Şimdi Ara

VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
17.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

uzun zamandır senin kadar cahil birini görmedim. rezil olup hala yazabilecek kadarda yüzün kızarmıyor. yazdıklarında içerek sıfır hep kem küm asdfghjklş

ara sıra yukarıdaki yazıları oku da ben nasıl bu derece madara oldum diye ağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 4 Ocak 2019; 12:46:38 >

• 35nitro35 3 kullanıcısına yanıt
    Cahil sensin. Köln polisiymiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Cahil sensin. Köln polisiymiş. :)

bir ara yüzünün derisini ödünç ver ayakkabının tabanı eskidi köseleyi yeniliyeyim nasılsa utanma kalmamış asdfghjklş

böyle arsızlık cidden safkan cehaletle olur kepaze oldun hala kıvırıyorsun ahahahaha

o kadar kepaze birisin ki ilk mesajımda pasaport polisi senin söylediğinin tam tersi olduğunu konuştuğumuzda bana söyledi dedim üstüne adamın bana söylediğinin doğru olduğunu avrupa komisyonunun resmi sayfasıyla kanıtladım. bu konu başlığında sana soru soran herkese yaptığın gibi cevap veremeyip kıvırıyorsun. kıvırmak senin değil, seni böyle yetiştirenlerin suçu :)) evlada bak tam ustalık eseri gurur duyulacak yapıt asdfghjkl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 4 Ocak 2019; 15:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35nitro35

bir ara yüzünün derisini ödünç ver ayakkabının tabanı eskidi köseleyi yeniliyeyim nasılsa utanma kalmamış asdfghjklş

böyle arsızlık cidden safkan cehaletle olur kepaze oldun hala kıvırıyorsun ahahahaha

o kadar kepaze birisin ki ilk mesajımda pasaport polisi senin söylediğinin tam tersi olduğunu konuştuğumuzda bana söyledi dedim üstüne adamın bana söylediğinin doğru olduğunu avrupa komisyonunun resmi sayfasıyla kanıtladım. bu konu başlığında sana soru soran herkese yaptığın gibi cevap veremeyip kıvırıyorsun. kıvırmak senin değil, seni böyle yetiştirenlerin suçu :)) evlada bak tam ustalık eseri gurur duyulacak yapıt asdfghjkl

Alıntıları Göster
    Puahahahaha Köln polisiymiş. :)

• quote:

Puahahahaha Köln polisiymiş. :)

Alıntıları Göster
    sen buysan seni yetiştirenlerin durumunu düşünemiyorum

• quote:

sen buysan seni yetiştirenlerin durumunu düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    Seni yetiştirenlerin durumu nedir kimbilir? Köln polisiymiş. :)

• quote:

Seni yetiştirenlerin durumu nedir kimbilir? Köln polisiymiş. :)

Alıntıları Göster
    yetiştirilememiş palavracıları ayar manyağı yapıyor bizimkilerin yetiştirdiği. asdfghjkl aynen köln polisiydi

cahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 5 Ocak 2019; 0:45:7 >
  • quote:

Daha önce cevap yazan arkadaşlar sallamışlar:

1- Hayır. Böyle bir kayıt sistemleri yok. Sadece pasaport üstüne yazarlar.
    2- Hayır. Red'ler hiçbir yere işlenmiyor.

Polonya'ya başvurun. Ama istenen evrakları tam olarak verin. Önceki pasaportunuzu görmek isterlerse, daha önce pasaport almadım dersiniz. Eğer eski pasaportunuzu verirseniz vize ihlalinizi görürler.
    silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 7 Ocak 2019; 10:27:39 >
  • quote:

silinsin.

Alıntıları Göster
    Ben zaten İtalya'da yaşıyorum. İnanmıyorsan forum yöneticisinden IP adresimi iste.

