Şimdi Ara

Vladimir Yama ile Fazla Op (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anypeopl..

''vladın topta dayak yemediği şampiyon yok''
    Vlad topta birçok şampiyonu epey rahat zorluyor.Sustain var dmg var ganklardan kaçmak için w skillin var 3 tane aoe var.Onlar da yetmezmiş gibi dmg artıran ultisi var daha ne istiyorsunuz...
    Topta renekton,jax gibi çok tercih edilen ve hayvan gibi olan şampiyonları rahatça ezebilirken ''dayak yemediği yok'' demek...

Renekton da jax de vladı alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Rest in peace Jax.

rip in peace

Cahile bah
  • anypeopl.. kullanıcısına yanıt
    Renektonu filan ezdiği yok merak etme Sezon 3 te En fazla oynadığım şampiyon Vlad 200 küsür rank maçım vardı Plata onla çıktım lakin işin gerçeğine gelirsek gap closerı olan her şampiyonda Vlad zorlanıyor Jax,Wukong,Irelia,Renekton,Riven filan her türlü dövüyor Vladı kötü pick demiyorum late game de onlardan aşagı kalır bi yanı yokta Earlyde dayak yiyor her türlü ayrıca aoe dediğin 2 skilli earlyde çok hp yiyor spell vampire itemını çıkmadan E kullanmak sıkıntı.Ganklardan kaçabilmek diyorsun W yi bir saniye geç kullan yine ölürsün yine ölürsün.Yani bu w buffı çok birşey değiştirmeyebilir zamanla görücez
  • Gap closer oyun başı w skilli fazla uzun olduğundan sıkıntı.Renekton aşırı agresif oynarsa ezebilir(ki onun sebebide w skillinin cdsi uzun) fakat early de jax,Irelia gibi şampiyonlara yenilen adam kesinlikle vlad bilmiyordur bunu rahatlıkla söylerim.
    W buffu bana göre de fazla bir artı değil.Tek merak ettiğim zhonya ile nasıl işlediği.Yani zhonya basınca direk kan şeklinde altına mı dönüyoruz yoksa skill iptal mi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Gap closer oyun başı w skilli fazla uzun olduğundan sıkıntı.Renekton aşırı agresif oynarsa ezebilir(ki onun sebebide w skillinin cdsi uzun) fakat early de jax,Irelia gibi şampiyonlara yenilen adam kesinlikle vlad bilmiyordur bunu rahatlıkla söylerim.
    W buffu bana göre de fazla bir artı değil.Tek merak ettiğim zhonya ile nasıl işlediği.Yani zhonya basınca direk kan şeklinde altına mı dönüyoruz yoksa skill iptal mi oluyor?

İrelia ile Vlad'a ezilen açık ve net oynamayı bilmiyodur.
  • anypeopl.. kullanıcısına yanıt
    skill iptal olmaz devam eder Gap Closerı olan her hero eziyor Q nun ahım şahım bi damagei yok Jax E ile bi stun tuttursa yarı hp yi götürüyor 9/21 oynadığım halde böyleydi durum Irelia-Wukong-Jax gibi şampiyonları earlyde anca q ile dürtersinki karşılığını her türlü alıyorsun Vladın tek +sı latede Jax hariç 1v1 1v2 atabilmesi.Bilmiyordur diyip kestirip atmamak lazım %64 win rate vardı Vladla Sezon 3te en azından biraz olsun Vlad biliyorum yani.
  • Tamamen ghost-flash vladı metaya sokmak amaçlı birşey. Sadece bu buffla metaya girebileceğini sanmıyorum ama
  • Ulan ne abarttınız be, alt tarafı item aktifi ve summoner kullanabiliyor w formundayken. Vlad hala aynı vlad.
  • birşey değişmeyecek heveslenmeyin derim.
  • Zaitan kullanıcısına yanıt

Irelia oyun başı vladı geç birçok şampiyona rahat eziliyor.Oyun sonu güçlü fakat oyun başı o kadar güçlü değil(mana derdi var e skillide oyun başı fazla iş görmüyor vlada karşı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 2 Temmuz 2014; 16:57:34 >
  • 5 damage düşürürler öldü dersiniz..
    Ufak bir işlevsellik işlerler op dersiniz..

Anlamadım böyle işlemiyor ki nerf/buff sistemi.
    Vladimir havuzdayken Ghost,Zhonya falan atabilecek işte,çok da mükemmel bir buff değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

5 damage düşürürler öldü dersiniz..

