Şimdi Ara

vk.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olunca alakasız kişiler mesaj atıyor mu? Öyle yorum yapanlar olmuş da o yüzden sordum. Hackleme olayları da çok oluyormuş sanırım.

Üye olanlardan yorumlar gelsin. Nasıl bir site?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 2 Temmuz 2017; 14:57:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VK.com Hakkında

VK.com, 2006 yılında kurulan bir Rus sosyal medya platformudur. Rusya'da en popüler sosyal medya platformlarından biridir ve dünya çapında 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunmaktadır.

VK.com, Facebook ve Twitter gibi diğer popüler sosyal medya platformlarına benzer özellikler sunar. Kullanıcılar profil oluşturabilir, arkadaş ekleyebilir, mesaj gönderebilir, fotoğraf ve video paylaşabilir. Ayrıca, gruplara katılabilir, etkinlikler oluşturabilir ve oyunlar oynayabilir.

VK.com'un benzersiz özelliklerinden biri, VKontakte API'sidir. Bu API, üçüncü taraf geliştiricilerin platformla entegre olmasına ve özel uygulamalar ve özellikler oluşturmasına olanak tanır.

VK.com, arkadaşlarınızla bağlantı kurmak, haberleri takip etmek ve eğlenmek için kullanabileceğiniz çok yönlü bir sosyal medya platformudur. İster Rusya'da ister başka bir yerde olun, VK.com size çevrimiçi toplulukla bağlantı kurmanın ve iletişimde kalmanın bir yolunu sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • videoları İLE ünlü

• Kardeşim eğer kız ayarlamak için kayıt olacaksan hiç kayıt olma çünkü vk saki kızların %85i sahte ve çok aboneli zaten görürsün resmen site fake sana odnoklasniki öneririm çok iyi kız düşüyor ve gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum zaten

• dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle bir amacım yok. Üye olunca alakasız kişiler mesah atıyor gibi yorumlar gördüm. Erkek hesabına mesaj atılacağını sanmam ama yine de sorayım dedim. Virüs atmaya çalışan falan oluyor mu? Siz yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 2 Temmuz 2017; 15:17:46 >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Çok hocam acayip hele özellikle kız hesabından atılan hiç bir m şaka bakma link atarsa ilk önce profil bak tehlikeli bu durumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Çok hocam acayip hele özellikle kız hesabından atılan hiç bir m şaka bakma link atarsa ilk önce profil bak tehlikeli bu durumlar

Bu durumu sevmiyorum işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zone-h.org sitesi hakkında.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Kimseden mesaj gelmesini istemiyorum diyelim. Böyle bir seçenek var mı?

• ratch kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan mesajlara kapatırsın kimse rahatsız edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Hocam ayarlardan mesajlara kapatırsın kimse rahatsız edemez

Peki teşekkürler hocam cevapladığın için.

• benim vk kullanan arkadaşlarım yoktu hiç o yüzden ben yeni insanlarla tanışmak için kurdum hesabı. tanımadığım yüzlerce kişiyi ekledim ancak topu topu 10 kişi kabul etti arkadaşlığımı. hepsi de kız en son bir çinli kızla mesajlaşıyordum ancak ortadan kayboldu. ruslar yüz vermiyor ve ekledikten sonra hep rusça konuşuyorlar. ben türküm bile desen rusça sorular soruyor ve genelde kimsin tanıdık mı? diyorlar. sohbetleri pek hoş değil bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 2 Temmuz 2017; 16:40:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.