Şimdi Ara

Vizesiz Rusya ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz Rusya da vizesiz 1 ay kalınabiliyor. Ayın 15'in de St. Petersburg'a biletim var. Ve daha önce hiç vizesiz olarak seyahat etmemiştim. Acaba nelerle karşılaşabilirim? Pasaport kontrolünde ne olacak? Sadece mühür vurup geçilecek mi yoksa saatlerce sorguya çekilecek miyim? Bir de vizesiz süreyi uzatmanın bir yolu var mıdır? Başka ülkelere günübirlik gidip geri Rusya'ya dönmek gibi?

• Pasaport polisinin insiyatifine kalmış ama pasaportta vizeler olduğu için olasılıkla damga vurup geç diyecek. Bana boş pasaportla bile hiç soru soran olmamıştı, öyle saatlerce sorgu filan çok ekstrem durumlarda oluyor. En fazla kalacağın yerin çıktısını ve geri dönüş biletini görmek ister.
  • Anladım. Pasaportumda şu anda hiç başka vize yok. Umarım sorun çıkarmazlar. Diğer konu hakkında bilginiz var mı? Ve Rusya'ya mı gitmiştiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yaşanacak bir durum olmayacaktır. Pasaportunuzun, Türk pasaportu olması yeterlidir vize muafiyeti için. Daha önce vize alıp almamanız, ülkeye giriş yapmanıza engel değildir.
  • En fazla nerede kalacaksın, ne kadar kalacaksın gibi sorular sorarlar. Bir de yapmanız gereken bir şey varsa onları anlatırlar. Merak etmeyin sizi sıkıntıya sokmayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.