< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende böyle kılıf aldım kamerayı korumak için de muhtemelen bir kaç aya kılıf çizilir sonrane yapacağız bilmiyorum
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPZ5YHHB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VYSBQA8JG49RHK26S349&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 12 Şubat 2025; 22:18:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çizilmesinden iyidir 😀🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S10 liteda power düğmesi tamamen içeri kaçtı bende ekranı çift tıkla kapatıp açıyorum. Güç tuşu bozulabilen bir şey. Ve çok kullanmamak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok güzel ayrı bir hava katmış ama bu tarz kılıfları çok koruyucu gelmiyor benim bana çalıştığım ortamdan dolayı
Koruyucu olarak bunun üstüne tanımam 😃
Ama kamera bu şekilde çok fazla toz tutuyor 😪
AliExpress'te az önce şunu buldum:
667,84TL | XUNDD Kılıf VIVO X200 Pro VIVO X200 Pro Mini X200 Kılıf, Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Kabuk Kamera Koruma Arka Stirpe Şeffaf Kapak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende alacaktım bundan ancak x200 yazıyordu ilanda o yüzden cesaret edemedim pura 70 ultra kılıfına benzer çok şık duruyor
Xiaomi 15 Ultra'yi beklemeyi dusunuyorum. kamerasi bundan iyi olur mu sizce? 3-6 Mart MWC'de tanitilir diyorlar
-
Bundan iyi olsa bile , tr fiyatı en az 85-95 bin arasında olacaktır.
-
Bu telefona orgin os gelecek deniyor da, acaba telefondaki verilerin silinmesi gerekmez mi?
Arkadaşlar bir şey soracağım Bu Temo alışveriş sitesinden alışveriş yaptığımızdaki ürünler Çin'den mi geliyor yoksa burada stoklara mı var?
Bir de hiç sorun yaşayan oldu mu onlarla ilgili?
Çin den geliyor hepsi min sipariş rakamı var ki onu geçmen gerekiyor ama 15-20 dolar gibi galiba
-
Mercekle alakali,bu iphonede bile var.Umarim güncelleme vs gelir düzeltilir yoksa cok sıkıcı bi durum gibi
Hayır gelmeyecek. Vivo türkiyeye sordum.
-
Problem çözüldü.
Açıkçası ben tam emin olamadım merceğin üstünde kılıf ı koruma camı ışığı kırıyor gibi mi geldi kılıfsız da hiç denemedim açıkçası kontrol amaçlı akşam cekecegim yine
Kilif cami varsa onunda etkisi var.Yani bu durum mercekle alakali orasi kesin.İnş kilifla alakalidir:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X