Şimdi Ara

Vivo X200 Ultra’nın tüm kamera detayları sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vivo X200 Ultra’nın tüm kamera detayları sızdırıldı

Vivo’nun yeni amiral gemisi modeli X200 Ultra, yakında tanıtılacak ve teknoloji dünyasında büyük ses getireceğe benziyor. Güvenilir sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station, cihazı deneyimlediğini belirterek bazı önemli detayları paylaştı.

X200 Ultra’nın, 6.8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü LTPO OLED ekranla geleceği söyleniyor. İnce çerçeveleri ve kavisli yapısıyla üst segment bir cihaz hissiyatı sunacağı belirtiliyor. Kamera tarafında ise oldukça iddialı bir sistem yer alacak. Dairesel kamera modülünde 50 MP ana sensör, 50 MP ultra geniş açılı lens ve 200 MP periskop telefoto kamera bulunacak.

Ayrıca Bkz.Amerika’da Ocak 2025'te Tesla dışında en çok satan elektrikli araçlar belli oldu!

Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alacak olan cihaz, performans anlamında da kullanıcıları tatmin edecek gibi görünüyor. Standart X200 ve X200 Pro modellerinin ise MediaTek Dimensity 9400 ile geleceği biliniyor. Pil tarafında da güçlü bir donanım söz konusu. X200 Ultra’nın 6.000 mAh kapasiteli bir batarya ile donatıldığı ve 90W kablolu, 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Vivo’nun bu modelle birlikte X200S’i de piyasaya sürmesi muhtemel. Dimensity 9400 Plus işlemcili bu modelin düz ekranlı bir tasarıma sahip olacağı ve ultrasonik parmak izi okuyucu ile geleceği söyleniyor. Siyah, beyaz, titanyum ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacağı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca X200 Pro Mini’nin mor renk seçeneğiyle gelebileceği ifade ediliyor.

Vivo, özellikle kamera ve batarya tarafındaki yenilikleriyle amiral gemisi rekabetinde öne çıkmayı hedefliyor. Resmi tanıtım yaklaştıkça, cihaz hakkında daha fazla detayın netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/06/vivo-x200-ultra-camera-specs-leak-reveals-1-5x-zoom-as-default-main-camera-setting/

• VIVO sadece 4 büyük güncelleme garantisi veriyor. Üst sınıf telefonlar için yeterli bulmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Bir cihazi max 2-3 yil kullanirsin hocam.3-4 yil içinde bi zahmet yeniliklere acik olmak gerek:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    36 ay kullandığın zaman aylık minumum 2 bin lira ödemiş oluyorsun böyle bir cihaza. Makul bir süre değil. Bu tarz pahalı aletlerin kullanım ömrü en az 60 ay olmalı.

• vvpfocusqvv V kullanıcısına yanıt

Şuana kadar en uzun kullandigin cihaz kaç ay oldu ve ne kadar ödedin.?

ben kullanmasam eşime veya çocuğuma veriyorum onlar kullanıyor. aldığın pahalı bir malın 3-4 yıl kullanım ömrüne sahip olmasını yeterli görmek nasıl bir zihniyet ?

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Sen bu durumu zihniyete bagladiysan ayri bi kafa yapisina sahipsin demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    parayı kolay kazanıyorsun veya bol bol yeni cihaz satılması işine geliyor demektir. 5 yıl sonra kullanmaktan vazgeçip birine hediye bile etsem, cihazın toplamda 10 yıl ekonomik ömrü olmalı.

• 1 yıldır VİVO V29 kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Henüz garantilik bir durum olmadı. Umarım olmaz.

Telefonun kamerası çok iyi. Hızlı şarj var.

• Sensörle ilgili bilgi yok mu?

Güncel olarak kullanmakta olduğum cihaz Mi 9t ve 09.07.2020 tarihinde 3200tl'ye almıştım. O zamanın dolar kuruyla yaklaşık 467 dolar yapıyor. 55 ay olmuş, 5 ay daha kullanırsam dediğim yere varmış olurum.

Burada (bence) mesele kişinin aylık gelirine oranla, yine aylık olarak bir cihaza yatırmak istediği paranın kaç olması gerektiğine karar vermesi. Sen 3 yılda kullanabilirsin. Bu tamamen kişisel bir karar yanlış ya da doğru olamaz. Ancak bakış sunabiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.