Şimdi Ara

vMaxx Android TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
17.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittigidiyordan ucuz yollu olsun diye vMaxx Android TV spariş ettim.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/vmaxx-android-tv-artik-her-tv-bir-bilgisayar-85409363

Aslında forumdan gördüğüm RK3188 gibi bişi alayım diyordum. Asıl amacım site üzerinden online Dizi ve film izlemek için ve fazlada beklememek için bu cihazı tercih ettim. Her halukarda PopconA200 mevcut..

Bu tür bir cihaz kullanmadığım için bir kaç sorum var..

1-Bu stick ler PC de paylaşım klasörlerini destekliyor mu? Mesel NFS protokolü ile yapılan klasör paylaşımını çok performanslı buluyorum. Olmazsa SAMBA da idare eder..

2- Elimde USB Mikrofonlu kamera var. bunu kullanarak Skype viber Tango ne varsa kullanmak mümkün olurmu?

3-Sanırım 1 adet USB girişi mevcut. Buna USB hub bağlanabiliniyormu?

Zaten yüksek bitrate filmlerinde çok büyük bir performans beklemiyorum. Ama 720p lik filmlerdede sıkıntı çıkarırmı?

Cortex A9 işlemci denilince çift çekirdekli işlemci aklıma geliyor. Ama galiba Cortex A9 adı altında farklı işlemcilerdemi mevcut benim için muamma bir konu oldu bu kısım.

Bu stick lere Android yükseltme yapmak için illa üretici firmadanmı yükleme yapmak gerekiyor? Cortex A9 modelli başaka bir model stick in yükleme dosyası başka sticklere uyuyormu? Windows misali her türlü PC ye yükleniyor gibi vs..

• Bu mereti aldık ama siteden film filan sıkıntılı. Site üzerinden dizi açtım. Ne güzel oynatıyor derken 5 dakika sonra tak yayın kesiliyor.. Süre sınırı vs mi var?

Sorularım
    1-Diğer stick modellerde dizikolik uygulamasından veya dizi-mag sitesinden dizi izleyebilen varmı?

2- PC deki paylaşım kalsördeki filmleri nasıl izleyeceğim?

Android sürümü 4.1.0 gibi. Bunu yükseltmekmi lazım?

Lütfen anlayanlar bir el atsın..
  • hiçbirşey lazım değil , çin işi markasız (oem) ürünler böyle işte.
    2 şeyi düzgün yapar , 20 tanesi problemlidir.
    güncelleme ile kendinizi yormayın zaten o cihaza bi daha güncelleme vs... de çıkmaz

Piyasada yazılımı oturmuş vs... stabil çalışan Himedia (Q5) ve Mele gibi cihazlar var.
    Bunların haricindekilerin çoğu sıkıntılı ürünlerdir , topicleri bir okursanız görürsünüz.

Bizim en büyük hatamız ucuz ürünü bulunca , balıklama atlıyoruz daha sonra "niye böyle niye şöye" diye serzenişte bulunuyoruz.
    Bir ürün ucuz diğeri pahalı ise , acaba bu fark nerden geliyor diye iyice bir araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 23 Mayıs 2013; 11:25:05 >
  • Andrid sürüm bilgisine göre cihaz G21 model adında bir cihaz mış..

Diğer android sticklerde de ağ üzerinden paylaşıma açılmış filmeri izlemek için hangi programı kullanıyorsunuz? MX player de direk adres ve film adını yazmak gerekiyor sabırım.. film listesi vs görünmüyor..

Sizler bu tür sticklerde ağ üzerinden film izlemek için ne yapıyorsunuz??

Ve siz android stick kullanıcıları bu tür cihazı ne tür programlar kulanıyorsunuz?

Bu tür sorular için hangi başlığa bakacağımı anlayamadım.. Bu tür konuların tartışıldığı bir yer varsa o konunun bir linkini verseniz de olur..
  • Oradaki G21 yazısına fazla aldırış etmeyin , zira üreticisi büyük olasılıkla merdiven altı bir firmadır.
    Ben de sizin gibi bir kaçtane farklı android stick alıp kullandım ama çoğu on para etmediği için elden çıkardım.
    Şuan için Himedia Q5 kullanıyorum , bir ara Mele vardı onu da biladere hediye ettim. ( fena ürün sayılmazdı )

Ağ üzerinden pc'deki paylaşımdaki klasöre direk girip oradan mkv,bluray vs.. izliyebiliyorum. (kablolu)
    Bu cihazın diğerlerinden belirgin farkı , video oynatma performansı üst düzeyde ayrıca HD sesleri de çalıştırabiliyor. (DTS-HD , Dolby HD)
    Bunun için kendi içindeki oynatıcısını kullanıyorum , MX Player vs... kullanma ihtiyacı duymuyorsunuz.

