Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
67
Favori
53.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada neden herkes origin os gelsin istiyor? Funtouch ın yapamadığı origin in yaptığı ne var? Fark nedir bilgilendirebilecek var mı?

• Türkçe dil desteği gelir mi. Globalde satışa konmasa dahi TR dil gelme ihtimali var mıdır

• ugurtabu35 U kullanıcısına yanıt
    Globale çıkmazsa Türkçe dil gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi yolu var mı peki.

• More locale 2 isminde uygulama var ve rootlu olması şartı yok sanırım. Ben de bu telefondan alacağım gibi

• Selam arkadaşlar. Ben de dün itibariyle Çin model Vivo x200 pro kullanmaya başladım. İndirdiğim programları "Android hızlı ayarlar" ile Türkçe yapabildim fakat telefonun ayarları ve çoğu yeri İngilizce. Ayrıca birçok yerde Çince yazılar ve çok can sıkıcı bir durum. Sırf kamerasından dolayı da vazgeçeceğim gibi de durmuyor. Bilemiyorum artık 😁

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Funtouch OS bildiğin pixel arayüzü gibi çok boş ve özelleştirme yok. Üstelik kamera kalitesi de Çin için olan OriginOS y yazılımında çok daha iyi

• Manzara da kare düzeltme diye bir seçenek var. Gerçekten çok işe yarıyor. Zoom yapmadan yamuk bile çekseniz düzeltiyor. Bu kadar işe yarayan bir şeyi manzara modunun içine gömmek neden acaba :) benim gibi bilmeyenler için videosunu ekledim.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Valla hocam samsungtan geçtim, one ui ile yapıp funtouchta yapamadığım bişey yok, en azından benim farkettiğim. Zaten farketmemişsem benim için kayda değer değildir. Kamerası funtouch ile mükemmel, daha ne kadar üstüne çıkıyormuş origin ile merak ettim :D

• Innovative kullanıcısına yanıt
    Arkadaş telefoncu, global ve Çin iki modeli de var. Aşırı fark var hocam 😁

• Fikir olması açısından, Gsmarena global model incelemesi ile (daha önce Çin sürümünü incelemişti.) birlikte kamera karşılaştırmasını da yaptı;

vivo X200 Pro (Global) review: Camera comparison: Global vs. Chinese model

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz video fotoğraf çekiyorsanız mükemmel bi uygulama var. Bu işi yıllardır çok iyi yapıyor.

play.google.com
    Horizon Camera - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hvt.horizon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    İos da vardı böyle bir uygulama. Video da çekiyordu. Vivo da programa gerek olmadan olması güzel oldu. Teşekkürler Android'de bilmiyordum hemen bakıyorum :)

• vbalikci kullanıcısına yanıt

huawei uygulamasından yüksek kaliteli sesi açarsanız direkt ldac olarak görünür telefonda da.

• Hep yeni bir telefona geçtiğimde, iphone'ye geçme isteği olurdu içimde.. ilk defa hayatımda (46) acaip memnunum :D Garip bir durum.. sanırım kamerasındaki tutarlılık ve başardığı olağan üstü işler beni aşırı mutlu ediyor.. takılma yok.. bas çek, tıpkı iphonede olduğu gibi.

• Merhaba

Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.

2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.

Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez

Konumuz:

https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550

İyi forumlar

• Hindistan bölgesine yeni güncelleme gelmiş bizde daha mart 2025 güvenlik yaması bekliyoruz.
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.