Bildirim
Vize işlerinden anlayan var mı? Başım derde girecek gibi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
polis engeller uçağa falan binemezsin.
biletini daha erkene al -
Okuldan bir yazı aldım mühürlü imzalı, 3 günlük bir gecikme olacağına dair, yeterli olmaz mı?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-385926BEA
polis engeller uçağa falan binemezsin.
biletini daha erkene al -
bilen yok mu arkadaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: Free Bird
Okuldan bir yazı aldım mühürlü imzalı, 3 günlük bir gecikme olacağına dair, yeterli olmaz mı?
Alıntıları Göster -
arkadaşlar son kez yükseltiyorum konuyu. bilen varsa çok makbule geçer.quote:
bilen yok mu arkadaşlar?
Alıntıları Göster -
quote:
Okuldan bir yazı aldım mühürlü imzalı, 3 günlük bir gecikme olacağına dair, yeterli olmaz mı?
O mührü hiçbir passport polisi iplemez.
Büyük olasılıkla seni Brezilya'daki favelalara yerleştirecekler dışişleri bakanlığından sorun çözülene kadar. -
ne yaparsan yap onu erkene al yoksaquote:
Orijinalden alıntı: Dooryquote:
O mührü hiçbir passport polisi iplemez.
Büyük olasılıkla seni Brezilya'daki favelalara yerleştirecekler dışişleri bakanlığından sorun çözülene kadar.
Alıntıları Göster
-
hayrına upquote:
Orijinalden alıntı: mhcd
ne yaparsan yap onu erkene al yoksa
Alıntıları Göster -
tam olarak cezası nedir? lütfen fikri olmayanlar yorum yapmasınlar, boşu boşuna moral bozmaya gerek yok. geri bir tarihe alma imkanım yok.quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
ne yaparsan yap onu erkene al yoksa
Alıntıları Göster -
Yeşil pasaporta vize lazım mıydı? -
quote:
Orijinalden alıntı: MK*
Yeşil pasaporta vize lazım mıydı?
90 güne kadar değil ancak ben 5 aydır bulunuyorum Avrupa'da, o 90 gün sayılır onun içinde. -
Konsolosluğa git burdan bir şey bulamazsın, gözden kaçmaması gereken ayrıtılar bunlar en kötü ihtimalle uçağa erken bineceksin -
Pek sanmiyorum, gozucuyla bakip geri veriyorlar pasaportu.quote:
Orijinalden alıntı: MK*
Konsolosluğa git burdan bir şey bulamazsın, gözden kaçmaması gereken ayrıtılar bunlar en kötü ihtimalle uçağa erken bineceksin -
Bileti 2 gün öne çekemiyor musunuz? -
annem beni ziyarete geliyor, aynı gün döneceğiz, buna bağlı olarak annemi bırakıp gidemem erkenden.quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Bileti 2 gün öne çekemiyor musunuz?
yarın gideceğim konsolosluğa da belki içim rahatlar diye açtım konuyu bilen varsa diye. -
2 sene önce almayadan 3 gün geç binmiştik bende dil olmadığı için anlayamadım ama babamla bi 15 dakikalık konuşmanın ardından bırakmışlardı niye geç kalıdğımızı falan sormuşlardı herhalde başka sıkıntı çıkmadıquote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
Pek sanmiyorum, gozucuyla bakip geri veriyorlar pasaportu.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Cameron Jibril Thomaz
2 sene önce almayadan 3 gün geç binmiştik bende dil olmadığı için anlayamadım ama babamla bi 15 dakikalık konuşmanın ardından bırakmışlardı niye geç kalıdğımızı falan sormuşlardı herhalde başka sıkıntı çıkmadı
bu güzel bir haber. okuldan aldığım belge de gecikme yaşadığımı resmi şekilde gösteriyor. belki sıkıntı olmaz. -
quote:
O kagit ile bir problem yasamazsin. -
İspanya'da karakola gidiyorsun. 10 güne kadar uzatabiliyor vizeni. Senin için de böyle bir imkan vardır. En kötü bulunduğun ülkenin yabancılar bürosuna uğra. Kesin halledilir.quote:
Orijinalden alıntı: erkahnquote:
O kagit ile bir problem yasamazsin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Merhabalar arkadaşlar. 5 aydır Portekiz'de erasmus yapmaktayım.
Vizem 1 şubata kadar, ancak benim dönüş biletim 3 şubatta, Almanya Münih üzerinden dönüş yapacağım.
Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Not: Yeşil pasaporta sahibim.
yeşil pasaportun nedeniyle almanya-münih aktarma yapmanda sorun olmaz ama portekizden sorunsuz ayrılman için garanti mektubu alman lazım okuldan diye düsünüyorum....
Benzer içerikler
- ocak söndüren böceği
- old holborn şaraplı mı
- voleybol takım isimleri
- turizm rehberliği 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki fark
- cakmak gazı vücuttan nasıl atılır
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X