Şimdi Ara

vize geçerlilik tarihi başlamadan başka bir vize almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene olduğu gibi schengen vizemi yenilemek için Idata ya başvurdum. 20 sinde bir turla ALmanya'ya gidiyorum. Yaklaşık bir hafta içinde de pasaportumun geleceği söylendi. Tam bu sırada bazı arkadaşlarımla 4 günlüğüne yunanistan'a gitmeye karar verdik. Tabi benim başvurduğum Alman Schengen'i seyahat tarihim olan 20 ağustosdan itibaren geçerli gelecek ancak ayın 11 ile 15 arasında da Yunanistan a gitmek istiyoruz.
    Bu durumda yeniden pasaportum döner dönmez Kosmos'a başvurabilir miym yunan vizesi için, vizenin onaylanmasında veya Almanya'dan alacapım vizede bir sıkıntı yaratır mı. Çünkü bildiği kadarıyla çakışan günlü schengen verilemiyor bana talebim halnde sadece 4-5 günlük vize verebilirler mi?

• Neden kosmos vizeyi aramıyorsun?

En dogru bilgiyi onlar verir. Sonra da bizle paylasirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Telefonumu cevaplasalar belki bir cevap bulurdum. Benim bir derdim de Almanya vize zincirimin kırılmaması. Ancak en son geçerli vizem Almanya olacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum arada tarih olarak yeni ancak geçerlilik olarak eski vize varken.
  • pasaportunuzda schengen varsa başka bir schengen başuvurusnda bulunamazsınız

20 ağustos başlangıçlı bir alman vizeniz olacak daha onu kullanmadan 11 ağustos başlangıçlı bir yunan vizesi istiyorsunuz, Yunan konsolosluğu işleme almaz o pasaportu.

ama şu olur, emniyete gidip 2. bir pasaport alın, Yunan konsolosluğuna onunla başvurun.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/06/26/iki-pasaport-kullanabileceginizi-biliyor-muydunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.