Şimdi Ara

vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
39
Favori
32.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili Mesut abi , bu forumun dibe vurmasindaki sebeplerden biride bu youtube inadiniz. saygilar sevgiler.

d.n: 100 mbit internet ile Almanya dan baglaniyorum. izleyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • after

vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda
  • vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda

vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda
  • keyifle izledim. diğer videoları bekliyorum. teşekkürler mesut çevik.

• Bu yeni saclarin omru hakkinda bilgi var mi?
    Donor olarak kullanilan kisimde seyrelme belli mi?orada yeni saclar cikacak mi,yoksa kokleri alindigindan ayni sayida tel mi kalacak?

Hayirli olsun bu arada reis.kel halin de iyiymis:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Abi bir diğer sıkıntı da donör kısmından kökler alındığında görüntü bozukluğu oluyor. Şu ilk aşamada sende böyle bir problem oldu mu ? Şu an ki ve ileri zamanda donör bölgenin resimlerini bizimle paylaşır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

after

Ahahah koptum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 cent gibi olmuş saç :)

• tamamen kazıtıp bide kas yapsa idin tam süper olacaktı.hayırlısı.çevremde ektirenler var güzel oluyor.

• Mesut bey nasilsin . Nasil size ulasabilirim Bigi ve adresinizi. Alabilirmiyim

• Saç ektirme çekilişi bekliyoruz 😂

• 2si1 artık gerçekten 2si1

Başında paralansın Mesut abi :)

• iki yıl önce bende ektirdim. Bilgi isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim. :)

Acı çekeceğiniz tek şey var. O da anestezi. Ben vücudu kolay uyuşan biri değilim. Dişçiye gittiğimde bile uyuşmaz. Çok şanssızım bu konuda. İğneden de korkmam acı eşiğim iyidir. Fakat kafama kaç iğne yediğimi hatırlamıyorum :) Kafa başkaymış.Ekim sırasında ekimi yapan arkadaşlarıma sülalecek sövmüstüm.

Anestezi sonrası acı çekme diye bir olay yok arkadaşlar. Donör bölgeden saçları kazıyorlar gibi. Ne alırken ne ekerken hiçbirşey yok. On gün çok dikkat etmen gerekiyor. Üç beş gün yalanlarına inanmayın. Ektirecekseniz mutlaka 10 gün izin alın. Evden çıkmayın.

Birde profesyonellere yaptırın bu işi. Benim gibi arkadaş kurbanı olmayın :) Tepe bölgesi eksikti. Tepeye az ekip Tüm saçı öne ekmis kuş beyinli. Tuttu mu? Maaşallah nazar değmesin. İkinci seans için çağırıyor. Gitmiyorum. Eskisinden çok daha iyi.

On günlük süre bitince pahalı şampuan yalanlarına kanmayın. Dalinden şaşmayın.

• Nasil ekran karti takilabiliyor mu simdi?

• Hocam saclar hayirli olsun bende arastiriyordum. 5000 greft diyip 2500 v.b. greft eken bazi firmalar varmis bu konuya dikkat ettinizmi?

• geçmiş olsun başkan.bu kadar teferruatlı bir işlem olduğunu bilmiyordum.ameliyat gibi bişiymiş bu.belki komple anestezi altında bu işlemlerin yapılması daha kolay olabilirmiş.detaylı paylaşımlarınız için teşekkürler.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Suatın saçı ekim değil protez saç

• quote:

Orijinalden alıntı: ihaydinn

Mesut Abi bir diğer sıkıntı da donör kısmından kökler alındığında görüntü bozukluğu oluyor. Şu ilk aşamada sende böyle bir problem oldu mu ? Şu an ki ve ileri zamanda donör bölgenin resimlerini bizimle paylaşır mısın?
    O bölgeden saçlar tamamen alınmıyor. Seyrek alınıyor. Saçlar uzadığında bu seyrekliği kapatıyor. Kötü bir görüntü kalmıyor.
    Sadece saçı belli bir oranın altında kestirmemen gerekiyor. Kestirirsen orası diğer taraflardan seyrek durduğu için saç ekildiği çok net anlaşılıyor.
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Ensede cıkan saçlar aşağıya bakıyor saçlarınız cıktığında aşağıya doğru uzadığından ense bölgesinde seyreklik belli olmaya biliyor,ama Mesut abideki saçlar ince ve seyrek,umarım cok fazla belli olmaz diye umut ediyorum.Enseden alınan saçlar tekrar çıkamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 27 Kasım 2018; 21:4:57 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.