Şimdi Ara

Vladimir Yama ile Fazla Op (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Bu haliyle bile bence gayet güçlüydü severdimde. Ama bu biraz aşırıya kaçmış gibi.

yaw he he fizz rengar tek atıyor bir şey yok vlad pool basarken flash atıyor diye çok güçlü

Yanlış anlaşılma olmuş kendim yama notlarını okumadan burdan arkadaşın dediğini okuyarak öyle dedim. Skill de attığını söylemişti ki öyle değilmiş. Sence de havuzdayken skillerini boşaltıyo deseler fazla güçlü olmuş demez misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne ağladınız be. Böyle bir buffa fazla op demiş adam ya. En fazla yapacağın şey w açıkken flash + ignite atmak yada dfg atmak olacak oda adam kaçmazsa. Jaxa bile earlyde ufacık bir nerf gelmiş rip diyen var ya...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Bu haliyle bile bence gayet güçlüydü severdimde. Ama bu biraz aşırıya kaçmış gibi.

yaw he he fizz rengar tek atıyor bir şey yok vlad pool basarken flash atıyor diye çok güçlü

Yanlış anlaşılma olmuş kendim yama notlarını okumadan burdan arkadaşın dediğini okuyarak öyle dedim. Skill de attığını söylemişti ki öyle değilmiş. Sence de havuzdayken skillerini boşaltıyo deseler fazla güçlü olmuş demez misin?

derim ama okuma hatası yapmam

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    İşte onu bana değil konuyu açana söyleyeceksin onun lafına göre konuştum daha sonra düzelttim ~.~

• Yine de eskiye göre iyi bir avantaj değil mi bu özellik?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Zaten dmg almıyorsun. Nasıl bir avantajı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vladimir i bir tek ben mı sevmıyorum acayıp sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Rest in peace Jax.

rip in peace
  • Eskiden havuzdan cıkınca basıyorduk simdi havuzdayken basıcaz ne gibi bi fark var benim gözümden bişeymi kaçmış yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoTs

havuz tp??????????

aynen merak ettim şimdi
  • skill atılmıyor flash ignite tarzı speller atılıyor...sırf bu özellik eklenmesiyle op olduğunu hiç düşünmüyorum..sadece kaçış mekanizması daha kolay oldu..eskiden ghost + w yaperken şimdi w+ ghos yapabilecez..olay bu yani çokta abartmayalım bukadar op hero dururken :)
  • Çokta opluk bi olayı yok misal Fiddlesticks ultisini acıp zhonya basabiliyor ışınlan kullanabiliyor.. Ama tabi o ultisinin CD süresi uzun ama Vladın o W skillide fazla vurmuyor kaçış mekanizması biraz daha gelişti diye düşünüyorum..
  • Uyarı puanı incoming fakat;

Yav oha be yuh be ya yok artık lan sırf pool'da item ve summoner spell kullanabiliyor diye fazla op denir mi ayıp be.
  • Benim için baya iyi oldu poolda iken hep ignite atmak isteyip atamıyordum
  • quote:

EDİT:Skill atamıyomuşuz o zaman normal

+1 licem
    tam düşündüğüm

• Çok abartmışsınız arada pool attığımda yetişemediğim adam oluyordu onlara ghost basarım en fazla opluk durumu yok

• ''vladın topta dayak yemediği şampiyon yok''
    Vlad topta birçok şampiyonu epey rahat zorluyor.Sustain var dmg var ganklardan kaçmak için w skillin var 3 tane aoe var.Onlar da yetmezmiş gibi dmg artıran ultisi var daha ne istiyorsunuz...
    Topta renekton,jax gibi çok tercih edilen ve hayvan gibi olan şampiyonları rahatça ezebilirken ''dayak yemediği yok'' demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

la kan havuzunda spell atsan nolcak atmasan nolcak eşek altın semer misali

Kan havuzu içinde kendi baseindeki toteme ışınlanma OP

• quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Eskiden havuzdan cıkınca basıyorduk simdi havuzdayken basıcaz ne gibi bi fark var benim gözümden bişeymi kaçmış yoksa?

Eskiden ghost W yapmak zorundaydın artık w ghost yapabilcen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.