Hayatında bir kere yurt dışına çıkmış uzman kesilmiş. Köln polisiymiş. Aklını kaçırdı. Puahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 6 Ocak 2019; 19:12:13 >
  •  VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN

CLEANTON denen vatandaşla uğraşmaktan bıktım. Sadece ben değil bu başlığa yazan herkesten ayar yemiş kepaze olmuş. resim linkleri de yazılan mesajlara verdiği saçma sapan cevapları toplu halde österiyor silerse diye dursun. bizden sonrakiler bilsin neyle uğraştıklarını. tavırları kendisinin akli dengesinde sorun olduğunu gösteriyor. bu vatandaşın allah bir dediğinden başka bir şeye inanıp sakın hareket etmeyin 3 ile 5 yıl arasında avrupadan yasak yiyebilirsiniz. muhtemelen burnunu edirneden öteye çıkartmamış, yurtdışına çıkanlara özenen cahilin biri. zaten mesaj attığı forumlarda sadece yurtdışı ile alakalı, takıntılı şizofrenik bir tip. dikkat ediniz kolay gelsin.

yukarıda yazdım ama gözden kaçarsa diye; SIS ve VIS sistemi ile avrupa birliği ülkelerinin tamamının konsoloslukta yapılan işlemlerden sınır giriş çıkışlarına kadar her şey kayıt altına alınmakta ve ortak sistemde paylaşılmaktadır. bu cahil adamın lafına uyup eski pasaportun nerede diye soranlara sakın ben pasaport almadım hiç demeyin pasaport protokol yazısı diye bir gerçek var o yazıyı emniyetten size getirtir bebekliğinizden bugüne aldığınız tüm pasaportları belgeletirler. yalan beyan vermekten 3 sene ban yersiniz. zaten sonra bir daha kimse sizin evraklarınıza inanmaz.

ben bu akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm kişi ile uğraşmaktan bıktım. sistemin nasıl işlediğini avrupa komisyonunun şu iki linkinden inceleyebilirsiniz.

Migration and Home Affairs - European Commission
    Schengen Information System - Migration and Home Affairs - European Commission
    https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen-information-system_en

Visa Information System (VIS) - Migration and Home Affairs - European Commission
    https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-information-system_en

hepinize iyi tatiller. cleanton inşallah sende bir gün yurtdışına çıkarsın eziklenme kardeş.

• Sürekli amerika ya is için gidip gelen arkadaşımin bu tarz bir şey Amerika ya girişte başına geldi. Amerika vizesi süresi ile pasaport geçerlilik süresi aşağı yukarı aynı zamanlara denk geldiği için ikinci amerika vizesini yenilemeden önce yeni pasaport çıkarıp o şekilde yeni Amerika vizesi almış.

Pasaport yeni. Vize yeni. Ama Amerika da pasaport görevlisi eski vizesini yani eski pasaportunu da görmek istemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

CLEANTON denen vatandaşla uğraşmaktan bıktım. Sadece ben değil bu başlığa yazan herkesten ayar yemiş kepaze olmuş. resim linkleri de yazılan mesajlara verdiği saçma sapan cevapları toplu halde österiyor silerse diye dursun. bizden sonrakiler bilsin neyle uğraştıklarını. tavırları kendisinin akli dengesinde sorun olduğunu gösteriyor. bu vatandaşın allah bir dediğinden başka bir şeye inanıp sakın hareket etmeyin 3 ile 5 yıl arasında avrupadan yasak yiyebilirsiniz. muhtemelen burnunu edirneden öteye çıkartmamış, yurtdışına çıkanlara özenen cahilin biri. zaten mesaj attığı forumlarda sadece yurtdışı ile alakalı, takıntılı şizofrenik bir tip. dikkat ediniz kolay gelsin.

yukarıda yazdım ama gözden kaçarsa diye; SIS ve VIS sistemi ile avrupa birliği ülkelerinin tamamının konsoloslukta yapılan işlemlerden sınır giriş çıkışlarına kadar her şey kayıt altına alınmakta ve ortak sistemde paylaşılmaktadır. bu cahil adamın lafına uyup eski pasaportun nerede diye soranlara sakın ben pasaport almadım hiç demeyin pasaport protokol yazısı diye bir gerçek var o yazıyı emniyetten size getirtir bebekliğinizden bugüne aldığınız tüm pasaportları belgeletirler. yalan beyan vermekten 3 sene ban yersiniz. zaten sonra bir daha kimse sizin evraklarınıza inanmaz.

ben bu akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm kişi ile uğraşmaktan bıktım. sistemin nasıl işlediğini avrupa komisyonunun şu iki linkinden inceleyebilirsiniz.

https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/schengen-information-system_en

https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-information-system_en

hepinize iyi tatiller. cleanton inşallah sende bir gün yurtdışına çıkarsın eziklenme kardeş.
    Ben zaten İtalya'da yaşıyorum. İnanmıyorsan forum yöneticisinden IP adresimi iste.

