Şimdi Ara

Yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Daha 18 yaşındayım ve konuyu burada açmamın sebebi benden büyük insanların (hayatta deneyimli) burada olduğunu bilmem. Neyse. Ben sınıfın en çok gülen insanlarından biriyim. Bazen gülmenin dozunu aşıyorum. Pişman oluyorum. Sonraki günlerde de aynısı oluyor. Aynı zamanlarda çok fazla arkadaşla konuşuyorum. Onlara itici geliyormuşum gibime geliyor. Bazılarına göre de çok sempatik. Bunun bir orta noktasını bulamıyorum. Bu sorunu 4 senedir çözmeye çalışıyorum ama olmuyor. Artık danışmam gerektiğini düşündüm. Bundan dolayı buraya geldim. Ne yapmam gerekiyor? Cevap verirseniz çok çok mutlu olurum. Bir genci mutlu edersiniz yani. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Anıra anıra mı gülüyorsunuz sessiz gözünüzden yaş gelecek gibimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Valla hocam herkes gülerken sesim kayboluyor ama tek gülerken biraz yüksek sesli

• civanus kullanıcısına yanıt
    Sessiz gülmeyi deneyin , anlattıkları neyde bu kadar gülüyorsunuz

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hemen her şey ya yeter ki elime bi koz geçsin istemeden de olsa gülesim geliyor. Bir sıkıntı da başkaları gibi de gülebiliyorum. Sessiz veya sesli taklit gibi bir şey. Ama bidahaki sefer sessiz gülmeyi deneyeceğim

• Allah gülmekten ayırmasın derler ya, gül kardeşim seven sever, sevmeyen sevmez. Burda yanlışa düştüğün nokta herkes tarafından kabul edilme isteği. O zaten mümkün değil boşver. Sen doğal ol, bir el parmağı kadar kişi seni sevse şu dünyada yeterli. Tüm dünya senden nefret etse de olur. İşte sevgi bu kadar güçlü bir şey.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Aslında seviliyorum, ama gülerken kırıcı da olabiliyorum. Saçma esprilere gülerken özellikle. Ama haklısınız, seven sever sevmeyen sevmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Acil Tavsiye Gerekiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sen nasıl mutluysan öyle yaşa.Milletin lafıyla hareket edersen bu hayatta mutlu olamazsın.Bu dediğimi unutma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmam hocam. Dediğiniz çok doğru. Şahit oldum böyle bir duruma.

Bak ben senin nerdeyse 2 katın yaşında biriyim.Sana dediklerimi hayat felsefen yap bu hayatta kolay kolay üzülmesin.
    Birincisi insanların ne dediğini önemseme(yapıcı eleştirilerden bahsetmiyorum).Sana yapamazsın edemezsin diyen enerjini emen boş insanlarla arkadaşlık yapma.
    İkincisi hayatının tam merkezine hiçbir insanı koyma.Önünde uzun zaman var ama zaman su gibi akıp geçiyor.Dolu dolu yaşa istediğini yap...

• Tamam hocam dediğinizi yapacağım, özellikle 2. Maddeyi. Arkadaşlıklar gerçekten çok önemli. Sağolun, varolun🙏🏻

Arkadaşın olması önemli ben sana asosyallik tavsiye etmiyorum.
    Seni habire aşağı çeken,yapamazsın edemezsin diyen, boş insanlarla arkadaşlık yaparsan zamanla sende o boş insanlar gibi olursun.Pozitif,kıymetli insanlarla arkadaşlık yapmaya bak.
    Bu kısa hayatta bol şans genç adam :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 30 Ekim 2022; 17:23:47 >
  • Teşekkür ederim hocam, sizin gibi büyüklerin olması bizleri mutlu ediyor. Yardımınız için sağolun, gerçekten de lafta kalmayacak; hayatımın felsefesi yapacağım dediklerinizi. Sizlere de bol şans hayatta 😇🙏🏻

• Herkesi mutlu etmek fahişenin işidir keşiş. Sal gitsin

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Saldım abi , yuvarlanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.