Vladimir havuzdayken Ghost,Zhonya falan atabilecek işte,çok da mükemmel bir buff değil.

I agree with u klaus knk

• abartılcak bir buff değil bence , gayet normal
  • Gap closer>Vlad. Ama bu buff gerçekten güzel oldu bazen ghost basamadan w ye bastığım oluyordu. Tabi bunun vladı metaya sokacağına ihtimal vermiyorum. Tüm itemleri berflendi heronun 1 sene içinde. Belkiriot farkında değildi ama vlad oyuncularını çok etkiledi o item nerfleri. Özelliklede ruh gömleği ve ap jungler item nerfi yüzünden cdr botu alır olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

5 damage düşürürler öldü dersiniz..

havuzda ışınlan op qnq
  • Şu heroya gelen nerfleri görseniz op falan demezsiniz. Ne zaman vlad alsam o riven geliyor canının yarısını götüremeden beni kesiyor. Hemen ağlama duvarı konuları açmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Şu heroya gelen nerfleri görseniz op falan demezsiniz. Ne zaman vlad alsam o riven geliyor canının yarısını götüremeden beni kesiyor. Hemen ağlama duvarı konuları açmayın.

Ben 3 kere nerf yediğini gördüm. 4 de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Şu heroya gelen nerfleri görseniz op falan demezsiniz. Ne zaman vlad alsam o riven geliyor canının yarısını götüremeden beni kesiyor. Hemen ağlama duvarı konuları açmayın.

Nerfleri yazıyorum;

Tides of Blood damage reduced to 60/85/110/135/160 from 60/90/120/150/180

Crimson Pact will now correctly work with all sources of bonus Health (% health runes, Juggernaut mastery)
    Hemoplague damage amplification reduced to 12% from 14%
    Tides of Blood healing bonus adjusted to 4/5/6/7/8% per rank from 8% at all ranks

Crimson Pact ability power to health conversion reduced to 1.4 from 1.8
    Transfusion
    Cooldown adjusted to 12/10/8/6/4 from 12/10/8/6/3
    Damage adjusted to 90/125/160/195/230 from 70/115/160/205/250

Sanguine Pool
    Slow percentage reduced to 40% from 50%
    Slow duration reduced to 1 second from 1.5 seconds
    Tides of Blood health cost reduced to 30/40/50/60/70 from 30/45/60/75/90
    Fixed a bug where Vladimir would lose health when leveling in some instances

Hemoplague
    Cooldown increased to 150/135/120 seconds from 120
    Damage amplification effect changed to 14% at all ranks from 10/14/18%
    Base damage reduced to 150/250/350 from 200/300/400
    Ability power ratio reduced to 0.7 from 0.75

Sanguine Pool cooldown increased to 26/23/20/17/14 from 25/22/19/16/13

Şimdilik bulduklarım.

• Bizde onu yapcak ping yok.Riot yine dalga geçti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Nerfleri yazıyorum;

Tides of Blood damage reduced to 60/85/110/135/160 from 60/90/120/150/180

Crimson Pact will now correctly work with all sources of bonus Health (% health runes, Juggernaut mastery)
    Hemoplague damage amplification reduced to 12% from 14%
    Tides of Blood healing bonus adjusted to 4/5/6/7/8% per rank from 8% at all ranks

Crimson Pact ability power to health conversion reduced to 1.4 from 1.8
    Transfusion
    Cooldown adjusted to 12/10/8/6/4 from 12/10/8/6/3
    Damage adjusted to 90/125/160/195/230 from 70/115/160/205/250

Sanguine Pool
    Slow percentage reduced to 40% from 50%
    Slow duration reduced to 1 second from 1.5 seconds
    Tides of Blood health cost reduced to 30/40/50/60/70 from 30/45/60/75/90
    Fixed a bug where Vladimir would lose health when leveling in some instances

Hemoplague
    Cooldown increased to 150/135/120 seconds from 120
    Damage amplification effect changed to 14% at all ranks from 10/14/18%
    Base damage reduced to 150/250/350 from 200/300/400
    Ability power ratio reduced to 0.7 from 0.75

Sanguine Pool cooldown increased to 26/23/20/17/14 from 25/22/19/16/13

Şimdilik bulduklarım.

Eskiden vlad yoktu ama alanlara hep özeniyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.