Bildirim
vLOG: Tayvan'da 4.5G hat aldık, ZenFone 5 ile hızını test ettik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
havalimanından çıktığının 10. saniyesi alnı parladı erdinin nasıl bir nem varsa artık :D
-
Vay arkadaş videonun sonunda adamlar neden kıpırdaman duruyor. Telefonun bir özelliğimi bu diye düşündüm :D
Meğer boş olmasına rağmen yayalar kırmızı ışıkta bekliyormuş :D
-
hay ben sizin video servisinize de .. bir işi iyi yapamıyorsanız yapanı tercih edin .. bakınız youtube
-
Asus Türiyeye özel bir Zen serisi çıkarmalı.. Mesela (SEMAZEN) :)
-
-
-
-
Selamlar. Hız testini farklı yerlerde de Yapar mısınız?
-
A'dan Z'ye Gigabyte anakart üretimini anlatan videoyu arsivde bulamadim. Link paylasirsaniz sevinirim. Tesekkuler.
-
Türkiye deki hızlar daha yüksek.
-
Aboovvv. Kaç kaç kaç
-
güzel video olmuş ....... erdi ist. 'la 1 saat daha gecikmeli varsaydı, turkcell 'de 21:00 'den sonra SIM kart, 4.5G hat satış hizmeti alamazdı veya var olan SIM kartına data yükleyemezdi.
sonraki gün 10:00 'a kadar hizmet alamazdı. -
kadına merhaba dedirticem diye dövecektin neredeyse Erdi beyciğim
-
Erdi kardeşim, süper bir video olmuş, bu vlog olayını daha çok yapmanızı isterim. Teşekkürler emeğin için. Hayırlı yolculuklar. İyi gezmeler.
-
ellerine sağlık erdi
-
Ellerine sağlık, kolay gelsin Erdi..
-
Türkiye'de hızlar çok daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kota olmasa
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Asus Türiyeye özel bir Zen serisi çıkarmalı.. Mesela (SEMAZEN) :)
|
A'dan Z'ye Gigabyte anakart üretimini anlatan videoyu arsivde bulamadim. Link paylasirsaniz sevinirim. Tesekkuler.
|
Benzer içerikler
- telegram premium fiyat
- twitter mavi tik alma
- uygulama indirmeden karekod okutma
- font bulma
- tbt ne demek instagram
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X