Birde airplay , hicontrol, hishare vb... başarılı uygulamaları var.
    Hızı da fena sayılmaz , artı cihaza basitçe root atabiliyorsunuz.

Bu cihaz 3D Bluray ISO desteği verip ve şöyle biraz daha hızlı olsa , tadından yenmezdi

• Birde airplay , hicontrol, hishare vb... başarılı uygulamaları var. derken Himedia danmı bahsediyorsunuz, android Stick denmi?

Bu programları elimizdeki stick e yüklesek (Yüklenebiliyorsa) PC mizdeki mkv leri vs izleyebilirmiyiz?
  • Bugün İnternet sitesi üzerinden sıkıntısız dizi izlemenin keyfine vardım...

PC deki AVİ filmlerini ise PC üzerinden Filme sağ tıklayınca PLAY TO menüsü çıkıyor. Buradan ITV@32 seçince android cihazda sıkıntısız filmler müzikler oynatıyor.

Peki PC deki mkv leri oynatmak için ne yapmalı? PC deki AVI leri PC komutu ile çalıştırıyoruz. PC den değilde bu android cihazdan nasıl çalıştırırız?

Bu soru aslında Android Stick için genel bir soru. Sanırım bu markaya özgü değil. Ayrı bir başlıktamı sorsam??
  • Sitelerden film filan bakıyordum. Site üzerinden Canlı TV izleyeyim dedim Flash uygulamsı istiyor? Bu Flash desteği yokmuydu yaw
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    google play den flash player kalksada Adobe sitesinde APK ler mevcut.. imiş
  • Arkadaşlar online film dizi filan izliyorum güzel de.. Film oynatıcı için PArlaklık ve konstrat ayarları ile oynamak istiyorum. Hangi program gerekli?
  • Arkadaşlar. Bu android TV Stick lerde kullanılan programlar için ayrı bir forum mu var? Yazılımsal problemlerimi nerede sorabilirim? Burada ilgilenen yok..

Android video player de Konstrat Parlaklık ayarı olanı varmı? MX playerde rastlamadım..

cihaz her gün kullanılıyor gayet güzel.

Bu sticklere Skype vs. için Logitech 170 usb mikrofonlu kamera alsak çalışırmı? A4 tech çalışmadı..
  • Kendim çal kendim oyna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Kendim çal kendim oyna :)

sonuç olarak bir inceleme yapabilir misiniz?

ürün şu anda gittigidiyorda indirime girmiş ;
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/vmaxx-android-tv-box-android-4-1-0-yeni-surum-90703998
    129 TL
    bu fiyata aldığımız cihaz ne işe yarıyor? dizi film izleyebiliyor musunuz internetten?
    internet tarayıcısı nasıl?

flash desteği sorunu var mı? çözüm bulabildiniz mi?

• depes kullanıcısına yanıt
    ben 149 a almıştım :)

Cihaz fena değil. WiFi modem biraz yakınlarda olursa sıkıntı yok. Flash üzerinde yok ama yüklemek mümkün bu sayede flash çalışıyor. Ben Dizi-mag sitedsindeki dizileri izlemek için almıştım. Googleplay de dizikolik uygulaması var dizi-mag ile işbiliği içinde sanırım yada mobil sürümü. Dizi-Filmi MX Playerde açtırıyorum. Fakat normalden daha karanlık bir görüntü oluyor. (Sadece filmde) Filmler için Parlaklık - konstrat ayarı yaptıran bir program varsa daha güzel olur. UPNP diye bir uygulama buldum DLna dan paylaştırılmış filmleri izlemek mümkün ama işte görüntü biraz karanlık.. Parlaklık ayarı yaptıran bir program biliyorsanız öğrenmek isterim..

Birde Skype/hangout için elimde bir kaç kamera denedim Kameraları görmedi. Çalışan ucuz bir kamera olursa almak isterim. HD film vs izledim fena sayılmaz. XBMC üerinde yüklü gel,yor ama açılması baya bir uzun sürüyor.. Pek kullanmadım. Viber yüklenemedi bende.

Cihz ile verilen klavye güzel fakat mouse tarack ball deniliyor sanırım orası kötü. Google drivedeki flickerdeki Live drivede ve facebook resim albümlerini otomatik salayt olarak gösterten program varsa bunada talibim. Facebook daki albümleri gösteren bir program buldum Fakat otomatik slayt lı değil. O Klavyedeki dandik trackball mouse zımbırtısı ile resim kaydırmak için debelenmek gerekiyor. USB den film takıp izlemedim. Lakin ev ağı varken buna teşebbüs etmek istemem.. Bu ilev için elimde popcornhour a200 mevcut ve görüntü kalitesi harika..

