Şimdi Ara

VLEXIA OYUN SUNUCULARI | FİYAT LİSTESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi yatırıyorum 5 dk sürmiyecek :) sunucu ne zaman açılır tam olarak ?
  • Ersin Bey özel mesajlarınıza bakarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint4nger -- 19 Mart 2007; 15:22:21 >
  • Ersin abi su an değilde saat 19:00 gibi bakacak gibi bugun onunla bi gorusme yapacağız da
  • teşekkür ederim saintanger arkadaşımızın yeni sunucusu hayırlı uğurlu olsun :)
  • 1 gün aradan geçsin fikirimi söleyeceğim ama güzele benziyor clandan oyuncular girdi demin güzel dediler :)
  • Hayırlı olsun kanka Ersin abinin serverleri bozuk lag loss vebenzeri şeylerden oluşmaz
  • tek sıkıntımız player eksikliliği serverı çok beyendim ben :)
  • beyler sunucular gerçekten güzel. counter'ın zevkini doyasıya yaşıyosunuz. lag falan sıfır. adamlar iyi iş başarmış
  • yorumlarınız için teşekkür ederim serverlarımıza giriş yaparak test edebilirsiniz :)
  • evet ersin beyle msn'de konuşurken bize açmış olduğu serveri referans verdiğini söyledi.

3 arkadaş satın aldığımız server yukarıda da ip var ama ben de belirtme isterdim

212.175.19.152:27015

hizmet güzel, karşında ki insan sana saygı ve sevgi içerisinde hizmet veriyor... ayrıca ersin beyi çok sevdim. iyi bir insan (kahve sözüm var da bakalım bi boş vakit bulsak ısmarlayacağız :D )

ersin beyin yada serverimin reklamını yapmıyorum. sadece arkadaşın çok güvenilir ve fiyatlarının ucuz olmasına rağmen ne kadar güvenli ve kaliteli bir server kiralama hizmeti sunduğunu belirtmek istedim. ersin beyden önce 3 kişi ile konuştuk ne yalan söyleyeyim ersin beyin konuşması mıdır yoksa serverlerinin sağlamlığ mıdır... sonunda ersin beyi seçtik.server denemek isteyenler istediği zaman (maç saatleri dışında tabiki) serveri gelip deneyebilirler. serverde ismim aynıdır. sadece başında tag var :D hile yapmayın valla bann atarım eheheh...

kısa not ersin beyin kankası falan değilim. 1 mesajı görenler "adama reklam için geldi" demesin profilimden de eski üye olduğum görülebilir.
    kayıt tarihim 2 Temmuz 2005;

forumunuza girememe sebebim başka bir forumda mod olmamdır. inanın kendi bölümüme zor yetişiyorum. bu sebeple netin kapıları bana kapalı :D
    herkese ii forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolation -- 21 Mart 2007; 22:15:18 >

• öncelikle bu mesajınız için sizlere çok teşekkür ediyorum,
    sunuculardan memnun kalmanız ve bir güven ilişkisi olması çok mutlu etmiştir beni,
    site üyelerinin,ziyaretçilerinin de aklına gelebilecek 1 mesaj durumuna açıklık getirmeniz,

ne kadar anlayışlı düşünceli olduğunuzu göstermiş olmaktadır,

asıl ben teşekkür ederim benimle çalıştığınız için.

hayırlı akşamlar dilerim :)

( ben size ısmarlayacaktım ama :) )
  • cLandakilere soruyorum hakikaten fiyatlar cok uygun buyuk ihtimaLLe serveri sizden aLıcaz
  • horor tavsiye ederim çok memnunuz :)
  • Aylık Fiyatı : 160.00 YTL
  • HoRRoR clandakiler derken bizimi kastediyorsun??

valla açıkçası ben hiçbir oyuna para vermem.. ister knight ister cs ister cart curt oyuna

ersin abinin serverinda ben çok oynadim emeğe saygı çok guzel serverları var ama ben servera para vermeyi veya bi oyuna para vermeyi sevmem

sonuçta para alan kisim mutlu olacak para veren kisim deil..

ama burda ben ersin abiyi hiç bir şekilde kötülemiyorum

parayi verdin dielim bunun bi siniri var 1 ay falan veya daha uzun

sonuçta bitecek sen bu icadi eğlence için oynuyosun parayi eğlenceye yatırıyorsun...

yani boşyere gidiyo para

ama belki görecelidir..yaşımdan dolayı para verme fobisi olabilir..(yaş 15)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

cLandakilere soruyorum hakikaten fiyatlar cok uygun buyuk ihtimaLLe serveri sizden aLıcaz

teşekkür ederim yorumlarınız için yardımcı olmaya hazırım :)

----------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

HoRRoR clandakiler derken bizimi kastediyorsun??

valla açıkçası ben hiçbir oyuna para vermem.. ister knight ister cs ister cart curt oyuna

ersin abinin serverinda ben çok oynadim emeğe saygı çok guzel serverları var ama ben servera para vermeyi veya bi oyuna para vermeyi sevmem

sonuçta bitecek sen bu icadi eğlence için oynuyosun parayi eğlenceye yatırıyorsun...

yani boşyere gidiyo para

TechN9ne yorumların için çok teşekkür ederim,
    genelde oyuncularımız şöyle düşünüyor,internet cafede bir oyun oynamanın saati ne kadar diyelimki 1.5 ytl,
    hergün 2-3 saat oynadığını düşünürsek ayda ortalama 90 ytl gidiyor,
    bir cafede cs serverında oyuncu olarak oynayacağıma kendi serverımı alırım çok daha iyi olur diyor.
    bunun yanı sıra şöyle düşünenlerde var,
    bir cs serverında oyun oynarken admin yokken,hileler açılıyor,ve bıkan oyuncular,
    kendi serverlarını açıp hilesiz oynamak ve oynatmak için bu oyun sunucularını tercih ediyorlar.

----------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Aylık Fiyatı : 160.00 YTL

Sunucu fiyatları hakkında düşünceleriniz nedir 30+2 sunucu çokmu pahalı geldi,
    anlayamadım mesajınızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLEXIA-EO -- 24 Mart 2007; 10:16:19 >

• quote:

yani boşyere gidiyo para

ben sizin clana uye deilimki ben M'q (MicroquN) Clan dayım bi yanlıslık olmus heralde server alımı icin ay basını bekliyoruz

• n iyisi hangisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

quote:

yani boşyere gidiyo para

ben sizin clana uye deilimki ben M'q (MicroquN) Clan dayım bi yanlıslık olmus heralde server alımı icin ay basını bekliyoruz

galiba evet bencede bi yanlışlık olmuş
    bu arada ersin abi senin dediğin tabikide internet cafede ama benim bildiğim genelde internet cafede landan oynanıyor..

ama tabiki ben evden oynadığım için server almama gerek yok

• canım biz burda herkese server satalım diye bir çabamız yok,

biz burada bu forumda bir iş yaptığımızı ve "dilerseniz" bizden alabilrsiniz,
    mesajıyla sizlere ulaşmaya çalışıyoruz,

güzel bir tesadüf oldu sizinle karşılaşmak..

kafamdaki projeyi bu süre içerisinde yapacağım tech unuttum sanma :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.