Şimdi Ara

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
67
Favori
53.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Originos hakkında Facebokta gördüğüm bir postta müşteri hizmet böyle yanıt vermişler

VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU]

Kendim WhatsApp tan sorduğum zaman ise bu yanıtı aldım

Sizce ne olur gelir mi globale origin os ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açık konuşmak gerekirse ben sanmıyorum yakın zamanda geleceğini. Xiaomi geçmişti galiba tek OS seçeneğine hatırladığım onlarda duyurulur geçene kadar düzen sağlanana kadar yıllar geçti.

Vivo da şimdi duyursa en az bir iki seneyi bulur.

• Global sürüme yeni güncelleme geliyor. Güncelleme de mart ayı güvenlik yaması ve optimize yamaları var

• swaarthy kullanıcısına yanıt

X200s = mini ve x200 ultra sadece Çin'de satılacak bilgisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar oneplus13 kullanıyorum . Kamera için vivo x200 pro düşünüyorum sizce değerini.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biohazard kullanıcısına yanıt
    Oneplus 13 u görmedim ama eski bir oneplus kullanicisi olarak aşırı fark olacağını düşünmüyorum

• Dxomark zoom testi yapmış
    VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 21 Mart 2025; 13:55:51 >

Huawei dxomarktan aldığı yüksek puanları kesinlikle haketmiyor.Pura 70 serisinin zoom performansı zaten çok kötü.O işlemciyle anca bu kadar oluyor.

• Merhaba,

x200 pro mini kullanan var mıdır. Cihazı almayı düşünüyorum ama çin varyant olduğu çin bir sorun yaşar mıyım kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

• dxomark bazı markalara sanki torpil geçiyor. s24 ultra yukarıdaki fotoğrafa göre daha net sonuç vermiş ama incelemede 70 ultra zoom performansında 164 puan alırken s24 ultra 145 almış. Sonradan güncelleme ile bu farkın çıkması pek olası değil gibi.

• Arkadaşlar bu telefon bluetooth kodeği olarak Aptx lossess ve aptx hd yi destekliyor mu ? Sitesine baktıgımda destekliyor görünüyor.Sennheiser momentum 4 kulaklıgım var tam verim almak istiyorum.Deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Geliştirici modundan bakıldığında bunlar var.

Geliştirici modunda samsung s25de de gözüküyor bunlar ama sadece aptx destekliyor . Aslında onun için sormak istedim :)

Varsayılan ne acaba?

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Otomatik mod denilebilir bluetooth ile bağlanan kulaklık veya hoparlörleri en uygun codec hangisi ise onu otomatik seçiyor.

huawei freebuds pro 4 satın aldım. Onu anlayıp otomatik geçiyor o zaman.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Öyle diye biliyorum ben airpods 3 kullanıyorum aac formatta açtı direkt sbc formatta başlatmadı

Bende bir deneyim bakim ne çıkacak. Buda 3 pro vardı çok kötüydü. Huawei iyi sesi de süper bakalım ne kullajıyor.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.