Şimdi Ara

Vızır Vızır Matematik-Ders Anlatım Videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler Merhaba, youtube üzerinden ders anlatım videoları çekmeye başladım. Bana yardımcı olacak ve sınavda başarıyı isteyen genç öğrenci arkadaşlara ihtiyacım var. Ben onlara istedikleri videoları çekip youtube üzerinden yayınlayacam. Sizden ricam gördüğünüz hataları bana söylemeniz. Hepsi bu kadar. Videoları iyi yapmamız durumunda konu anlatımı olarak sizlere garanti verecek kadar kendime güveniyorum. Kanalımın youtube linkini aşagı veriyorum. Vızır vızır matematik diye aratısanız direkt olarak benim kanal geliyor youtube üzerinde. Şİmdiden herkese başarılar. ..

Vızır Vızır Matematik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vızır Vızır matematik -- 29 Temmuz 2020; 11:12:28 >

• Başarılı olmanız için size tavsiyelerim tecrübeli öğrenci gözüyle

1- çekim sisteminiz çok kötü, tam ekran yapın windows alt kısmı çıkmasın orası olmasın. Çekim programlarında belirli koordinatlar seçip çekim yapılabiliyor o tarz deneyin en kötü. ( son videoda biraz düzeltmişsiniz)

2- soruları video esnasında yazmayın, izleyen öğrenci sıkılır. Önceden hazır belgeniz olsun. Hem de kontrol sağlamış olursunuz.

3- ses kalitesi aşırı kötü (2 videoda öyleydi) , bu yola baş koyduysanız boya m1 tarzı veya ne bileyim telefon kulaklığı bile daha iyi ses kalitesi sunar.

4- piyasadaki fasiküller üzerinden anlatım yapabilirsiniz. Bazı yayınevleri izin veriyor hem döküman açısından eliniz güçlü olur.

5- mümkünse ayt tyt eşit konulardan gidin.

6- bütçeniz varsa ve eğer sizin için sorun olmayacaksa kendinizde ekranın kenarında olmanız en azından benim için daha bir ders kıvamında oluyordu.
    7- şu anda bilgisayara grafik tablet ile mi çizip anlatıyorsunuz bilmiyorum ama o olmadan cidden işiniz zor. Eğer grafik tablet yoksa imkan varsa ipad + kalem öneririm çok güzel anlatım yapabilirsiniz. Veya çok daha ucuz yollu grafik tablet ile kağıt kalem gibi tam hakimiyet sağlarsınız.

8- çok örnek, güzel anlatım ile youtubede çok kişi tutuldu ve siz de bunlardan olabilirsiniz ancak şu an çok amatör gözüküyor gerçekten. Derslerinizi izlemedim size lafım yok. Teknik olarak sadece görüntü ses vb

9- vızır vızır bana arıyı anımsatıyor mesela internetten bedava arı ve matematik simgesi olan bir logo, veya 20-30 liraya çalışan öğrenci grafiklerlere kanal kapağı ve avatarı gibi matematikle alakalı Arı içeren gibi bir ikonunuz olursa insanların aklında o ikon hep sizi anımsatır

10- hakkında kısmını düzenleyin bence kimsiniz necisiniz sosyal medyanız var mı ( özellikle bazı kitleler sosyal medyadan hoca takibini çok seviyor)

11- faktöriyel videosunda ki video kapağını o şekilde devam edin gayet güzel oluyor.

Başka bir şey aklıma gelmedi ama çoğu kişi bana katılacağını düşünüyorum.
  • Başarılı olmanız için size tavsiyelerim tecrübeli öğrenci gözüyle

1- çekim sisteminiz çok kötü, tam ekran yapın windows alt kısmı çıkmasın orası olmasın. Çekim programlarında belirli koordinatlar seçip çekim yapılabiliyor o tarz deneyin en kötü. ( son videoda biraz düzeltmişsiniz)

2- soruları video esnasında yazmayın, izleyen öğrenci sıkılır. Önceden hazır belgeniz olsun. Hem de kontrol sağlamış olursunuz.

3- ses kalitesi aşırı kötü (2 videoda öyleydi) , bu yola baş koyduysanız boya m1 tarzı veya ne bileyim telefon kulaklığı bile daha iyi ses kalitesi sunar.

4- piyasadaki fasiküller üzerinden anlatım yapabilirsiniz. Bazı yayınevleri izin veriyor hem döküman açısından eliniz güçlü olur.

5- mümkünse ayt tyt eşit konulardan gidin.

6- bütçeniz varsa ve eğer sizin için sorun olmayacaksa kendinizde ekranın kenarında olmanız en azından benim için daha bir ders kıvamında oluyordu.
    7- şu anda bilgisayara grafik tablet ile mi çizip anlatıyorsunuz bilmiyorum ama o olmadan cidden işiniz zor. Eğer grafik tablet yoksa imkan varsa ipad + kalem öneririm çok güzel anlatım yapabilirsiniz. Veya çok daha ucuz yollu grafik tablet ile kağıt kalem gibi tam hakimiyet sağlarsınız.

8- çok örnek, güzel anlatım ile youtubede çok kişi tutuldu ve siz de bunlardan olabilirsiniz ancak şu an çok amatör gözüküyor gerçekten. Derslerinizi izlemedim size lafım yok. Teknik olarak sadece görüntü ses vb

9- vızır vızır bana arıyı anımsatıyor mesela internetten bedava arı ve matematik simgesi olan bir logo, veya 20-30 liraya çalışan öğrenci grafiklerlere kanal kapağı ve avatarı gibi matematikle alakalı Arı içeren gibi bir ikonunuz olursa insanların aklında o ikon hep sizi anımsatır

10- hakkında kısmını düzenleyin bence kimsiniz necisiniz sosyal medyanız var mı ( özellikle bazı kitleler sosyal medyadan hoca takibini çok seviyor)

11- faktöriyel videosunda ki video kapağını o şekilde devam edin gayet güzel oluyor.

Başka bir şey aklıma gelmedi ama çoğu kişi bana katılacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 25 Temmuz 2020; 0:2:34 >

• Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. Hepsini özenle yazdığınız çok belli.
    Düşünmüşsünüz kafa yormuşsunuz. Sizin gibi güzel insanlara Allah en güzelini nasip eder inşallah,. Söylediklerimizi gelince herkesin parça parça söylediğini siz çok güzel ifade ederek hepsini bütün şeklinde yazmışsınız. İnşallah hepsini dikkate alacağım inşallah. Anlatım tarzı olarak hep güzel iltifatlar aldım. Hep şekil üzerine tavsiye aldım. Onları düzeltip devam edersem bilin ki sizin de çok emeğiniz olmuş olacak. Herşey için çok teşekkür ederim, sevgiyle kalın
  • Vızır Vızır matematik V kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • Arkadaşlar Asal Çarpanlar Konu anlatım videosu yeni eklendi. En güzel verim almanız dileğiyle..

Video Linki ASAL ÇARPANLAR KONU ANLATIM VİDEOSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vızır Vızır matematik -- 29 Temmuz 2020; 9:2:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.