Şimdi Ara

Vize sınavına giremedim rapor hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
26.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir vize sınavına giremedim acaba aile hekiminden rapor alsam olurmu ne yapmak gerekiyo tam olarak?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vize Sınavına Girmeden Ne Olur?

Vize sınavına girmek, akademik yolculuğunuzda önemli bir adımdır. Sınava girmezseniz, çeşitli sonuçlarla karşılaşmanız muhtemeldir.

Vize Sınavına Girmezseniz Ne Olur?

• Ders Başarısızlığı: Vize sınavları genellikle dersinizin bir parçası olarak değerlendirilir. Sınava girmezseniz, bu bölümden sıfır not alabilirsiniz, bu da genel notunuzu olumsuz etkileyebilir.
    • Devamsızlık: Vize sınavlarına katılmak, birçok üniversitede devamsızlık politikası gereğince zorunludur. Sınava girmezseniz, devamsız sayılabilir ve bu da dersten kalmanıza neden olabilir.
    • Gelecekteki Sınavları Kaçırma Riski: Vize sınavlarını kaçırırsanız, final sınavı veya diğer değerlendirmelerden önce gerekli materyali öğrenme fırsatını kaçırırsınız. Bu, gelecekteki sınavlarda daha düşük performans göstermenize yol açabilir.
    • Not Ortalamasının Düşmesi: Vize sınavları genellikle not ortalamanıza önemli ölçüde katkıda bulunur. Sınava girmezseniz, not ortalamanız düşebilir ve bu da akademik duruşunuzu ve ileriki dönemlerdeki ders seçimlerinizi etkileyebilir.

Sonuç

Vize sınavlarına girmek, akademik başarınız için hayati önem taşır. Sınava girmezseniz, ders başarısızlığı, devamsızlık, gelecekteki sınavları kaçırma riski ve not ortalamanızın düşmesi gibi ciddi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

Arkadaşlar bir vize sınavına giremedim acaba aile hekiminden rapor alsam olurmu ne yapmak gerekiyo tam olarak?

Oluyor galiba.
  • özür sinavı yapmıyorlarmı once sekreterlik sonra hoca ile konus
  • tanidik doktor varsa git al yoksa acilde rol yapmayi dene ya tutarsa. Dis hekimi de olabilir ama devlet hastanesinde olacak.
  • Olur ama iyi bise yapmamissin haberin ola.
  • Ben hayır diyorum. Üniversitede iyi bahanen yoksa rapor kabul etmezler.
  • ben olmuyor diye biliyorum git hocanla konuş başka gözetmenlik yaptığı bir sınıfta belki senide sınav yapar.
  • okulunun mazeret sınavları yönetmeliğine bir bak. Doktor raporu geçerli sayılır. Ama hocanla birebir konuşman daha faydalı olur.
  • mazaret sınav tarihlerinde girebilirsin ama hoca ile konuş 3-4 defa başıma geldi,bir tanesinde hoca yeniden sınav yapmadı yani hocanın insafına kalmış yapmaz ise birşey diyemezsin.
  • Hoca il ekonuşman kesinlikle fayda vermez

Devlet hastanesi, özel hastane, vs. dışında kabul etmezler. Git özele önce numara yap yemezse abi böyle böyle anlat. İki kere gittim midemde yanma oluyor dedim, okula gidemedim dedim adam güldü, anladı tabi rapor verdi.
  • Kaçırdığın vizeye dönem sonunda make-up yapılır bizim okulda. Bu sınava girebilmek için devlet hastahanesi raporu almak lazım ve raporu ayrıca kampüs doktoruna onaylatmak lazım.
  • Önemli olan rapor almak değil rapor aldığın dersi geçebilmektir. Raporların çoğu sınva girmemek için alınıyor bunu bilen hocalar da kazığın en yağlısını kullanıyor.

SOnuç: geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.