Şimdi Ara

Vizyoncu.com ve Sineizle.net Satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç yıl önce çalıştırmaya başlattığım sitelerimi hostları ile satmaya karar verdim.
    Site para kazandırıyor ancak ilgilenemediğim için satmak istiyorum.
    Bir kaç ay önce şimdikiyle aynı hit ile ayda 500 liraya yakın para kazanmıştım. Şimdi ise bu gelir 150-200 liraya düştü. Ancak ilgilenilirse bu kazanç artacaktır.

Siteleri bu ilanı açtıktan sonra iyice toparlayacağım.

Vizyoncu.com'un şimdi günde 10.000'e yakın Sineizle.net'in ise 2000'e yakın hit'i var. Sineizle.net'de çok film olmadığı için böyle.

İki siteyi aynı anda satmak istiyorum. Çünkü hosting'leri hazır,ucuz ve hızlı. Aldığınız zaman sitelerin her şeyi hazır olacak. Site yapma işi ile ilgili hiç bir şey bilmeyebilirsiniz, film ekleme işi çok kolaydır. Alacak arkadaşa yardımcı olabilirim bu konuda.
    Host firması bluehost. Sitenin host'u aldığım da bana hediye ettiği 1 bedava domain(site adı), 75 dolarlık google adwords hediye çeki, 50 dolarlık bing çeki duruyor kullanmadım.
    Sineizle.net'in pagerank'ı 2 vizyoncunun ise 3 (4'e de çıktığı oldu). Çok hit alan film izleme sitelerinin pageranklarına da bakarsanız bunların yüksek olduklarını görürsünüz. Ki ilgilenilmedikleri halde böyleler.

İki site + hosting + hosting hediyeleri için 1500 lira istiyorum. Uçulmadığı takdirde pazarlık mümkündür.
    Daha önce 3 ayda kazanacağım paraya tüm uğraşlarımı satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertjonathan -- 2 Ağustos 2011; 18:31:26 >

• hocam selam,

bende tam boyle bir site arıyordum ama biraz arastırınca telif haklarına aykırı oldugunu ogrendim. Boyle bir site sahibi olmak riskli degil mi? telif haklarını nasıl asacagız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odoruk

hocam selam,

bende tam boyle bir site arıyordum ama biraz arastırınca telif haklarına aykırı oldugunu ogrendim. Boyle bir site sahibi olmak riskli degil mi? telif haklarını nasıl asacagız?

Bu tarz sitelerle uğraşmıyorlar. Türk dizisi yayınlayan siteleri kanallar dava ederse kapatırlar.
  • detayli pm alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hax0r

detayli pm alabilir miyim

Çok daha fazla detayı yok. Pm atmıyorum onun için. Fiyat konusunda esnek olduğumu bildirmek istiyorum. Özel sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • Ayda 400-500 TL'ye kiraya verilmiş bir evi 1500 TL'ye satmak akıl karı değil. Kendisinin de dediği gibi 2-3 ayda o 1500 TL'yi kazanbilir. Her ne kadar soru işaretleri de olsa hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambulansdasda

Ayda 400-500 TL'ye kiraya verilmiş bir evi 1500 TL'ye satmak akıl karı değil. Kendisinin de dediği gibi 2-3 ayda o 1500 TL'yi kazanbilir. Her ne kadar soru işaretleri de olsa hayırlı satışlar dilerim.

Şu anda vermiyor o kadar. O zaman satmak istesem 3000-5000 isterdim.
    Düzgün bir reklam şirketiyle sürekli ilgilenerek tekrar o paralar kazanılabilir. Kiraya verilen ev ilgi istemez, aynı durum değil. Şu anda o kadar alabilsem ben de satmazdım o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertjonathan -- 7 Eylül 2011; 16:34:23 >
  • Belirtmiş olduğunuz hit değerlerini tescil edebileceğiniz bir link gönderirseniz , küçük bir pazarlık dan sonra da satın almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nukeremo

Belirtmiş olduğunuz hit değerlerini tescil edebileceğiniz bir link gönderirseniz , küçük bir pazarlık dan sonra da satın almayı düşünüyorum.

Bir link yok ama istatistiklerin resimlerini gönderebilirim. Siteyle ilgilenilmediği için rakamlarda düşüş var, ilgilenildiğinde yükselecektir yine.
    Ciddi düşünüyorsanız pazarlık yapılabilir tabi ki.
     Vizyoncu.com ve Sineizle.net Satılık.

• sunucu için aylık ne kadar veriyorsunuz?
  • Bahsettiğiniz 500 TL'ye yakın para tam olarak nereden geliyor ? Adsense mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3GeN_

sunucu için aylık ne kadar veriyorsunuz?

geçen sene yıllık 120 liraya almıştım. Ama doalr artışı vs. nedeniyle yükselmiş şimdi, host için aylık 20 liraya yaklaşık çıkıyor sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Runarch

Bahsettiğiniz 500 TL'ye yakın para tam olarak nereden geliyor ? Adsense mesela ?

Eskiden o parayı alabiliyordum. Evet o zaman adsense, gittigidiyor gibi şirketleri kullanıyordum. Başka bir reklam şirketi de vardı ama kapandı şimdi. Adsense kötü bir yerde dursa dahi bayağı kazandırıyordu ama adsense engelledi vizyoncu.com'u. Sineizle.net ise adsense hala açık. Ama iki site de gittigidiyor tarafından engelli zaten. O da bir kaç ay kazandırıp engelliyor hemen.
    Yine tık ücreti yüksek şirketler vardır ama hiç araştırmadım son zamanlarda.

• Up.

Siteyle artık uğraşmıyorum ama hala geleni gideni var.

İlgilenmek isteyen olursa istedikleri fiyatta anlaşabiliriz. İlk mesajda belirttiğim fiyat güncel değildir tabi ki.

Ayrıca şu anda hosting firmasının 150 dolarlık bedava reklam kuponları var. Sanırım bir kaç yıldır hosting satın aldığımdan birikmiş.
    (Google'dan 100$, Facebooktan ise 50$) bunları da siteleri satın alana vericem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.