Şimdi Ara

Vk.com HACKLENDİ! 100 Milyon Kişinin Şifresi Çalındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusyanın en büyük sosyal ağ sitesi olan vk.com hacklendi. Yabancı bir sitede yayınlanan haber ile vk.com üzerinde bulunan 100 milyon kullanıcı şifresinin çalındığı ve verilerin paylaşıldığı belirtildi. Kullanıcıların e-posta adresleri, ad, soyad, telefon numarası ve şifreleri hackerlerin elinde bulunuyor.

Vk.com Hacklendi! 100 Milyon Parola Çalındı!

100 milyon kişinin şifresinin çalınması büyük tepki uyandırdı. Eğer vk.com hesabınız var ise hemen şifrenizi ve bilgilerinizi değiştirmenizi öneririz. Bu bilgileri başka platformlarda kullanabilirler. Çalıntı veriler açıklandıktan sonra ortaya garip bir sonuç çıktı. Çalınan hesapların 700 bininin şifresi "123456" olduğu görülmüş. Ayrıca bunun yanında en çok kullanılan şifreler sırasıyla şu şekilde; "123456789", "qwerty", "111111", "000000", "123123 ve "1234567890" olarak görülüyor.

Çalınan kullanıcı verileri hackerler tarafından satışa sunulduğu belirtiliyor. Vk'de kullandığınız şifreleri başka ortamlarda kullanıyorsanız hemen değiştirmeniz öneriliyor.

KAYNAK: Vk.com Hacklendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AZRaeLeM -- 7 Haziran 2016; 14:40:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Bu ruskiler harbi mal o şifreleri 5 yaşındaki veletler bile koymaz

Öyle demeyelim. Bir gün bişi olur Facebook'un Türk hesaplarının şifreleri açıklanır utanırız :(
  • Parolo çalındıysa sorun olmaz. Parola çalınmasın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AZRaeLeM

Rusyanın en büyük sosyal ağ sitesi olan vk.com hacklendi. Yabancı bir sitede yayınlanan haber ile vk.com üzerinde bulunan 100 milyon kullanıcı şifresinin çalındığı ve verilerin paylaşıldığı belirtildi. Kullanıcıların e-posta adresleri, ad, soyad, telefon numarası ve şifreleri hackerlerin elinde bulunuyor.

Vk.com Hacklendi! 100 Milyon Parola Çalındı!

100 milyon kişinin şifresinin çalınması büyük tepki uyandırdı. Eğer vk.com hesabınız var ise hemen şifrenizi ve bilgilerinizi değiştirmenizi öneririz. Bu bilgileri başka platformlarda kullanabilirler. Çalıntı veriler açıklandıktan sonra ortaya garip bir sonuç çıktı. Çalınan hesapların 700 bininin şifresi "123456" olduğu görülmüş. Ayrıca bunun yanında en çok kullanılan şifreler sırasıyla şu şekilde; "123456789", "qwerty", "111111", "000000", "123123 ve "1234567890" olarak görülüyor.

Çalınan kullanıcı verileri hackerler tarafından satışa sunulduğu belirtiliyor. Vk'de kullandığınız şifreleri başka ortamlarda kullanıyorsanız hemen değiştirmeniz öneriliyor.

KAYNAK: Vk.com Hacklendi!

Paralo -> Parola

• quote:

quote:

Öyle demeyelim. Bir gün bişi olur Facebook'un Türk hesaplarının şifreleri açıklanır utanırız :(

Benimki açıklanırsa ülkedeki tüm bayanlar bana çüktekmesi atar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyanıncaKalkanÇükTekmesi

quote:

quote:

Benimki açıklanırsa ülkedeki tüm bayanlar bana çüktekmesi atar :(

Başkan çok merak ettim özelden bir atsana şifreni :DD
  • AZRaeLeM A kullanıcısına yanıt
    Ne başkanı birader? DH Kulubünün Müdürü kendileri. Lütfen makam bilelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Ne başkanı birader? DH Kulubünün Müdürü kendileri. Lütfen makam bilelim.
    Kardeş kaynağı olmayan asılsız yalan haber yapmaya utanmıyormusun. Bi de gelmişş kaynak olarak kendi blog adresini paylamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Kardeş kaynağı olmayan asılsız yalan haber yapmaya utanmıyormusun. Bi de gelmişş kaynak olarak kendi blog adresini paylamış

"asılsız yalan haber" -> araştır da gel kardeşim öyle konuşalım.

"Yabancı bir sitede yayınlanan haber ile vk.com üzerinde bulunan 100 milyon kullanıcı şifresinin çalındığı ve verilerin paylaşıldığı belirtildi."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AZRaeLeM -- 7 Haziran 2016; 14:51:22 >
  • Kolay şifre koyanları brute force ile kırmışlar işte benim şifremi falan çalamazlar sistemsel açık bulmadıktan sonra

• quote:

quote:

"Yabancı bir sitede yayınlanan haber ile vk.com üzerinde bulunan 100 milyon kullanıcı şifresinin çalındığı ve verilerin paylaşıldığı belirtildi."

Kardeşim bu kaynak mı oluyor şimdi dalga mı geçiyosun. Uyduruk sitelerden haber alırken biraz dikkat et yav. Haberin gerçeklikle alakası yok

Yabancı bir sitede yer alan habere göre nedir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 7 Haziran 2016; 15:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Kolay şifre koyanları brute force ile kırmışlar işte benim şifremi falan çalamazlar sistemsel açık bulmadıktan sonra

Hocam 100 milyon şifre çalındı deniliyor.
    Kolay şifrelerin ilk 10 sırasında toplasanız 2-3 milyon şifre yapıyor. Geriye kalan 95 milyon şifredemi kolay :) Galiba hatırladığıma göre 300milyon kullanıcısı var vk.com'un yaklaşık.
  • Film izliyodum felan lan bisey olmaz demi

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bu kaynak mı oluyor şimdi dalga mı geçiyosun. Uyduruk sitelerden haber alırken biraz dikkat et yav. Haberin gerçeklikle alakası yok

https://news.google.com.hk/news/more?ncl=dPnDJC_V0IoQgCMvcQK4iTicAnjTM&authuser=0&ned=uk&topic=tc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi olmuş berbat bir site her pislik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FarguvseN

quote:

quote:

quote:

https://news.google.com.hk/news/more?ncl=dPnDJC_V0IoQgCMvcQK4iTicAnjTM&authuser=0&ned=uk&topic=tc

özel mesaja bakabilir misin?

• Muco kullanıcısına yanıt
    Kararım net. Konu değişmedikce yardım yok. Ergenin konusu el değiştirmiş dahi olsa yardım etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kararım net. Konu değişmedikce yardım yok. Ergenin konusu el değiştirmiş dahi olsa yardım etmem.
    Hala yalan haber diyebilenler var :) Bu ülke bu yüzden gelişmiyor. Ben blog yazarıyım, gördüğüm duyduğum bildiklerimi paylaşırım. Haber kaynağı benim bloğum değil fakat yazının kaynağı benim bloğum. O yüzden kaynak belirtiyorum. Sitemde yazdığım yazının tamamını değiştirmeden kopyalayıp burada sizlerle paylaşıyorum altına bir Kaynak; Link eklememmi sorun oluyor.
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt

• quote:

Bugün değişecek konu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.