Şimdi Ara

Vize Danışmanlık Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vize danışmanlık hizmeti veren bir firmamız bulunmaktadır türk vatandaşlarına vize uygulaması bulunduran tüm ülkeler için danışmanlık hizmeti bulundurmaktayız. Canlı destek hizmetimizde bulunmakta ekip arkadaşlarımızla iletişime geçebilirsiniz

www.helpvize.com
    Vize Danışmanlık Hizmeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ücret?
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    pm bakarsanız sevinirim
  • +++

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Benelüks Paris turuna gitmeyi düşünüyorum vize ücreti ne kadar?

• Vladicius kullanıcısına yanıt
    Özelden iletişime geçebiliriz pm pls..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Merhaba Benelüks Paris turuna gitmeyi düşünüyorum vize ücreti ne kadar?
    vize ücreti 60 avro.
    başvurduğun ülke ye göre vfs globalin aldığı ücret değişmekte. ortalama 20-25 avro da ona verirsin.

eğer turizm acentelerine gidip başvurursan 100-120 avro isterler. ona göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

vize ücreti 60 avro.
    başvurduğun ülke ye göre vfs globalin aldığı ücret değişmekte. ortalama 20-25 avro da ona verirsin.

eğer turizm acentelerine gidip başvurursan 100-120 avro isterler. ona göre...

Alıntıları Göster
    Birşey yaptıklarıda yok.Tüm evrakları sen topluyorsun. Sadece randevu alıyorlar, randevu günü yanında duruyorlar.
    Hop 40yuro cepte.
    Kanada vize basvuru formunu 100tl ye dolduruyorlardı.

• Arkadaşlar acente kaşeli başvuruları araştırınız ve burayı boş yere doldurmayın

• sırf şu vize olayı için vizesiz yerleri tercih ediyorum uğraşmaktan nefret ediyorum.

Allah işinizi rast getirsin.

bilmeyen arkadaşlar var sanırım arkadaşlar yıllardan beri böyle firmalar var zaten çin gibi ülkelere giderken yardım almanızda yarar var
  • sabitokuyucu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun

• Benim dikkatimi çeken şu oldu acentalarla ilgili. Aile Almanya başvurusu yapıyor acentaya gitmiş acenta da resmi başvuru merkezi idata ya gidiyor. Yani kişi hem idata ya hem acentaya hizmet ücreti ödüyor. Aynısı vfs global içinde geçerli orada da bu olayı çok gördüm

• Rognug R kullanıcısına yanıt
    Zaten burada şöyle durum var biz ürün değil hizmet satıyoruz hizmette fark yaratamadıktan sonra haklısınız ama bizim işimiz kişiye zaman kazandırıp hizmet verebilmek ekstra olarak bakarsak çin,gana vb. Bazı ülkeler anlaşmalı acenteler dışında kimseden başvuru almaz şahsi pasaport sahiplerinden bile

• quote:

Orijinalden alıntı: eotmn.9

Zaten burada şöyle durum var biz ürün değil hizmet satıyoruz hizmette fark yaratamadıktan sonra haklısınız ama bizim işimiz kişiye zaman kazandırıp hizmet verebilmek ekstra olarak bakarsak çin,gana vb. Bazı ülkeler anlaşmalı acenteler dışında kimseden başvuru almaz şahsi pasaport sahiplerinden bile
    Gana.. hmm her gün ganaya gitmeden duramıyorum.. sabah Gana akşam Çin.

Ya güzel kardeşim söylermisin Şengen vizesi için neden sana gidip o parayı bayılalım? Ne artısı olacak bize anlat da bilelim!
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Sizin dosyanıza gerek yok siz sabah gana akşam çin şeklinde devam edersiniz

• Bir başka vize danışmanlık şirketi:https://saltvisa.com.tr/vize-danismanlik/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.