Şimdi Ara

VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35nitro35

hocam ben anlatamıyorum sanırım bir şeyin güncellenmesi için o şeyin zaten var olması lazım. siz bilgisayarınızdaki işletim sistemini ilk yuklediğinizde kurulum yapıyorsunuz güncelleme değil. kurulum olduktan sonra güncelleme olur.

ben bu ağustosta kölndeydim sınır polisinin söylediği schengen sınırlarında ne oluyorsa dıger ulkeler bunu gorebılıyor.

Alıntıları Göster
    Sen benim ne yazdığımı anlamıyorsun ki? İlk mesajımdan itibaren okumalısın.
  • yazdığın bilgiler kesin bilgiymiş ama temeli nerede o belli değil. ben köln pasaport polisinin söylediğini ve gazetedeki bilgileri paylaşıyorum. benim anlamadığım değil sizin anlatamadığınız bir şeyler var. gizem yaratacağınıza açık açık bilgimin kaynağı şu deyin herkes faydalansın.
  • quote:

yazdığın bilgiler kesin bilgiymiş ama temeli nerede o belli değil. ben köln pasaport polisinin söylediğini ve gazetedeki bilgileri paylaşıyorum. benim anlamadığım değil sizin anlatamadığınız bir şeyler var. gizem yaratacağınıza açık açık bilgimin kaynağı şu deyin herkes faydalansın.
    Köln pasaport polisi söylemiş miş. Adam senle sohbet mi etti? :) Kaynağın sakat. Ben buna inanmadım. İspatla desem? Benim anlatamadığım bir şey yok. Anlamayan sensin.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    ya boş muhabbeti kes kardeşim sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim. evet sohbet etti. etti çünkü ülkeye girişte zorladı 15 dk. almayacak diye triplere girdim. sakat olan kaynak değil senin düşünce şeklin. sen ortaya bir laf atıp kanıtlamazken millet sana soruyor kanıtı nerede diye "sağlam" deyip geçiyorsun. gazetede yazıyı gösteriyoruz ona inanmaz okuduğunu anlayamıyorsun üstüne kanıt sunmadan, kanıt istiyorsun. boş yapma. haspam bana göçmen polisi sanki tey allam ya.
  • quote:

ya boş muhabbeti kes kardeşim sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim. evet sohbet etti. etti çünkü ülkeye girişte zorladı 15 dk. almayacak diye triplere girdim. sakat olan kaynak değil senin düşünce şeklin. sen ortaya bir laf atıp kanıtlamazken millet sana soruyor kanıtı nerede diye "sağlam" deyip geçiyorsun. gazetede yazıyı gösteriyoruz ona inanmaz okuduğunu anlayamıyorsun üstüne kanıt sunmadan, kanıt istiyorsun. boş yapma. haspam bana göçmen polisi sanki tey allam ya.
    Ben de sana bir şey ispatlamak zorunda değilim. Ne yazdıysam o. Köln polisiymiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Ben de sana bir şey ispatlamak zorunda değilim. Ne yazdıysam o. Köln polisiymiş. :)

Alıntıları Göster
    yazdıklarının yalan olması dışında sorun yok. kaynak soranlara kesin eminim deyip konuyu geçiştiren birine laf anlatmak boşa. evet köln polisi, en azından senin kaynağın gibi üstüne oturmaktan farklı işlevleri olan biri. ;) iletişim kurabiliyorsun.
  • quote:

yazdıklarının yalan olması dışında sorun yok. kaynak soranlara kesin eminim deyip konuyu geçiştiren birine laf anlatmak boşa. evet köln polisi, en azından senin kaynağın gibi üstüne oturmaktan farklı işlevleri olan biri. ;) iletişim kurabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Ben sana kaynak göstermek zorunda değilim. Esas sen yalan yazıyorsun. Köln polisiyle konuşmuş. :)
  • quote:

Ben sana kaynak göstermek zorunda değilim. Esas sen yalan yazıyorsun. Köln polisiyle konuşmuş. :)

Alıntıları Göster
    kimse senin üstünde oturduğun yeri yani kaynağını görmek istemiyor ki ilgi çekmek için sallayan sıkışınca da çirkefe yatan sensin. ben gazetedeki haberi ve yazdığım bilginin kaynağını söyledim muhtemeen 3 kelime ingilizce konuşmaktan aciz birisin köln sınır polisi ile konuşmam sana çok inanılası gelmemiş sdfghjklş :D neyse MİTOMANİ tedavisi görmelisin arkadaşım uyduruk şeyler yazıp ciddiye alınmayı bekleme.