Hayatında bir kere yurt dışına çıkmış, uzman kesilmiş. Köln polisiymiş. Aklını kaçırdı. Puahahahaha

•  VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN

CLEANTON denen vatandaşla uğraşmaktan bıktım, kendisinde oda ısından düşük IQ emareleri görüyorum. zaten yazdığı saçmalıkları sağdan soldan yediği ayarları. ortaya sunduğum kanıtlara gık diyememesi sizde bir fikir oluşturacaktır. Sadece ben değil bu başlığa yazan herkesten ayar yemiş kepaze olmuş. resim linkleri de yazılan mesajlara verdiği saçma sapan cevapları toplu halde österiyor silerse diye dursun. bizden sonrakiler bilsin neyle uğraştıklarını. tavırları kendisinin akli dengesinde sorun olduğunu gösteriyor. bu vatandaşın allah bir dediğinden başka bir şeye inanıp sakın hareket etmeyin 3 ile 5 yıl arasında avrupadan yasak yiyebilirsiniz. muhtemelen burnunu edirneden öteye çıkartmamış, yurtdışına çıkanlara özenen cahilin biri. zaten mesaj attığı forumlarda sadece yurtdışı ile alakalı, takıntılı şizofrenik bir tip. dikkat ediniz kolay gelsin.

eleman ağır cahil ve yalancı, sakın bu kişinin aklına uyup hareket etmeyin. hayal dünyasında yaşıyor. yazdıkları konusunda çok ezildi cevap veremediği için işi sulandırma peşindei konu başlığını baştan sona okursanız kafa yapısı hakkında bir fikriniz olacaktır

Schengen Information System - Migration and Home Affairs - European Commission

Visa Information System (VIS) - Migration and Home Affairs - European Commission

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35nitro35 -- 22 Ocak 2019; 14:16:49 >

• quote:

CLEANTON denen vatandaşla uğraşmaktan bıktım, kendisinde oda ısından düşük IQ emareleri görüyorum. zaten yazdığı saçmalıkları sağdan soldan yediği ayarları. ortaya sunduğum kanıtlara gık diyememesi sizde bir fikir oluşturacaktır. Sadece ben değil bu başlığa yazan herkesten ayar yemiş kepaze olmuş. resim linkleri de yazılan mesajlara verdiği saçma sapan cevapları toplu halde österiyor silerse diye dursun. bizden sonrakiler bilsin neyle uğraştıklarını. tavırları kendisinin akli dengesinde sorun olduğunu gösteriyor. bu vatandaşın allah bir dediğinden başka bir şeye inanıp sakın hareket etmeyin 3 ile 5 yıl arasında avrupadan yasak yiyebilirsiniz. muhtemelen burnunu edirneden öteye çıkartmamış, yurtdışına çıkanlara özenen cahilin biri. zaten mesaj attığı forumlarda sadece yurtdışı ile alakalı, takıntılı şizofrenik bir tip. dikkat ediniz kolay gelsin.

eleman ağır cahil ve yalancı, sakın bu kişinin aklına uyup hareket etmeyin. hayal dünyasında yaşıyor. yazdıkları konusunda çok ezildi cevap veremediği için işi sulandırma peşindei konu başlığını baştan sona okursanız kafa yapısı hakkında bir fikriniz olacaktır

Hayatında bir kere yurt dışına çıkmış, uzman kesilmiş. Köln polisiymiş. Aklını kaçırdı. Puahahahaha

• ALMANYA SCHENGEN BAŞVURU FORMUNUN SON SAYFASI. AKLI YOK FİKRİ VAR HERİFİN KESİN MALUM PARTİNİN ÇOMARLARINDANDIR BU

VİZE İHLALİ YARDIM LÜTFEN
  • Herkese merhaba,

arkadaşlar durum biraz kritik ve pek çok konuyu etkileyeceği için gerçekten doğru bilgi ve tecrübeli kişilerin yorum yapmasını rica ederim...

