Ersin abi yine birşey soracam msn e bakmiyorsun galiba hiç
Canlı Destek ne zaman baksam kapali
sen bana bi server verecektin ya hala vermedin ne zaman vereceksin ?
o sunucuyu sana vermicektim yalnıs hatirliyorsun :)
o sunucuda gorev vericektim sana,ilerleyen gunlerde seninle gorusecegiz.
arkadaslar , bu arkadaslar asırı derecede uckagıtcı arkadaslar
csunucu.gen.tr 2 yıldır bızım adımıza kayıtlı , ısım tescıllı olmasa da pıyasada bu ısımle 2 yıldır ıs yapıyoruz , bu tipler sımdı csunucu.com adı altında bır domaın almıslar.inanmayınız kacınınız.
saten web sitesi acılmıyo adamların
geçenlerde arkadaşlar konuşuyordum arkadaş ne kadara aldmıştın serverı falan dedi ne modlar vardı ben olayı anlattım dedim 1 gün önceden serverı açmadılar serverı bakamadık prensip meselesiymiş neyse dedim geçtim serverda hiç bi mod yoktu sadece amx mod adama rank statsme falan koyun dedim adamlarda dosyası yokmuş siz bulucaksınız dedi bahaneye bak biz koymuyoruz trojan falan filan olaylarından siz koyucaksınız dediler he dedim geçtim buldum yolaldım cd yi istedim adam panelden cdle ilgili bütün yazıların yanındaki
/ / leri siliceksin dediler gittim sildim olmadı biz ilgilenemiyoruz panelle dediler he dedim geçtim ... öteki ortak parayı yatırdım diyip yatırmamış ... bu vlexia şirketide diyor bana ben size iyilik yaptım her hafta parayı yatırıcaktınız vs vs diye bu iyiliği söleyin kim yapar size falan filan dedi bende arkadaşa sordum çoğu team böle parayı yatırıyor size özel bişi değil dedi be adam ne atıyorsun sen böle ^^ büyüklere saygım vardır efendim diye konuştum hep sizinle ... ama 1 yerden sonra patlıyor insan ve bu dolandırıcı falan diyen arkadaştan sonra açılmak zorunda kaldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme