Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sümbülzade Vehbi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
845
Cevap
62
Favori
38.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sadece fotoğraf kalitesi için alacağım, yazılım ve arayüze pek bakmıyorum. Yeni gelecek telefonların kamera performansına göre seneye yenilerim diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 11 Şubat 2025; 0:43:28 >
  • Merhabalar bende x200 pro edindim bu hoparlörleri iyileştirme durumu yok mu ip11 den geçtim ip11 den kötü ne yazikki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 11 Şubat 2025; 8:1:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatan gibi teknosada da bitmiş telefon, diğer yerlerde var

www.teknosa.com
    Vivo X200 Pro 16+512gb Titanium Gray Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/vivo-x200-pro-16512gb-titanium-gray-akilli-telefon-p-125079833

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• agules kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde git gel yaşıyorum. Dün honor'u teknosada inceledim. Kamerası inanılmaz güzel geldi. Huawei p50 pro kullanıyordum ve kamerama çok güveniyordum. Fakat honorda çektiğim fotoğraf 2 kat çok net daha iyiydi. Fakat vivo olmadığı için kıyaslayamadım. Çok kararsızım. Birde android telefonlar 3-4 yıl sonrasında hiç para etmiyorlar. Benim Huawei p50 pro 3 sene önce aldım. 20.000 tl ye almıştım. Şu an ikinci eli 15.000 ediyor. Fakat aynı tarihte iphone 13 pro max. 512 gb modeli de 20.000 tl idi. Şimdi sıfırı 60.000 tl ve ikinci eli 40.000 tl. Yani tl bazında para bile kazandırmış.

Arka Kamarası efsane 16 ram ve batarya önem veriyorsan vivo x200 pro pazar günü aldım çok kurcalayamadım oyun performans bakacam ama benim istediğim herşeyi fazlasıyla karşılıyor ara yüz çok kötü gelmedi biraz kurçalayında çift tıklayınca ekranı aç kapa gibi özellikleri açabiliyorsun ihtiyacın olanları karşılıyor

Honor hoparlör sesi daha iyi ön kamarası daha iyi 3d yüz tanıma tek bu telefonda var

Vatan teknosa gibi mağazalarda bir incele karar ver tavsiyem bu satıcıları pek dinlemem sana samsung verelim kalemi var şuyu var diyip kafanı daha karıştırırlar

Dolar yükseliyor çok düşeceğini sanmam üst model gelmedikçe yükselebilir fiyat belki bu benim düşüncem

• crashris kullanıcısına yanıt
    Şuan hangi markanın amiral gemisi olarak adlandırılan üst düzey telefonunu alırsan al 4 sene rahat götürür düşüncesindeyim artık arada dağlar gibi fark yok bu markalara (GM, tecno gibi fasonlar dahil değil tabiki 😁)

• AdKo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Eşim hala s10 plus kullanıyor. Evet yazılım güncellemesi kesildi, evet pili zayıfladı ama hala sorunsuz çalışıyor. O yüzden uzun vadede kasar mı, donar mı gibi yazılımsal endişeye gerek yok. Donanımsal kısım ise biraz şans.

Bende de Huwaei Mate 20 Pro var. 2018 Aralıkta almıştım. 7. Senesinde Hala cihaz prrformans ve kamera olarak güzel işler ortaya koyuyor. Ama artık ufaktan yeni cihaz almak lazım. Ama honor ve vivo konusunda şu olsub diyemiyorum. Yoksa hemen alıp geçeceğim. İkisininde kendilerine göre artıları eksileri var. İşte budur dedirtmedi her iki telefonda.

Bende pazar günü 5 senelik huawei mate 20 pro dan geçiş yaptım 😀

Muhtemelen o dönem Huawei mate 20 Pro yu kamera için öncelikle almissinizdir bende P9 Pro kullaniyordum ilk leica bence 2 modelden de memnun olursunuz fazla da kafa karistirmamak en iyisi

• Adamlar zamanının ötesinde telefon yapmışlar. Ambargo olmasaydı. Çok daha iyi yerlerde görecektik Huawei'yi

• ceyceyy C kullanıcısına yanıt

Vivo kamera açısından daha iyi. Diğer her konuda Honor daha iyi.

Sevgililer günü kapsamında x200'ün 58lere düşmesi beklenir. Beklenecek vakit yoksa Magic7 Pro 53-54 civarına alınıp geçilir.

• GuvenV G kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım bakımından kıyaslarsanız durum nasıl? Şahsen benim için önemli. Kamera olarak Vivo 10/10 ise honor da 9/10 ise benim için yeterli.

Sevgililer gününe 3 gün var, yapacak olsalar 1 hafta öncesinden başlatırlardı diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • basarbulut kullanıcısına yanıt

Bence yazılım konusuna çok takılmayın. Honor özelleştirmeye pek açık değil ancak çok stabil. Basit düzeyde anlık bug bile yaşamadım diyebilirim. Vivo tarafında originOS güncellemesi geleceği söyleniyor. FuntouchOS hiç kullanmadım ama kullananlar pek beğenmiyor.

şarj olarak nasıl magic7 ve x200 arasındaki durum ? geri kalan herşey bencede magic iyi. ama x200 16gb ram magic 12gb ram. önümüzde 3-4 yıl için ram sıkıntı yaratır mı ? oyunda oynarız arada

• crashris kullanıcısına yanıt
    Ram kolay kolay sıkıntı yaratmaz yaratacaksa da neredeyse piyasada ki tüm telefonlar benzer sıkıntı yaşar , pil konusunda da x200 Pro performansı çok iyi bence on kamera ve ses hariç her konuda vivo kapısir bir çok alanda da öndedir

• Birçok markayı kullandım ama honor markasını bu güne kadar hiç kullanmadım. o yüzden bende ara sıra x200 pro'mu bir çılgınlık yapıp magic 7pro veya magic v3'le takas yapasım geliyor.
    Ancak bu cihazdanda öylesine memnunun ki kıyamıyorum şimdilik.

zaten pil için istiyorum bi de şu funtouch dan kurtulsa cihaz iyi olacak. ses çok sorun kötü değilse sorun değil zaten müziği kulaklıkla hoparlörle dinliyorum

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.