|
Bildirim
tabii uygulamalar artık ios kullanıcıların verilerini kolay kolay çalamıyor işinizi taş koydu apple böyle söylemlere giriyorsunuz
|
Adam doğruları söylemiş helal olsun halen daha giriş seviyesinde 64 gb sunuyor apple daha çok şey yazılır ama gerek yok . Birazdan gelir apple 5 sene güncelleme veriyor telefon ilk gün ki gibi fanboylar.
|
hahahahha.. ya hadi bi gidin...
Privacy atağına kadar aklınız neredeydi? İlk iPhone 2007 yılında tanıtılmadı mı? 14. senesine giren bir sistem için bunu açıklamak yeni mi aklınıza geldi?? |
Gizlilik meselesi çok canımızı yaktı diye anladım
|
Ne hikmetse apple ın gizlilik politikaları facebook ve telegramı çok sinirlendirdi :)) |
Bunu diyende sohbet uygulamasina uctan uca sifreleme koymayan sirketin Baskani.
Kisaca hirsiz diyorki kapinizi eskisi kadar kolay acamiyorum, o kadar cok kilit koymayin, mumkunse eskisi gibi kapiyi aralik birakin. |
Apple ekosisteminin katı kuralları olması benim dezavantajımdan çok yarar getiriyor sayelerinde virüs bulaşmıyor android telefona yüklediğin basit bir fener uygulaması bile kontak listeme kadar izin istiyor.
|
3 android cihaz kullandım, kağıt üstünde hepsi iyiydi, hepsi çöp oldu.
iphone harici telefon alanın aklından şüphe ederim, iki yıl ömürlü beş para etmez çöplere 4 bin para veriyorsunuz, allah akıl mantık versin. |
Ulan tabi ki sadece kendi ekosistemine muhtaç edecek diğer türlü nasıl tam Gizlilik sağlayabilir?
Uygulama seçenekleri App Store yazılımı ile sınırlı demiş. Çakal, tabi "Takip Etme" özelliğinden sonra böyle laflar edersin. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bütün şer odakları birleşmiş apple'a saldırıyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ne hikmetse apple ın gizlilik politikaları facebook ve telegramı çok sinirlendirdi :)) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Mayıs 2021; 10:59:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |