Şimdi Ara

Vladimir vs Irelia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eşit kalitede iki oyuncu karşıya gelse kim alır? Az önce vlad olarak oynadım. Lanede farm yaptırmadım, q spamladım. Adam %50-%60 canla turret altı oynadı sürekli bütün skiller + ignite atmama rağmen öldüremedim bir türlü. gank içinde jungler hiç gelmedi ve 20. dakikadan sonra yediğim iki gank ile oyunu zehir etti bana irelia. solo topta vlad nasıl oynanmalı build nası yapmalıyız bir yardım eder misiniz?
  • 1. Soruna cevabım Oyuncular aynı kalitedede ise olay Rune & Masteries& Jungle'a bakar.

2. Soruna cevabım , vlad oynamadım bilmiyorum..
  • Irelia yı kule altı oynatmışsan başka bişey istemez zaten :D kule altında çok rahat farm yapar irelia
  • kule altı oynadı ama minionların nerdeyse yarısından fazlası kuleye gitti orda bekleyip durdum. yaklaşamadı sadece dolandı durdu. yaklaşmaya çalıştı mı q-e yaptım. vuramadan geri kaçtı sürekli. 20. dakikada benim 140 onun 80 cs'i vardı. ama ne zaman flash atıp kule altında bütün skilleri açsam o canı bir türlü inmiyordu. öldüremedim bir kere bile.
  • 20 dakika'dan sonra nasıl gank yiyorsun? kbt falan mı?
  • irelia kule altı oynuyorsa gemez tabi jungledaki adam %50 canlı ireliaya gank atılır mı
  • 20dk dan sonra gank mı yenir yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

irelia kule altı oynuyorsa gemez tabi jungledaki adam %50 canlı ireliaya gank atılır mı

tower dive yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

irelia kule altı oynuyorsa gemez tabi jungledaki adam %50 canlı ireliaya gank atılır mı

tower dive yapabilirler

irelia da kill alır mutlaka
  • bütün oyun boyu botta resmen tf yaptılar bizde topta farmladık. her iki junglerda botta takıldı sürekli. jungler lee idi. çok rahat dive yapıp çıkabilirdik. şuraya gelip adam gibi bişi soruyoruz. hemen aşağılamaya çalışıyorsunuz. bravo.
  • Vladda damage yok takım champı.soloda anca farmlar kill alamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde şans olayı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Vladda damage yok takım champı.soloda anca farmlar kill alamaz.

Curse.Westrice'yi biliyonmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

o kimmiş ya?Sen TSM Dyrus ı biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

kule altı oynadı ama minionların nerdeyse yarısından fazlası kuleye gitti orda bekleyip durdum. yaklaşamadı sadece dolandı durdu. yaklaşmaya çalıştı mı q-e yaptım. vuramadan geri kaçtı sürekli. 20. dakikada benim 140 onun 80 cs'i vardı. ama ne zaman flash atıp kule altında bütün skilleri açsam o canı bir türlü inmiyordu. öldüremedim bir kere bile.

Irelia'nın çok büyük sustain kaynağı var, o kadar fazla ki ignite bile zor engelliyor Her basit atak veriyor bir kere, free lifesteal tarzı W açarsa 3 kat yükseliyor birde ultisi vurulan damagelerin minionlardan %10 herolardan %25 alıyor ve stun var % olarak canın yüksek ise stun atar ayrıca pasif sayesinde CC azalır bu yüzden sen sen ol irelia'ya turret dive atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

quote:

quote:

Bu mesaj ile benim attığım mesaj'ın alakasını söylermisin ? Comeandsee nick'li arkadaş Vlad solotop'ta anca farmlar kill alamaz demiş , Ancak Curse.Westrice isimli oyuncu ise Vlad ile Lane'i kill Lane'nine çevirebiliyor bunu söylemek istedim . Bu arada Dyrus'u tabikide biliyorum , sana sorsam Dyrus'un main şampiyonlarını söylemezsin ve kalkıp burda laf yapıyorsun.
  • Irelia > Wits end > GG Vlad

• Early de iki tarafda çok zayıf. Ayrıca early de irelia yapmaz ama, yaparsa her türlü alırsın hit tradeleri. Ezmen lazım vladla.
  • Irelia'yı turret altında oynatmışsın, Irelia'ya çok büyük yardımın dokunmuş. Q ve base atk ile çok güzel last hit almıştır. Umarım sana minnettardır :)
    Bu arada mercury ve wits end çıkıp W'yü 5'lediyse vay haline :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

quote:

quote:

Bu mesaj ile benim attığım mesaj'ın alakasını söylermisin ? Comeandsee nick'li arkadaş Vlad solotop'ta anca farmlar kill alamaz demiş , Ancak Curse.Westrice isimli oyuncu ise Vlad ile Lane'i kill Lane'nine çevirebiliyor bunu söylemek istedim . Bu arada Dyrus'u tabikide biliyorum , sana sorsam Dyrus'un main şampiyonlarını söylemezsin ve kalkıp burda laf yapıyorsun.

Dyrusun en iyi oynadigi 3 4 champten birisi vladdir. Ve solo q yu bilemem cunku westricei izlemem ama turnuvalarda dyrus vlad > westrice vlad

Son zamanlarda pek oynadığını görmüyorum ancak son zamanlarda westrice baya vlad'a sardırdı .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.