• quote:

kimse senin üstünde oturduğun yeri yani kaynağını görmek istemiyor ki ilgi çekmek için sallayan sıkışınca da çirkefe yatan sensin. ben gazetedeki haberi ve yazdığım bilginin kaynağını söyledim muhtemeen 3 kelime ingilizce konuşmaktan aciz birisin köln sınır polisi ile konuşmam sana çok inanılası gelmemiş sdfghjklş :D neyse MİTOMANİ tedavisi görmelisin arkadaşım uyduruk şeyler yazıp ciddiye alınmayı bekleme.

Alıntıları Göster
    Kaynak diye tutturan sensin. Şimdi inkar mı ediyorsun? Yazın orada duruyor. İşin komik tarafı Köln polisi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 3 Ocak 2019; 0:54:21 >

• quote:

Kaynak diye tutturan sensin. Şimdi inkar mı ediyorsun? Yazın orada duruyor. İşin komik tarafı Köln polisi. :)

Alıntıları Göster
    kaynak diye tutturan ben değilim bir sürü insan sormuş hepsine kesin doğru falan demişsin kimseye kaynak bu diyememişsin anormallik sende. git iki satır ingilizce öğren arkadaşım, yabancı bir ülke polisiyle konuşmak çok ekstrem bir durum değil(adam soruyor zaten almanca ya da ingilizce biliyor musun diye) yağmur ormanlarından çıkmış amazon yerlisi gibi davranıyorsan o senin sorunun . iddia ettiğin konuda ortaya koyabildiğim somut bir delil yok, gazete yazısı gösteriyoruz ona da itiraz ediyorsun. sen kimsinde insanları yanlış yönlendiiryorsun? schengen sistemi hakkında en ufak fikrin yok kafa şişiriyorsun sadece. cahille hakikaten tartışılmazmış, var git yoluna.

• quote:

kaynak diye tutturan ben değilim bir sürü insan sormuş hepsine kesin doğru falan demişsin kimseye kaynak bu diyememişsin anormallik sende. git iki satır ingilizce öğren arkadaşım, yabancı bir ülke polisiyle konuşmak çok ekstrem bir durum değil(adam soruyor zaten almanca ya da ingilizce biliyor musun diye) yağmur ormanlarından çıkmış amazon yerlisi gibi davranıyorsan o senin sorunun . iddia ettiğin konuda ortaya koyabildiğim somut bir delil yok, gazete yazısı gösteriyoruz ona da itiraz ediyorsun. sen kimsinde insanları yanlış yönlendiiryorsun? schengen sistemi hakkında en ufak fikrin yok kafa şişiriyorsun sadece. cahille hakikaten tartışılmazmış, var git yoluna.

Alıntıları Göster
    Senden başka kaynak soran yok. Köln polisiymiş. Güldürme beni. :)))

Gazete haberleri ne zamandan beri kaynak oldu?

• quote:

Senden başka kaynak soran yok. Köln polisiymiş. Güldürme beni. :)))

Gazete haberleri ne zamandan beri kaynak oldu?

Alıntıları Göster
    aga sen şizofreni hastası mısın? 1 sayfa önceye git tuni isim li arkadaşın ısrarla kaynak sorduğunu seninde saçmaladığını kaynak gösteremediğini göreceksin. neyin inadını yapıyorsun bilmiyorum ki. asdfghjkl adama bak ya, forum sayfasında salladığını bilmediği konularda hakkında kendisini kaynak gösterip günde 200 bin tirajı olan gazeteye kaynak değil diyor . git tedavi gör. evet köln sınır polisi cleanton isimli internette sallayan biri değil

• quote:

Red aldığının paylaşılmadığından eminim. Çünkü herhangi bir mahkemenin verdiği bir karar değil. Bir vize memurunun verdiği bir karar. Hukuki hiçbir tarafı yok.

Parmak izi farklı bir veri. Resim gibi kişinin özelliklerini gösteren bir veri. Kimlik kontrolünde kullanılıyor. Parmak izi pasaporttaki chip'e kaydediliyor. Eğer pasaport polisi şüphelenirse önündeki makinaya parmağını sokturup, pasaporttaki ile uyuşup uyuşmadığını kontrol ediyor. O an yapılan bir kontrol. Pasaport polislerinin VİS sistemini o an görüp görmediğine şüphem var.

.