Şu anda şirketimin geçici olarak görevlendirmesi ile İspanya Madrid 'te bulunuyorum... ülkeye 27.02.2020 tarihine kadar geçerli şengen vizesi ile giriş yaptım 18.02.2020 tarihinde çalışma ve oturma iznine başvurduk... başvuru merkezinden verdikleri kağıt ve numara ile vizem bitse bile 90 güne kadar ülkede kalabileceğimi belirttiler... izin sonuçlanana kadar da ülkeden ayrılamazsın dediler... zaten vizem de bittiği için sorun yapmadım... ancak şu anda korona virüs salgını burada hızlandı... hergün en az 300 kişide salgın çıkıyor ve hala milletin umrunda değil... otobüslerde aksıranlar, tıksıranlar yığılı... şirketim de, ortalık düzelene kadar beni geri çağırdı.... amacım memlekete dönüp 14 gün karantina sonrası işe devam etmek ve bu arada tekrar İspanya şengen vizesi için başvuru yapıp sağlık durumları düzelince geri dönmek... zaten yıl sonunda da buradaki görevim bitecek... şimdi sorum şu arkadaşlar:

- vize ihlaline çıkış kapısındaki polisler mi karar veriyor?
    - vize süresi bitmiş birisi olarak ülkeden çıkmak istersem ne olur... sizce başvuru formunu göstersem vize ihlali kapsamında girmeden kurtarır mıyım? ya da nereden ne tür bir yazı alırsam gümrükteki memura konuyu anlatabilirim?
    - vize ihlali kapsamına girersem ne olur? perşembe ya da cuma günü çıkış yapsam nereden baksanız 2 haftalık ihlal olacak... bu durumda tekrar başvuru yapabilir miyim, başvuru esnasında kaçak göçek iş yapmadığımı belgeleyeceğime göre sorun olur mu?

şimdiden yardımlarınız ve değerli tecrübeleriniz için teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: quattromeb

Herkese merhaba,

arkadaşlar durum biraz kritik ve pek çok konuyu etkileyeceği için gerçekten doğru bilgi ve tecrübeli kişilerin yorum yapmasını rica ederim...

Şu anda şirketimin geçici olarak görevlendirmesi ile İspanya Madrid 'te bulunuyorum... ülkeye 27.02.2020 tarihine kadar geçerli şengen vizesi ile giriş yaptım 18.02.2020 tarihinde çalışma ve oturma iznine başvurduk... başvuru merkezinden verdikleri kağıt ve numara ile vizem bitse bile 90 güne kadar ülkede kalabileceğimi belirttiler... izin sonuçlanana kadar da ülkeden ayrılamazsın dediler... zaten vizem de bittiği için sorun yapmadım... ancak şu anda korona virüs salgını burada hızlandı... hergün en az 300 kişide salgın çıkıyor ve hala milletin umrunda değil... otobüslerde aksıranlar, tıksıranlar yığılı... şirketim de, ortalık düzelene kadar beni geri çağırdı.... amacım memlekete dönüp 14 gün karantina sonrası işe devam etmek ve bu arada tekrar İspanya şengen vizesi için başvuru yapıp sağlık durumları düzelince geri dönmek... zaten yıl sonunda da buradaki görevim bitecek... şimdi sorum şu arkadaşlar:

- vize ihlaline çıkış kapısındaki polisler mi karar veriyor?
    - vize süresi bitmiş birisi olarak ülkeden çıkmak istersem ne olur... sizce başvuru formunu göstersem vize ihlali kapsamında girmeden kurtarır mıyım? ya da nereden ne tür bir yazı alırsam gümrükteki memura konuyu anlatabilirim?
    - vize ihlali kapsamına girersem ne olur? perşembe ya da cuma günü çıkış yapsam nereden baksanız 2 haftalık ihlal olacak... bu durumda tekrar başvuru yapabilir miyim, başvuru esnasında kaçak göçek iş yapmadığımı belgeleyeceğime göre sorun olur mu?

