Şimdi Ara

VLC Player, iPad'den sonra iPhone ve iPod Touch'ları da destekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaslar videolari nasil aticaz peki iphone a kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

altyazılarıo tanıyomudur ki .srt falam felam

Bu topic oldukça eskide kalmış ama belki bir cevaplayan çıkar. Vlc'nin stresler versiyonunu iPad e kurdum ve notebook daki filmleri rahatlıkla izliyorum. Ancak, altyazi kodlamasini Turkish dos ya da windows ya da utf 8 ya da 16 seçmeme karşılık, "ı" harfi doğru okunmuyor. Hangi kodlamayı secmem gerektiğini söyleyebilecek var mı acaba?
  • Seçeneklerde ISO Latin var ise bir dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpes

quote:

Bu topic oldukça eskide kalmış ama belki bir cevaplayan çıkar. Vlc'nin stresler versiyonunu iPad e kurdum ve notebook daki filmleri rahatlıkla izliyorum. Ancak, altyazi kodlamasini Turkish dos ya da windows ya da utf 8 ya da 16 seçmeme karşılık, "ı" harfi doğru okunmuyor. Hangi kodlamayı secmem gerektiğini söyleyebilecek var mı acaba?

ISO 8859-9 kodlaması gerekiyor. (8859'dan tam emin değilim ama sonu -9 olacak kesin.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Seçeneklerde ISO Latin var ise bir dener misiniz?

ISO Latin yok ama LATIN'in çeşitli versiyonları var. İş görmedi :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: sarpes

quote:

ISO 8859-9 kodlaması gerekiyor. (8859'dan tam emin değilim ama sonu -9 olacak kesin.)

Öncelikle cevaplayanlara teşekkürler. ipad'in azizliği, VLC'nin streamer versiyonu yazıp kendisi stresler'e çevirmiş :)
    Ancak, ne yazık ki, bu kodlama da sorunu çözmedi :((

• MERHABA. Arkadaşlar benim bir sorunum var :( . VLC 1.1.12 sürümü kullanıyorum. Bununla ses kaydı yapabilirmiyim?ya nasıl yapabilirim kullanmayı hiç bilmiyorum. Ve bu ses kaydını (dosyasını) bir pc kullanıcısına gönderdiğimde bu ses dosyasını media player da sorunsuz açabilirmi? Üniversite ödevim için acil gerekli bilgisi olan varsa lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden çok teşekkürler.
  • MERHABA. benim bir sorunum var :( . VLC 1.1.12 sürümü kullanıyorum. Bununla ses kaydı yapabilirmiyim?ya nasıl yapabilirim kullanmayı hiç bilmiyorum. Ve bu ses kaydını (dosyasını) bir pc kullanıcısına gönderdiğimde bu ses dosyasını media player da sorunsuz açabilirmi? Üniversite ödevim için acil gerekli bilgisi olan varsa lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden çok teşekkürler.
  • MERHABA. Arkadaşlar benim bir sorunum var :((( . VLC 1.1.12 sürümü kullanıyorum. MACİNTOSH da Bununla ses kaydı yapabilirmiyim? ya da nasıl yapabilirim kullanmayı hiç bilmiyorum. Ve bu ses kaydını (dosyasını) bir PC kullanıcısına gönderdiğimde bu ses dosyasını media player da sorunsuz açabilirmi? Üniversite ödevim için acil gerekli bilgisi olan varsa lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden çok teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar ben iPhone 5 kullanıyorm VLC programını indirdim bilgisayardan ders videolarını atıyorm ama ses yok ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Bide bilgisayardan attığımız videoları arka plandan türütebilecek bi video programı var mı acaba ... Teşekkürler

• vlc yeniden appstore de yok ! bu ne ya !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ya ücretsiz doğru düzgün bir video oynatıcı yokmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

evet ya ücretsiz doğru düzgün bir video oynatıcı yokmu?

vlc nin yerini hicbir player tutamaz yanindanda gecmez bnm gozumde hic ugrasmam daha iyi ios yetetince baydi beni ,hayir internetten z3 siparisi verdim yarin 10. gun olacak hala gelmedi kargoya bile vermemisler cildirmak uzereyim :) ( ne alaka dimi )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana iyi bir video oynatıcı lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.