vlad ın ya aşırı farm yapması ya da snowball olması lazım earlyde. Latede op. Wukong her dönemde balanced'ın hafif iyisi
quote:Orijinalden alıntı: Guest-85EF0EEF9vlad ın ya aşırı farm yapması ya da snowball olması lazım earlyde. Latede op. Wukong her dönemde balanced'ın hafif iyisiWukogn al takmındakilerede yosuo aldır free win.
quote:Orijinalden alıntı: Litityum Vladimir tf herodu ve soloda sağlam gerçekten. İyi dürter , sınırsız sustain Wukong ne herosu ? O ultisi tek kişilik mi ?
quote:Orijinalden alıntı: Tlhsbt quote:Orijinalden alıntı: Litityum Vladimir tf herodu ve soloda sağlam gerçekten. İyi dürter , sınırsız sustain Wukong ne herosu ? O ultisi tek kişilik mi ? Ben wukong u kötülemedim, vlad e,w,r 3 u de alan skill leri
Maymunda earlyde mana yetmiyor. O yuzden sevmiyorum. W q e ile rakibi durtuyorum 2. Ye aynisini yapamiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Litityumquote:Orijinalden alıntı: Tlhsbt quote:Orijinalden alıntı: Litityum Vladimir tf herodu ve soloda sağlam gerçekten. İyi dürter , sınırsız sustain Wukong ne herosu ? O ultisi tek kişilik mi ? Ben wukong u kötülemedim, vlad e,w,r 3 u de alan skill leriAlıntıları Göster oyun zevkine bağlı ben vlad tercih ederim.
quote:Orijinalden alıntı: HeLLsTeRquote:Orijinalden alıntı: Kimliksiz26 oyun zevkine bağlı ben vlad tercih ederim. /> Resim ne alaka Alıntıları Göster Wukong
quote:Orijinalden alıntı: HeLLsTeR quote:Orijinalden alıntı: Kimliksiz26 oyun zevkine bağlı ben vlad tercih ederim. /> Resim ne alaka gül eğlen hacı napcan alakayı :D />
quote:Orijinalden alıntı: ExoHunTeRWukongAlıntıları Göster Metaya uygun şampiyonlar açın arkadaşım bak izle stream lcs hangileri pickleniyorsa onları açın bence doğru olan bu
quote:Orijinalden alıntı: turkeruznquote:Orijinalden alıntı: HeLLsTeR quote:Orijinalden alıntı: Kimliksiz26 oyun zevkine bağlı ben vlad tercih ederim. /> Resim ne alaka gül eğlen hacı napcan alakayı :D />Alıntıları Göster Wukong ormanda iyi ama soloda maalesef o ormandaki performansını gösteremiyor mana sıkıntısı çekebiliyor vladimir daha iyidir soloda.
quote:Orijinalden alıntı: pirimBune lan Wukong hem zevklidir hemde ultisi team fight kaderini değiştirir.