2 3 şarjdan sonra beni memnun etti, fullden %90'a kadar 1 saat 14 dakika ekran süresi vardı en son. Kablosuz şarjda aşırı ısınma yapıyor baştan belirteyim ama Samsung marka cihaz ile şarj etmiştim etkisi var mı bilemem. Alanlara, alacak olanlara hayırlı olsun telefon değil kamera alıyorsunuz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (8. sayfa)
-
-
-
Mavi rengi çok güzeldi gelmedi ara yüzü çok kullanışlı gelmedi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMRES-42 -- 10 Ocak 2025; 14:54:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat çok güzel duruyor, tasarım, donanım ve kamera özellikleri de dolu dolu ama tek kafamı kurcalayan yazılım tarafı. 2buçuk senelik s22 ultra kullanıcısıyım, pil performansı artık bayağı düştü şarjı günü çıkartmıyor bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum bir süredir ama samsungun arayüzü ve GoodLock eklentileri ile kullanımı aşırı güzel ekstra olarak yapay zeka özellikleri ve asistana türkçe desteğinin de olması cidden çok güzel kullanım kolaylığı sağlıyor. Çin versiyonlara göre globallerde arayüzün çok boş tatsız olduğunu okudum geçsem üzer mi acaba kararsız kaldım :(
-
Ben de S23 u dan geçtim. Yazılım olarak onun yerini almaz. Alışamam dersen parana yazık etme. Çin sürümünde yazılım gayet stabil, akıcı, bir Android auto yoktu onu da verdiler. Ama eksiklikler Samsung cihazlara göre baya var. Örneğin galeride videoya basılı tutunca ağır çekim yapıyor, bunu arıyorum. Çin sürümünde Ai özellikler var ama Samsung kadar değil. Örneğin obje silme çok güzel çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bendede x200 pro mini var hafiflik ve ergonomi süper bu seviyede bu pille cihaz yok bende s23u ve 15 prodan geçtim 15 pro duruyor hala pili az gidiyor 15 pronun
-
kaç para aldınız?
-
One UI sonrası aşırı pişman olursunuz, çok sade bir arayüz mevcut. Hele GoodLock kullanıyorsanız geçmenizi hiç önermem hocam. S25U bekleyin, 2 ay sonra değişim vb kampanyalarla lansman fiyatından 10 15K uyguna alınacak hale geliyor her zaman. One UI 7 videolarını izlediniz mi bilmiyorum ama gelen yenilikler çok büyük olacak, ben de S25 Plus bekliyorum kamera benim için öncelik değil büyük ihtimalle S25 Plusa geçicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah 10da sipariş geçtim ama maalesef kargoya verilmedi alan olupta verilen varmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 10 Ocak 2025; 20:19:42 >
1 hafta 10 gün anca sipariş gecilir hocam x100 de arada takip ediyordum ordaki arkadaşlarin öyle olmuştu yanliş hatirlamiyorsam belkide 2 hafta..oraya sorun derim
Az önce mail geldi kargoya verilmiş 😊
Keşke mini modelini de getirselerdi, tek elle rahat rahat kullanılacak hem kamerası hem işlemcisi ve ekranı tepeye oynayacak telefona hasret kalıyor insanlar. Bir de en sinir olduğum böyle güzel bir telefonu getiriyorsun çok da güzel fiyatla ama tek bir renk seçeneği sunuyorsun. O güzelim mavi rengi niye sadece çin ile sınırlı tutarlar ki. En azından bir siyah seçeneği bari sunsalardı :( Neyse belki ileriki partilerde farklı renk seçeneği de eklerler diye umuyorum.
-
Hayirli olsun:))
Teşekkür Ediyorum.
ben dubaiden aldım iş için gitmiştim 1 haftalığına oradan aldım daha doğrusu çinden oraya geldi 26300tlye
-
-
-
abi dubaiye hangi siteden getirdin acaba bende çinden avrupadaki tanıdığa kargo yaptırmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X