Şimdi Ara

Vladimir vs Irelia (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20.dk de gank mı olur diyenler 10dkde pushlayıp kuleyi yıkan oyunculardan heralde
  • vlad yeniyo sanırım
  • İyi oynayan bir irelia iyi oynayan bir vladimir i döver . Bir çok örneği görülmüştür .

Nasıl vladimir i ezerim diyorsanız solo da vladimir 7-8 level a kadar çöp bir karakter irelia ya karşı . Çok agresif olursanız adam cs kasamıyacak sonra mid gamede götürürsünüz zaten .
  • Gap closer olan karakterlere karşı zayıf ayrıca sustain var Irelia'da normal yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Vladda damage yok takım champı.soloda anca farmlar kill alamaz.

Curse.Westrice'yi biliyonmu ?

o kimmiş ya?Sen TSM Dyrus ı biliyor musun?

Bu mesaj ile benim attığım mesaj'ın alakasını söylermisin ? Comeandsee nick'li arkadaş Vlad solotop'ta anca farmlar kill alamaz demiş , Ancak Curse.Westrice isimli oyuncu ise Vlad ile Lane'i kill Lane'nine çevirebiliyor bunu söylemek istedim . Bu arada Dyrus'u tabikide biliyorum , sana sorsam Dyrus'un main şampiyonlarını söylemezsin ve kalkıp burda laf yapıyorsun.

Gayet sacmalamissin son turnuvada westrice yuzunden clg e karsi kaybettiler hatta westi takimdan cikarip yeni solo top alacaklar.Bilginiz yoksa fikrinizde olmasin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Vladda damage yok takım champı.soloda anca farmlar kill alamaz.

Curse.Westrice'yi biliyonmu ?

o kimmiş ya?Sen TSM Dyrus ı biliyor musun?

Bu mesaj ile benim attığım mesaj'ın alakasını söylermisin ? Comeandsee nick'li arkadaş Vlad solotop'ta anca farmlar kill alamaz demiş , Ancak Curse.Westrice isimli oyuncu ise Vlad ile Lane'i kill Lane'nine çevirebiliyor bunu söylemek istedim . Bu arada Dyrus'u tabikide biliyorum , sana sorsam Dyrus'un main şampiyonlarını söylemezsin ve kalkıp burda laf yapıyorsun.

Gayet sacmalamissin son turnuvada westrice yuzunden clg e karsi kaybettiler hatta westi takimdan cikarip yeni solo top alacaklar.Bilginiz yoksa fikrinizde olmasin lutfen.

Diğer maçlarda gayet başarılıydı CLG'i maçını izlemediğim hiçin o konuda fikrim yok .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.