Şimdi Ara

Vize Lazım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hollanda' ya gideceğim. , bu hafta içinde de pasaportumu çıkaracağım, ama pasaport çıkardıktan sonra vizesiz Hollanda'ya gidebilir miyim? Yoksa vize lazım mı? Bence lazım ama , vize nerden , nasıl çıkartılır , nereye gidip çıkartılır hiç bilmiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz? İnternet üzerinden vize çıkartılıyor mu
    yoksa bir yere mi gitmem lazım? vize çıkartmak kolay mı ? yoksa zor mu, bence bana göre pasaport çıkarmak daha kolay geldi, bu vize işleri biraz karışık ve zor geldi ya. Şimdi bana Hollanda vizesi lazım bir öğrenci için, birde emekli için, evet şimdi arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? nereye gitmem lazım? internet üzerinden olur mu? iki vize için ne kadar meblağ gerekir? neler lazım , hangi belgeler lazım ? 81 ilde de vize işlemleri yapılır mı yoksa İstanbul Ankara ya mı gelmem lazım ? vs vs lütfen yardım edin arkadaşlar ya çok karışık geldi bu vize işleri.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

• quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pasaportun ne renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

pasaportun ne renk

bordo
  • Yasiniz 20 buyukse ben yardimci olurum. 1 senelik vize alabilirsiniz ve avropani her ulkesine gidebilirsiniz. europost17@mail. ru dan detaili konusabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atıp tutmayın ben 1 senelik vize alırım diye. Arkadaşlar sakın olaki bu tip kesin konuşmalara inanmayın ve paranızı kaybetmeyin.

vsfglobal.com/france
    vfsglobal.com/nederlands linklerini tıklayın gerekli evrak listesini oluşturun ve başvurun. Yada işin uzmanı birinden destek alın.
  • Umumi pasaport sahibi olan Her Türk vatandaş Yurt dışına çıkmak istiyorsa Vize mecburidir.Sınır 3 aydır.3 Ay alsanız bile birdahaki vizeyi 3 ay sonra alabilrisiniz.
    İlk önce Davetiye lazım hollandada yaşayan tanıdıklarınız varsa yabancılar polisinden imzalı mühürlü isteyebilirler.İdatadan gerekli bilgilere bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.