Şimdi Ara

Vladimir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yaklasık 1 hafta önce vladimir aldım.Ama beceremedim.Mobafire vb. sitelerdeki buildler vladimirin ilk cıktıgı zamana ait ve nerf yemeden öncekiler yani bazı sivrizekalılar internette aramak cok mu zor gibi seyler söylemesin bana sağlam bir build önerebilir misiniz? teşekkürler

• bot+3pot-hextech-rylai-rabadon-wota

gerisini oyunun gidişatına göre alıyorum
  • cdr botu - wota - rabadon - rayli - abysal scepter - zhonya (şimdi warmog şart diyenler gelir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SylvanâsTR

cdr botu - wota - rabadon - rayli - abysal scepter - zhonya (şimdi warmog şart diyenler gelir)

senin dediğin gibide olabilir ama abysal scepterle zhonya karşıdaki championlara bağlı yanlış bilgi vermessek daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

quote:

Orijinalden alıntı: SylvanâsTR

cdr botu - wota - rabadon - rayli - abysal scepter - zhonya (şimdi warmog şart diyenler gelir)

senin dediğin gibide olabilir ama abysal scepterle zhonya karşıdaki championlara bağlı yanlış bilgi vermessek daha iyi olur

support- ad carry - ap carry - jungler - solotop takımına göre bir build verdim
  • 2 rabadon al ölümsüzsün.
  • mana veren ap itemleri hariç diğer itemleri al işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

2 rabadon al ölümsüzsün.

sen şaka yapma lütfen
  • will of ancients-rylai kesin kas oyuna göre ya abyssal yada rabadon çık
  • Rylai, Warmog almadığın sürece iyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshavin07

merhaba arkadaslar yaklasık 1 hafta önce vladimir aldım.Ama beceremedim.Mobafire vb. sitelerdeki buildler vladimirin ilk cıktıgı zamana ait ve nerf yemeden öncekiler yani bazı sivrizekalılar internette aramak cok mu zor gibi seyler söylemesin bana sağlam bir build önerebilir misiniz? teşekkürler

http://www.lolrehber.com/league-of-legends/turkce-rehberler-build/aavladaaop-build.html

bizzat kendim hazırladım. çook iyi bir build .denendi onaylandı

• Ayakkabı + 3 pot - wota - rylai's - rabadons

Bir sıkıntı olmazsa buildim bu şekilde başlar. Fakat karşıda çok kasmış, sorun yapan ap veya ad bazlı bi champion varsa rabadonstan önce championa göre zhonyas veya abbysal scepter alırım. Bu dediğim iki itemi zaten Rabadonstan sonra almak durumundasın genelde. Ayrıca mid gidiyorsan veya soloda karşında ap varsa araya bir Spirit Visage sıkıştırabilirsin early için harika oluyor.

Edit: Sorcerers Shoes alıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 18 Ağustos 2012; 11:04:48 >
  • Oyun stili biraz değişik bir hero. Alışması zaman alıyor. Buildle alakası olduğunu sanmıyorum.
  • vladi oynamak zordur hayvanat bir sustain var fakat lane'de tutunmak bir o kadar zordur. hele ki o pool'u kullanamıyorsan ezerler :) fazlaca gameplay izlemek gerekiyor farm stillerini öğrenmek vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLTorToise -- 18 Ağustos 2012; 16:28:57 >
  • Vlad için ömrümü verdim ben Sen sen ol sakın canın fazla iken w kullanmaEğer solo gidiyorsan ve takımındaki jungle dayanıklı değilse (bkn:Shaco) İlk gir fighta ultini ne kadar çok kişiye atabiliyorsan! at e q spam canın azalınca w ve en son zhonyanın aktifi kullan,ölsen bile minimum 2 kişi ölüyor kalanların canıda çok az oluyor takımında hard noob yoksa alırlar o fightı .Build olarak earlyde alacağın bir visage işine yarar direk wota tamamlama hextech de kalsın.Deathfire grasp işine yarayabilir.Rylai hem can hem ap ve slow u ile çok iyi bir item vlad için.İon. veya Sor. bot aşırı durumlarda belki mercury.Rabadon olmazsa olmaz.Magic res. kasan varsa void.Zhonya verdiği ap ve armor ve hatta en önemlisi pasifi ile çok çok iyi.Yok ben daha tankımsı oynayacağım diyorsan Warmog,Sunfire gibi gibi itemlerde kullanabilirsin

• Eğer mid oynayacaksan çıkabildiğin kadar AP çık. +20AP + pot ile başla. Ardından bot ve hextech revolver. Bu iki item'ın ardından çıkman gereken item kesinlikle Rabadon'dur. He arada bot'u sorcerer's yada ionian's'a tamamlayabilirsin o ayrı. Sonra ister hextech'i wota'ya tamamla, istersen Rylai çık keyfine kalmış. Ama bu ikisini de yapman şart. Ardından zhonya, ve son item olarak da ister abyssal scepter, ister void staff neye ihtiyacın varsa ona göre kas.
    Early'de kill alman çok önemli. 6 level'da rahatlıkla alabilirsin. Tek yapman gereken adamın canını yarıya getirmek. Ardından R+E+Q+Ignite+W+E+Q ile adamın ölmemesi imkansızdır.
  • Revolver çıkana kadar vladla çok bişey yapamıyorsun. O yüzden oyuna 20 aplik itemle başlayıp bot almadan direk revolver çıkılmalı bence. Ama solo gidiyorsan botla da başlanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

bot+3pot-hextech-rylai-rabadon-wota

gerisini oyunun gidişatına göre alıyorum

Aynen bu built'i uygula artı olarak bol bol vladimir stream izle nasıl oynuyorlar diye.Mümkün olduğunca çok yüksek elolardakileri izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.