|
Bildirim
Teknoloji forumunda teknoloji haberi okuyup anlamayan insanların yine yaptığı yorumları görünce üzülüyorum
![]() Hemen Bilale anlatır gibi anlatalım 1- Huawei kendi uygulamaları haricinde hiçbir uygulamanın arkaplanda çalışmasına izin vermiyormuş. 2- İnsanlar da gidip VLC'ye 1 yıldız vermeye başlamış. 3- VLC desteği çekmiş. Arkaplanda çalışmasın işi ne diyen mi ararsın abuk sabuk bir sürü yorum gelmiş. Hayır bir yıldız verme sebepleri zaten VLC'nin arkaplanda videonun sadece sesini oynatabilirsiniz diye açıklamasına yazması Huawei bu özelliği engellediği için kabak VLC'nin başına patlamış. Adamlar da bıkmış böyle bir tedbir almış. Not: VLC aynı zamanda müzik çalar olarak da kullanılıyor eğer bütün programlara böyle yasak geldiyse Huawei'nin kendi müzik çaları ve Play Müzik haricinde hiçbir müzik çalar çalışmıyordur ![]() ![]() |
VLC haklı ben P20lite kullanıyorum Playerpro müzik çalar satın aldım arka planda çalışmasına izin vermiyordu müziği yarıda kesiyordu ama çözümü var ayarlardan arka planda çalışmasını istediğiniz uygulamalara izin verebiliyorsunuz. Huawei kullanıcıları cahillikleri yüzünden 1 puan vermiş ayarlardan açılıyor özellik. Telefonu alıyorsunuz bari kullanmasını öğrenin.
|
Bence geri adım atma videolan, Huawei düşünsün ne yapacağını....
|
Yorum yapanlar ne kadar boş insanlar. Haberi anlayarak okumadan yorum yapmışlar. Vlc nin bir ozellikligi izlediğiniz music videosunu kapatmadan ana ekrana dönerseniz arkaplanda oynatmaya devam etmesidir. Dinlediğiniz müzik yarim kalmıyor devam ediyor. Gayet de güzel bir özellik ama bunu anlamadan konuşan ne kadar insan var yazık
|
Gücendirmek amaçlı yazmamıştım aslında ama baktım herkes giydiriyor kullanmamama rağmen savunasm geldi
![]() |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 26 Temmuz 2018; 16:22:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 26 Temmuz 2018; 17:12:44 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|