şimdiden yardımlarınız ve değerli tecrübeleriniz için teşekkür ederim...
    Evet arkadaşlar,

kendi soruma kendim cevap vereyim umarım birilerinin işine yarar...

şu anda Türkiye 'den yazıyorum ve yukarıda bahsettiğim gibi 27.02.2020 tarihinde bitmiş olan Şengen vizesi ile 12.03.2020 tarihinde yani iki haftalık gecikme ile İspanya 'dan çıkış yaptım... şimdi süreci tekrar özetleyeyim işin aciliyeti bittiğine göre detaylı açıklama yapayım...

çalışma izin süreci üç aşamalı ve süreç tamamlanana kadar ülkeden çıkmamanız gerekiyor...

birincisi tüm evrakların ilgili birime teslim edilmesi (document submission)... bu aşamada sizin kanuni olarak bu başvuruyu yapabileceğiniz onaylanırsa bir kod numarası veriliyor ve vizeniz bitse dahi 90 güne ya da diğer aşamalar sonuçlanıncaya kadar orada kalabiliyorsunuz...

ikinci aşama onay ve parmak izi aşaması... bu aşama çalışma ve oturma iznine hak kazandığınız aşama... bu aşamadan sonra eğer ciddi ve acil bir durum varsa bir sefere mahsus vizesiz giriş çıkış hakkı tanınabiliyor...

üçüncüsü ise çalışma ve oturma izninin ve NIE kimliğinin alınması... artık oralısınız...

ben hen ilk aşamayı bitirmemiş ve vizesinin süresi de geçmiş birisiydim... bu başvuruları danışmanlık firması üzerinden yapmıştık ve oradakilerin söylediğine göre hiç böyle bir durumla karşılaşmamışlar... yani henüz sürecin başındayken başvuru yapanların hiç birisi gir çık yapmak istememiş... çıkış esnasında kapıda vize ihlali damgası almak ve vize ban 'ı yemek en muhtemel olasılık dediler... bu şekilde tekrar başvuru yaptığımda da muhtemelen tekrar vize vermeyecekler dediler...

yapacak bir şey yoktu ve geri dönmem gerekliydi.. çıkmadan önce İspanya çalışma ve oturma izni başvuruları ile ilgili evraklarımı toparladım ve danışmanlık firmasından da imzalı kaşeli bir yazı aldım... hepsini bir dosya haline getirdim ve sorarlarsa göstermek üzere hazırladım...

pasaport kontrolüne geldiğimde polis her zaman olduğu gibi vizemi kontrol etti... daha sonra diğer sayfalara da baktı ve bana vize süremin geçtiğini söyledi... telefon açıp birine haber verecekken çok doğal bir şekilde ispanyolca saçmaladım... ingilizce konuşabilir misiniz dedim hayır dedi.. bir saniye dedim ve evraklarımı gösterdim... kendisine kanunsuz bir iş yapmadığımı ve maalesef koronavirüs nedeniyle ayrılmam gerektiğini anlatmaya çalıştım... açıkçası hep iyi niyetli ve pozitif davrandım ve onlar polis de aynı şekilde durumu anlamaya çalışıyordu... hiç dinlemeyip vize ihlali damgasını basabilirdi ama yanındaki polisle birşeyler konuştular ve çok şükür ban yemeden vize ihlali damgası yemeden İspanya 'dan ayrıldık... iyi ki de ayrılmışım çünkü bugün itibari ile de uçuşlar durduruldu...

şimdi geri dönmek için tekrar vize almam gerekecek... umuyorum şu korona virüs konusunda insanlar biraz ciddileşir de bir iki ay içerisinde durumlar düzelir... birkaç hafta sonra vize konusundaki gelişmeleri de buraya yazacağım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.