Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
62
Favori
38.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlarda güzel ama kaliteyi düşürüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle kılıf aldım kamerayı korumak için de muhtemelen bir kaç aya kılıf çizilir sonrane yapacağız bilmiyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPZ5YHHB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&starsLeft=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 12 Şubat 2025; 22:18:46 >

• AdKo kullanıcısına yanıt
    Çizilmesinden iyidir 😀🤣

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

S10 liteda power düğmesi tamamen içeri kaçtı bende ekranı çift tıkla kapatıp açıyorum. Güç tuşu bozulabilen bir şey. Ve çok kullanmamak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben temudan bunu almistim ,keske her rengini alsaydim bekledigimden kaliteli cikti simdi stokta yok gozukuyo

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ayrı bir hava katmış ama bu tarz kılıfları çok koruyucu gelmiyor benim bana çalıştığım ortamdan dolayı

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

Koruyucu olarak bunun üstüne tanımam 😃

Ama kamera bu şekilde çok fazla toz tutuyor 😪

AliExpress'te az önce şunu buldum:

667,84TL | XUNDD Kılıf VIVO X200 Pro VIVO X200 Pro Mini X200 Kılıf, Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Kabuk Kamera Koruma Arka Stirpe Şeffaf Kapak

https://a.aliexpress.com/_omcIR X6

Bende alacaktım bundan ancak x200 yazıyordu ilanda o yüzden cesaret edemedim pura 70 ultra kılıfına benzer çok şık duruyor

• Xiaomi 15 Ultra'yi beklemeyi dusunuyorum. kamerasi bundan iyi olur mu sizce? 3-6 Mart MWC'de tanitilir diyorlar

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Bundan iyi olsa bile , tr fiyatı en az 85-95 bin arasında olacaktır.

• Bu telefona orgin os gelecek deniyor da, acaba telefondaki verilerin silinmesi gerekmez mi?

Arkadaşlar bir şey soracağım Bu Temo alışveriş sitesinden alışveriş yaptığımızdaki ürünler Çin'den mi geliyor yoksa burada stoklara mı var?

Bir de hiç sorun yaşayan oldu mu onlarla ilgili?

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Çin den geliyor hepsi min sipariş rakamı var ki onu geçmen gerekiyor ama 15-20 dolar gibi galiba

• Bugün dışarıda bir kaç fotoğraf çektim ışıklar çok patlıyor ve böyle uzunlamasina çıkıyor kamerayı kaplayan kılıftan olabilir mi diye düşündüm 🤔🤔 ay bile çift falan çıkmış 🤔 VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 13 Şubat 2025; 22:55:8 >

Mercekle alakali,bu iphonede bile var.Umarim güncelleme vs gelir düzeltilir yoksa cok sıkıcı bi durum gibi

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Hayır gelmeyecek. Vivo türkiyeye sordum.

• ceyceyy C kullanıcısına yanıt

Problem çözüldü.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben tam emin olamadım merceğin üstünde kılıf ı koruma camı ışığı kırıyor gibi mi geldi kılıfsız da hiç denemedim açıkçası kontrol amaçlı akşam cekecegim yine

Kilif cami varsa onunda etkisi var.Yani bu durum mercekle alakali orasi kesin.İnş kilifla alakalidir:)

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.