Alıntıları Göster
    o kadar biliyor ki arkadaş ohooo çok fena biliyor :D
    Migration and Home Affairs - European Commission
    Visa Information System (VIS) - Migration and Home Affairs - European Commission
    https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-information-system_en

VIS connects consulates in non-EU countries and all external border crossing points of Schengen States. It processes data and decisions relating to applications for short-stay visas to visit, or to transit through, the Schengen Area.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 3 Ocak 2019; 15:28:49 >

• quote:

aga sen şizofreni hastası mısın? 1 sayfa önceye git tuni isim li arkadaşın ısrarla kaynak sorduğunu seninde saçmaladığını kaynak gösteremediğini göreceksin. neyin inadını yapıyorsun bilmiyorum ki. asdfghjkl adama bak ya, forum sayfasında salladığını bilmediği konularda hakkında kendisini kaynak gösterip günde 200 bin tirajı olan gazeteye kaynak değil diyor . git tedavi gör. evet köln sınır polisi cleanton isimli internette sallayan biri değil

Alıntıları Göster
    O dediğinden belki sensindir. Köln polisiymiş. :)

• quote:

o kadar biliyor ki arkadaş ohooo çok fena biliyor :D
    https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-information-system_en

VIS connects consulates in non-EU countries and all external border crossing points of Schengen States. It processes data and decisions relating to applications for short-stay visas to visit, or to transit through, the Schengen Area.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarımı okumadığın çok açık. Şu gönderdiğin bilgi ile benim yazdıklarımın alakası yok. Bir daha benim yazdıklarımı dikkatle oku. Aslında okumana da gerek yok, anlayabileceğini sanmıyorum.

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hale bak ya :D neyse herkes görüyor halini bunlar aynen böyle kalsın asdfghjklşkl bir gun merak edılırde kım bu adam dedıklerınde bu sayfadakı rezıl olma durumun yeterlı olacaktır onlara asdfghjkl ahahahahahahah

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 4 Ocak 2019; 4:54:18 >
  • quote:

O dediğinden belki sensindir. Köln polisiymiş. :)

Alıntıları Göster

feci rezil oldun sana cevap vermek istemiyorum artık :D ilk sayfadan buraya yazdığın her lafın yalan çıktı sende kanıt yok bizde kanıt avrupa komisyonu. resmen a dan z ye schengen sistemi cahili olduğunu yüzüne vurmuşuz yazııııık :D

• quote:

Yazdıklarımı okumadığın çok açık. Şu gönderdiğin bilgi ile benim yazdıklarımın alakası yok. Bir daha benim yazdıklarımı dikkatle oku. Aslında okumana da gerek yok, anlayabileceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    puahahahahahah
    It processes data and decisions relating to applications for short-stay visas

kısa süre kalmalı vize başvuruları ile alakalı kararlar işlenir diyor (senin okuma yazma kötü açıklayayım istersen konsolosluğun ret ya da onay kararı vis sistemine kaydediliyor böylece sistemi kullanan tüm schengen bölgesi sınır kapıları ve konsoloslukları kararı paylaşıyor) sana avrupa komisyonunun vis ve sis için nedir ne değildir açıklamasını koyuyorum yukarıda iddia ettiğin her şeyi yalanlamışlar gelmiş benim dediğimle alakası yok diyorsun. alıntıladığım mesajın bile ibretlik, alakası yok deyip açıklayamıyorsun laf salatası yapıyorsun çünkü bilgisizliğin birinci elden suratına çarpıldı

sen ne diyorsun; görmediklerinden eminim, hatta sınır kapılarında vis sistemi var mı emin değilim diyorsun, vis (visa info. system) dışında SIS(schengen info. system) diye başka bir sistemde mevcut. okuman yazman olsa böyle inatlaşmazsın ama cahillerle tartışmamak lazım senin gibi inatlaşıp duruyorlar. rezil oldun hala laf yetiştiriyorsun. millet kaynak sorar cahil olduğun için kaynak sunamaz eminim dersin. cahillerin en büyük olayıdır bilmedikleri için çok eminlerdir. bu sayfaya gelip okuyanlar senin ne çeşit biri olduğun hakkında fikir sahibi olacaklar.
    Schengen Information System - Migration and Home Affairs - European Commission
    https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen-information-system_en

Visa Information System (VIS) - Migration and Home Affairs - European Commission

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 4 Ocak 2019; 5:13:25 >

• quote:

feci rezil oldun sana cevap vermek istemiyorum artık :D ilk sayfadan buraya yazdığın her lafın yalan çıktı sende kanıt yok bizde kanıt avrupa komisyonu. resmen a dan z ye schengen sistemi cahili olduğunu yüzüne vurmuşuz yazııııık :D

Alıntıları Göster
    Cevap vermek istemiyorum deyip cevap vermeye doyamayan tip.

Köln polisiymiş. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.