Şimdi Ara

Vize İçin Yardımcı Olur Musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam çok acil bir sorum var bilen birisi lütfen cevaplasın konu açtım cevap gelmedi son çare buraya yazıyorum, kanada vizesi için sponsor olarak 1. dereceden akraba birini göstermek zorunda mıyız mesela annemin dayısı olabilir babamın amcası olabilir böyle birilerini gösterebiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

Geçerli schngenin hangi ülkeden alındığı ve o ülkeye giriş çıkış yapılıp yapılmadığı önemli. Vize alınan ülkeye giriş yapıldı ise hiçbir sorun yaşamazsınız ama atıyorum Vize İtalyadan alındı hiç kullaılmadı direkt Yunanistana gittin içeri girmeyeceğin için Transit olarak da geçtin ama polonya içeri almayabilir.
  • Merhabalar fransa vize formunu doldururken 33 madde nasıl doldurulur masrafları kendim karsilyacam ordaki nakit kredi kartı otel önceden ödenmiş kısımları isaretlenicekmi? Ayrıca eşim evhanimi benim üzerimden gelicek onun formundaki 33.maddeyi nasıl doldurmaliyim ayrıca form el yazısı büyük harf vy bilgisayardan doldurulabiliyormu?

• furniture78 F kullanıcısına yanıt
    Biz sadece kişisel bilgiler,adres ve imza kısımlarını doldurmuştuk.Vizeci bu şekilde yapmamızı söyledi tek tek bütün maddeleri doldurmadık açıkçası.

Kendi el yazınızla doldurabilirsiniz formu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vizeyi kendim halledicem olmazsa boş bırakır vfs ye gidince orda sorarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.