İşin özü benim için Buna uygun bir kamera ve PArlaklık ayarlı bir video gösterici programı olsa idi. Almaktan çekinmezdim. ihtiyaçlarımı karşılıyor..

detaylı açıklama için çok teşekkürler

anladığım kadarı ile biraz daha para verip daha stabil ve kaliteli bir model almak mantıklı olacak benim için.
    Selamlar ..

bu cihazda .turkcell tv veya tivibu uygulamalarını kullanmayı denediniz mi ??? nasil bir performans verdi ??
  • gardolap_osman G kullanıcısına yanıt
    Bu tür aboneliklerim olmadığı için deneme fırsatım malesef yok. Genelde Dizi mag / ustream için kullanıyorum. Şimdilik tek şikayetim, oynatılan videolar ın parlaklık ayarları olmaması. Menülere göre oynatılan görüntüler oldukça karanlık. Performans bakımından Turkcell TV ve TiVi bu nun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. cihazın performansı bu tür işler için yerinde..
  • cihazı haftasonu test ettim. turkcelltv ,tivibu ve digiturk digiplay'de harika performans gosterdi..
    sorunsuz bir alet.herkese tavsiye ederim.
  • gardolap_osman G kullanıcısına yanıt
    Video oynatmalarda, video karanlığı ne durumda, Ben bu tür başka birinde/ bir yerde görmediğimden karşılaştırma fırsatım olmadı. Bu stick e yüklü uygulama sayesinde Torrent den dizi indirmez oldum. Direk internet üzerinden izler oldum..
  • Digiturk play uygulamasını yükledim. Kullanıcı adımı ve Şifremi girdim. Digiturk play çalıştırmayı denedim.
    İzlemek istediğiniz içerik için konum bilgisi gereknektedir. Lütfen konum servislerini açınız veya konum bilgisi iketebilen farklı bir cihazdan deneyiniz kapat/konum ayarları bilgi kutucuğu çıkıyor.
    Su anda kullandığım android cep telefonumda bu uygulama çalışıyor. Bu cihazda konum servisi açılabiliyor mu? Oluyorsa nasıl yapilir?

=====================================================================
    digiturk play uygulamasi ile ilgili sikayetler:

İzlemek istediğiniz içerik için konum bilgisi gereknektedir. Lütfen konum servislerini açınız veya konum bilgisi iketebilen farklı bir cihazdan deneyiniz

Müşteri Hizmetleri de şaka gibi silin 2 dakika sonra tekrar yükleyin diyor..hos olacağını bilsem 2 gün beklerim.

cihazınız root edilmiş cihaz j algılandı.ROOT edilmiş cihazlarda Digitürk içeriklerini izlerken sorun yaşayabilirsiniz.

Yayin kalitesi Gecesen seneki yayin kalitesi 1200k. Bu seneki yayin kalitesi 600k ama ucret ayni 1200k icin 399 tl odemek gerekiyor. Bunun sebebi cepten acip goruntuyu tv ye aktaranlar icin suan bilgisayardan bile 600k goruntu igrenc cep telefonunda normal ama bi zevki kalmiyo musteri hizmetleri gerizekalisida baglanti hizindan diyor ama benim netim 14mb nasil yavas olabilir speed test 12mb veriyor bu sezonda izlerim birdaha asla almam ve tavsiye etmem

Konum bilgisi Bazi android tabletlerde (ucuz olanlar) konum bilgisi sorunu cikiyor. Fake Gps programini kurup turkiyeden bir yer secin ve o sekilde calistirin. Piranha tablette o sekilde izleyebildik

GUNCELEME DEGIL KANDIRMACA Sözde hızmet sunuyorlar gps olmayan cıhazlarda konum sorunu oldugunu bılıyorlar ama duzeltmıyorlar satarken pc cep tablette seyredeceksın diyorlar şu anda konum sorunun dan dolayı bır suru kişi magdur bakalım yeni guncelemede duzelecekmı.

Tablet sorunu çözümü Arkadaslar goruntu problemi cekiyorsaniz (ses var goruntu yok ise) cozumu var. Ayarlar>uygulama ayarlari>digiturk play>onbellegi temizle ve verileri temizle yaparak sorunu giderebilirsiniz. Suan bunu yaparak sorunu giderdim. Diger problemlerde de ise yarayabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.