Şimdi Ara

vLOG: Tayvan'da 4.5G hat aldık, ZenFone 5 ile hızını test ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Computex 2018 fuarı için düştük yollara ve geldik Tayvan'a. İstiyoruz ki farklı vlog konseptleri ile aynı zamanda arka planda kalan olayları, deneyimlerimizi ve anılarımızı da sizlerle paylaşalım. Bu videoda Tayvan'da satın aldığımız 4.5G hattı ile Asus ZenFone 5'de hız testi ve fuar planımızdan bahsediyoruz. 

• 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • havalimanından çıktığının 10. saniyesi alnı parladı erdinin nasıl bir nem varsa artık :D

• Vay arkadaş videonun sonunda adamlar neden kıpırdaman duruyor. Telefonun bir özelliğimi bu diye düşündüm :D

Meğer boş olmasına rağmen yayalar kırmızı ışıkta bekliyormuş :D

• hay ben sizin video servisinize de .. bir işi iyi yapamıyorsanız yapanı tercih edin .. bakınız youtube

• Asus Türiyeye özel bir Zen serisi çıkarmalı.. Mesela (SEMAZEN) :)

• Buda bizim Turkcelin marifeti upload yerlerde..vLOG: Tayvan'da 4.5G hat aldık, ZenFone 5 ile hızını test ettik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Bulunduğumuz yere göre değişiyor hız, ben Giresun'da genelde 10 mb indirme görüyorum, ordaki değer mbit değil, mb/sn değeri.

Bu değeri de yeni aldım.
    Ben hız konusunda hiç sıkıntı çekmedin turkcellde, babam da mesela Vodafone çekiyor aynı anda test yaptığımda 1mb bile indirme yapmıyor 4g de.
    Benim hattım yeniydi(Vodafone) ve babamınki adaptörle kesilen hat. Bende de hız öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 4 Haziran 2018; 11:31:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vLOG: Tayvan'da 4.5G hat aldık, ZenFone 5 ile hızını test ettik

• Selamlar. Hız testini farklı yerlerde de Yapar mısınız?

• A'dan Z'ye Gigabyte anakart üretimini anlatan videoyu arsivde bulamadim. Link paylasirsaniz sevinirim. Tesekkuler.

• Türkiye deki hızlar daha yüksek.

• grafman09 kullanıcısına yanıt
    Aboovvv. Kaç kaç kaç

• güzel video olmuş ....... erdi ist. 'la 1 saat daha gecikmeli varsaydı, turkcell 'de 21:00 'den sonra SIM kart, 4.5G hat satış hizmeti alamazdı veya var olan SIM kartına data yükleyemezdi.
    sonraki gün 10:00 'a kadar hizmet alamazdı.
  • kadına merhaba dedirticem diye dövecektin neredeyse Erdi beyciğim

• Erdi kardeşim, süper bir video olmuş, bu vlog olayını daha çok yapmanızı isterim. Teşekkürler emeğin için. Hayırlı yolculuklar. İyi gezmeler.

• ellerine sağlık erdi

• Ellerine sağlık, kolay gelsin Erdi..

• Türkiye'de hızlar çok daha iyi.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    kota olmasa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.