Bildirim
Vivo Y18 Türkiye’de satışta
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çöp telefon. Bunun yerine Samsung a25 alırım daha iyi. 4 yıl guncelleme, fhd+ ekran, 120hz süper amoled, 5g, Samsung yazılımı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X100 pro gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G85 size de gına gelmedi mi? Ne g85 miş arkadaş milyon tane marka-model üretildi bu işlemciyle hala devamke.
Bu fiyata alternatifi çok cidden ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 4 Temmuz 2024; 22:20:22 >
vivodur git :S
-
Vivo Y 18 teknosadankavekalı aldım telefonun apörlesi patlak servise ğötürdüm yazılım hatası var dediler 3 ğün kaldı ve düzelmedi aynı hatayı yapıyor zor ğücül anlattım durumunu şimdik yeni kapalı aynı telefon verecekler aynı hata olursa bilmeyiz diyorlar iade edip başka telefon alalım dedim kabul etmediler tüketici hakem heyeti ne başvur diyorlar ayriyeten serviste 3 adet daha var onlarında apörlesi sıkıntılı
-
Vivo sağlam ama alacaksanız tavsiyem hiç bir mağazadan almayın direk kendi satış internetten alın ve yanında hediyesi ile birlikte gelir vede sorun çıkarsada işte ozamanda kendi haklarinizi ararsınız ben iki yıl oldu vivo Y22S kullanıyorum bı sorun yaşamadım.
Mağazalar bayiler kazikliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğinize katılmıyorum bence aldığınız yer ile satış ve mağaza ile bayileri ve müşteri bilgisi uyanıklık yapıp insanları kaziklamaya çalışıyorlar Tabiki buda aklınızda olsun eğer telefonu tamir etmezler ise müşteri olarak yenisi ile yada bi üst modelini alma hakkınız var ve aldığınız yer buna itiraz ederse hiç diyaloğa girmeyin sadece sizi şikayet edeceginizi ve yer bölge olarak dilekçe yazıp mahkemeye tüketici haklarını olarak sana Alman gereken hakkını alırsın ama önce güzel dil ile çözmeye bak ve senin haklarını bu olduğunu müşteri hizmetleri dile getirmeni tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çöp telefon. Bunun yerine Samsung a25 alırım daha iyi. 4 yıl guncelleme, fhd+ ekran, 120hz süper amoled, 5g, Samsung yazılımı..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X