Şimdi Ara

Vlad vs Cass vs Rumble vs Moakai vs Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4800 ip biriktirdim ve birini alıcam.Rumble ve moakai hep metada olan şampiyonlar.Cass bu aralar çok popüler olmaya başladı.Vlada'a da yanlış hatırlamaıyorsam 5.1de buff geldi.Siizce low eloda hangisi daha çok yapar ?

Ben vlad diye düşünüyorum çünkü çoğu kişi skillerini bilmiyor.Siz ne önerirsiniz ?

• Birinde kendimi acayip gelistirirm dersen riven.low eloda snowball olmasi cok kolay

riven rumble cass vlad mao diye gider

maokai ile oyun taşımak pek kolay değil cunku işin on saflarda durabilmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • low elo riven high elo mao,vlad. riven la her eloda tasirsin istersen challanger ol yine tasirsin ama hic bilmesen bile hatta ciddi soyluyorum ilk oyununu bile atsan tasirsin low eloda riven la. ogrendikce high eloda da tasirsin.
  • Vladimir adamı 9lv e kadar kanser eder sonra harika can sömürür 3snde bir ultisi çok op ayrıca
  • Vlademir. Takımın yoksa seninle hareket etmiyorsa bi anlamı yok ama takım uyumluysa rakibin base den çıkmasına gerek yok.İlk oyuna başladığım zamanlarda karşıma vlademir gelmişti ve bizim takımdaki kassadin resmen yalvardı nolur kasmasin diye tabi kastı olanları gördük

• Vlad almada ne yapiyorsan yap.oyundan düşürmek çok kolay vladi.gerçi baya bir buff aldı ama bence hala kötü.

• Sejuani

• Vlad al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vlad aşırı op bir şampiyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum yapmayin etmeyin biz biktik artik vladi anlatmaktan. gaz veriyorsunuz adamlarla bir hisim '' abe vlad alijam o zaman bende penta atcam XD '' diye aliyorlar ertesi gun acilan konular ;

'' vlad aldim pismanim bu ne boyle dmg yok ''
    '' vlad buff gerekmiyormu cok dandik''
    '' vlad adam kesemiyorum tek atamyor''
    '' vlad mid cok dandik ''
    '' vlad duzgun bir build onerirmisiniz ne denediysem dandik ''
    '
  • ana konu var süpürülmesi yakındır
  • low elo için riven
  • Riven.

• Rumble aslında Early safhada zordur fakat mid ve late gamede mükemmel tabi takımın sana uyum göstermesi lazım yoksa olmuyor
  • rumble al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaç al.
    Ilk basede turuncu bot rushlayıp yapış hepsine.(Smite güçlendiren itemi unutma)
    Şu an 6-1 W/L ağaç ile inşallah böyle devam eder.

• vladd
  • Maokai ya mana yettiremiyorum ben ya. Genelde jungle oynuyorum blue alıyorum tf çıkıyo ultiyi açıyorum birine yapışıp q atıyorum mana 0 Rumble ile oyun taşıman çok zor ama arkadaşların dediği gibi riven opi. O kalkanı ad den aldığı için hayvan gibi kalkan veriyo ilk lvlerde bile fazla. Adamla takasa giriyosun vuruyosun ignite atıyosun azıcık canı kalıyo kule altına gidiyo o ara öldü diyosun adam kalkan basıp kurtuluyo
  • Riven aldim arkadaslar saolun yorumlar icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.