agresif oynuyorum ama hızlı öğrenen biriyim yani heroların combolarına çabuk alışıyorum. akşam eve gidince alcam denemek için sabırsızlanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
quote:
Orijinalden alıntı: Jungler
tek atmak mı dur gülüyorum
W+Q+R yaptığında hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
Benim Carry Cho'gath'ıma tek atabilecek Veigar'a ben 5 euroluk RP alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı
quote:
quote:
W+Q+R yaptığında hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
Benim Carry Cho'gath'ıma tek atabilecek Veigar'a ben 5 euroluk RP alırım.
Hemen hemen dedim zaten :)
quote:
quote:
quote:
W+Q+R hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
W+Q+R yaptığında hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
ben lategamede veigarla stun atmaya bile uğraşmıyorum direk dfg+r atıyorum ap carrye ölmezse birde q atarsın ki zaten çoğu ihtimalle ölüyor
Oynayan için bütün champ. lar iyi. Ben veigar derim mesela.
iyi bir vlad 6 olmadan veigarı domine ediyor fakat o veigar ap canavarı seni eninde sonunda kolay bir şekilde kesiyor ultisi late gamede çok rahat 1500 vuruyor
quote:
quote:
quote:
W+Q+R hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
W+Q+R yaptığında hemen hemen her ad ve ap carry'e özellikle de ap carry'e tek atarsın tek atarsın, über damage vurursun late game'de hele ki Q stacklemişsen.
Combo tek atmak değil mi gülüm?
quote:
Pd ie felan mı kasıyorsun arkadaşım ulti ratio 1 ve rakibinin ap sinin %80ini mi ne (emin değilim) Vuruyor deathfire a gerek kalmaya biliyor bazen
I am evil,stop laughting!
Veigara doğru rün dizilimi yaparsan ulti ile rahatlıkla tek atar Bir videosunu izlemiştim adam tek atıyor ulti ile istersen link atarım
İyi oynayana veigar.Bir kere karthus aldığımda karşıma picklediler late gamede beni gördüğü yerde flash ulti atıp kaçıyordu evet bildiğin tek atıyordu gülüncek bir yanı yok yani bu tür ap carrylerin veigar karşısında hiçbir şansları yok lategamede
veigar.
Geberirken bile hayır yok Veigar 'da o nasıl bir ölümdür? Arada Vlad reyisi oynarım tabii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme