Şimdi Ara

Vize başvurusu ve aklımdaki soru işaretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu ile ilgili bilginiz varsa bana tavsiyeleriniz varsa lütfen cevap yazın.

Uzatmadan kısaca konuya gireyim.

Almanya vizesine başvurucam. Almanyada oturan bir arakdaş kendisi Almandır ve evli kendi evleri var karı koca çalışıyorlar, bu alman arkadaş bana istek yapacak.

Ama şöyle bir sorunum var ben şuan işsizim boştayım Sadece bankada 25.000tl nakit param ve kendi üstüme tapulu halihazırda oturduğum evim var,bunun dışında malım mülküm yok.

Başvuru yaparken nasıl başvurucam turist vizesimi ziyaret amaçlı vize olarakmı ? Ben orada en az 2 ay kalmak istiyorum vize alma şansım varmı acaba ?

Birde istek yapacak kişinin akraba olması şartmı ,çünkü istek yaqpacak kişi akrabam değil sadece arkadaş.

Ve son olarak başvuru formunu doldururken bana önereceğiniz bir kaç tüyonuz varmı .

Misal istek yapacak kişinin benim tüm masraflarımı karşılayacak gibi şeylermi demem lazım yoksa kendi masraflarımı kendim ödeyecem gibimi yazmam lazım başvuru formuna.

Param var 25bin tl bana her türlü yeter orada

Lütfen bana bu konuda fikirlerinizi yazın hangi yolu izleyim.

EDİT: Şunuda ekleyim annem babam kardeşim almanyada yaşıyor Anne ve babamın oturumu süresiz ama kardeşimin şuan oturumu 6 ay kaldı ve kardeşim orada rastaurant işletiyor.

Acaba isteği kardeşimemi yaptırsam ? Kardeşimin oturumu 6 ay kalmış bu hoş değil belki alman yetkililerde iyi bir izlenim bırakmaz diye ona istek yaptırmak istemedim o yüzden arkadaşımı seçtim.Bunuda eklemek istedim belki yapacağınız yoruma katkısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 28 Ekim 2016; 15:57:22 >

• gerekli bilgilere burdan ulaşabilirsin;
    http://idata.com.tr/tr/doc/de/34/104.html

Ama çalışmıyor olman sıkıntı. Birisi sana sponsor olması lazım. ve. bu kişi büyük ihtimalle ordaki kişi olursa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ama senin durum biraz sakat. Almanya en zor vize verenlerden birisi. O kadar Türk orda yaşayınca biraz bıkmışlar tabi...
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

gerekli bilgilere burdan ulaşabilirsin;
    http://idata.com.tr/tr/doc/de/34/104.html

Ama çalışmıyor olman sıkıntı. Birisi sana sponsor olması lazım. ve. bu kişi büyük ihtimalle ordaki kişi olursa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Ama senin durum biraz sakat. Almanya en zor vize verenlerden birisi. O kadar Türk orda yaşayınca biraz bıkmışlar tabi...

İstek yolluyacak kişi sponsor olabilir mi?
    Alman kendisi arkadaşım .

Birinci derece akraba olması şart diyorlar dogrumu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birinci derece akrabası olması lazım mı onu bilmiyorum. idata mail atarsan mutlaka dönüş yaparlar.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.