üst düzey yöneticisine sormuş ve pro mini modelinin Türkiye’de satışa sunulmayacağı olmuş. Yine de çok küçük bir ihtimal olsa da belki getirirler diye umuyorum.

Hocam siz birçok cihazı tercüme etmiş biri olarak bu soruya belki en iyi cevabı siz verirsiniz s24 ultra mı bu cihazmi sizce?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Kesin bu'nun cevabı olmayan bir soru. Kesin bu diyene de bakmayın fanboydur. Kullanım alışkanlıklarınızın, kullanım amacınızın, beklentilerinizin cevaplayabilecegi bir soru.

Hocam yardımcı olsanız siz bu konuda çok tecrübelisini kamera pil sosyal medya genel olarak stabilite

sosyal medya ağırlıklı kullanacaksanız (Instagram kastediyorum) iOS biraz daha iyi bu konuda. Tabi artık eskisi gibi değil android de düzeldi. Stabilite sorununu hiçbir amiral gemi cihazda yaşamazsınız.
    Android cihazlarda ekranın 120hz çalışması çok daha iyi. O akışı 16pm bile veremiyor. Söylentilere göre 80hz civarında çalışıyor.
    Bekleme esnasında iOS daha az enerji harcar. Dolayısıyla Max'ın pili çok iyidir. Pro ilk aldığınızda iyi gibi görünse de zamanla pilin yeter kalacağını söyleyebilirim. Android'de artık 6000mahlik piller var. Ve muazzam bir kullanım süresi sunuyorlar. Büyük cihaz alırsanız her iki platformda da sorun yaşamazsınız. Sadece kamera için bir cihaz seçecek olsam vivonun x200 prosunu, x100 ultrasini seçerdim. Apple in ön kamerası iç ortamlarda çok kötü detay konusunda. Kararı verecek olan sizsiniz.

Edit: Kusura bakmayın s24u demişsiniz. Kafam balon ben nasıl iOS anladim x200 pronun rakibi s24u değil. Nesil farkı var. Yine de bugün ikisinden birini seçmek zorunda olsam ekran ve yazılım yönünden s24u yi seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 2 Aralık 2024; 13:56:51 >

Teşekkürler hocam ios asla düşünmem şöyle uzun dönemli bir amiral düşünüyorum gönlüm s24 ultra dan yana bakalım borç harç alacağım bir 4 sene kullanacağım.

Ya ben neden niçin nasıl s24u yı iOS olarak algıladım anlamış değilim s24u toplam pakette çok iyi bir cihaz.

Olur hocam arada öyle 😀 vivo ile arasında kalmıştım şimdi birde xiomi 14 ultra çıktı bakalım hayırlısı xiomi 14 ultra da harikaymış. Bakalım en az 5 yıl cihaz almamak için en iyisini seçmem lazım.

14 ultranin ısınma problemi vardı yanlış hatırlamıyorsam bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.