Şimdi Ara

Vk.com HACKLENDİ! 100 Milyon Kişinin Şifresi Çalındı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AZRaeLeM

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Kolay şifre koyanları brute force ile kırmışlar işte benim şifremi falan çalamazlar sistemsel açık bulmadıktan sonra

Hocam 100 milyon şifre çalındı deniliyor.
    Kolay şifrelerin ilk 10 sırasında toplasanız 2-3 milyon şifre yapıyor. Geriye kalan 95 milyon şifredemi kolay :) Galiba hatırladığıma göre 300milyon kullanıcısı var vk.com'un yaklaşık.

Doğru ben haberi sonuna kadar okumadım 700 bin tanesi 123456 gibi şifrelerden oluşuyormuş acaba açık mı buldular merak ettim. Şimdi hesabıma baktım da zaten telefon numarası ile doğrulama açıkmış çok sıkıntı olmaz ama yine de değiştireyim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

Film izliyodum felan lan bisey olmaz demi

Bende filim izliyorum her tür var

• quote:

quote:

quote:

Kolay şifre koyanları brute force ile kırmışlar işte benim şifremi falan çalamazlar sistemsel açık bulmadıktan sonra

Hocam 100 milyon şifre çalındı deniliyor.
    Kolay şifrelerin ilk 10 sırasında toplasanız 2-3 milyon şifre yapıyor. Geriye kalan 95 milyon şifredemi kolay :) Galiba hatırladığıma göre 300milyon kullanıcısı var vk.com'un yaklaşık.

Doğru ben haberi sonuna kadar okumadım 700 bin tanesi 123456 gibi şifrelerden oluşuyormuş acaba açık mı buldular merak ettim. Şimdi hesabıma baktım da zaten telefon numarası ile doğrulama açıkmış çok sıkıntı olmaz ama yine de değiştireyim bari.

Hocam aynı bilgileriniz ile başka bir forum, sosyal medya vb üyeliğiniz varsa onları ele geçirebilme ihtimalleri var diye şifrenizi filan değiştirin diyoruz. Aynı şifreyi başka yerde kullandıysanız orada da değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarguvseN

quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Kardeş kaynağı olmayan asılsız yalan haber yapmaya utanmıyormusun. Bi de gelmişş kaynak olarak kendi blog adresini paylamış

"asılsız yalan haber" -> araştır da gel kardeşim öyle konuşalım.

"Yabancı bir sitede yayınlanan haber ile vk.com üzerinde bulunan 100 milyon kullanıcı şifresinin çalındığı ve verilerin paylaşıldığı belirtildi."

Kardeşim bu kaynak mı oluyor şimdi dalga mı geçiyosun. Uyduruk sitelerden haber alırken biraz dikkat et yav. Haberin gerçeklikle alakası yok

Yabancı bir sitede yer alan habere göre nedir arkadaş

https://news.google.com.hk/news/more?ncl=dPnDJC_V0IoQgCMvcQK4iTicAnjTM&authuser=0&ned=uk&topic=tc

Bu ne kardeşim ben dandik sitelerdeki haberlere inanma diyorum adama sağlam kaynak göster diyorum sen gelmiş bana bunu atıyorsun hepsi birbirini aynısı kopyala yapıştır yapmış bu arkadaş da direk ordan çevirmiş

• Zorno izliyordum.Hay böyle işin.
  • quote:

Hala yalan haber diyebilenler var :) Bu ülke bu yüzden gelişmiyor. Ben blog yazarıyım, gördüğüm duyduğum bildiklerimi paylaşırım. Haber kaynağı benim bloğum değil fakat yazının kaynağı benim bloğum. O yüzden kaynak belirtiyorum. Sitemde yazdığım yazının tamamını değiştirmeden kopyalayıp burada sizlerle paylaşıyorum altına bir Kaynak; Link eklememmi sorun oluyor.

Keşke etiketleseydin de haberim olsaydı. Bu ülke neden gelişmiyor ben sana söyliyim senin gibi her gördüğüne gözü kapalı direk inanan kendini bilgili sanan cahil insanlar yüzünden gelişmiyor. Adamın biri orataya bir yalan haber atıyor senin gibiler de gerçekmiş gibi aynen bunu alıp çevirip diyor ki bu haber kesin gerçektir doğru olmasa bile buna inanın. Haber olsun da ne olursa olsun di mi? Zaten sana yalan haber olduğunu bilğim için kaynak belirt diyordum. Al sana açıklama önce sen arştır öğren doğruluğunu teyit et sonra gel.

http://vk.com/wall-22822305_151800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 7 Haziran 2016; 16:23:04 >

• Benim hesabımı da patlatmış şerefsixler, neyse ki fake hesap idi. Umarım şifresi orjinal hesaplarımla aynı değildir

•  Vk.com HACKLENDİ! 100 Milyon Kişinin Şifresi Çalındı!
     Vk.com HACKLENDİ! 100 Milyon Kişinin Şifresi Çalındı!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.