Şimdi Ara

vMaxx Android TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
17.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşler kusura bakmayın buraya pek uğramıyorum. evet cihazı aldım. klavyesi on numara kaliteli ve hemen alışılıyor. dizi filan izleniyor fakat 40-45 dakikada bir film donuyor. tek parça film izlenmiyor.
    yavaş bi cihaz. alalı beri bi kaç kere dizi izledik. bi kaç kere film izleme denemeleri yaptık bi kaç kere internete girdik youtube a girdik o kadar. çocuklar tv ye takılı olan kablosuz klavyenin kitini kaybetmis tv de dokunmatik olmadığı için cihaz öylece duruyor. filmlerde ekran biraz karanlık oluyor onun için de marketten contrans uygulaması indirdik baya işimizi görüyor. şu klavyenin zımbırtısını bulsak parasina göre güzel cihaz aslında. ama öyle ahım şahım bi performansı yok.
    alacak olanlara tavsiye eder miyim ;
    bu cihaza taş patlasa 125tl den fazla para vermeyin. o paraya değer. o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabreden derviş

Kardeşler kusura bakmayın buraya pek uğramıyorum. evet cihazı aldım. klavyesi on numara kaliteli ve hemen alışılıyor. dizi filan izleniyor fakat 40-45 dakikada bir film donuyor. tek parça film izlenmiyor.
    yavaş bi cihaz. alalı beri bi kaç kere dizi izledik. bi kaç kere film izleme denemeleri yaptık bi kaç kere internete girdik youtube a girdik o kadar. çocuklar tv ye takılı olan kablosuz klavyenin kitini kaybetmis tv de dokunmatik olmadığı için cihaz öylece duruyor. filmlerde ekran biraz karanlık oluyor onun için de marketten contrans uygulaması indirdik baya işimizi görüyor. şu klavyenin zımbırtısını bulsak parasina göre güzel cihaz aslında. ama öyle ahım şahım bi performansı yok.
    alacak olanlara tavsiye eder miyim ;
    bu cihaza taş patlasa 125tl den fazla para vermeyin. o paraya değer. o kadar

Bu contrast programının adı ne hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• televizyona bağladığımız cihazın klavyesinini wifi zımbırtısı kaybolduğu için şu an kullanamıyoruz ama dur bi tabletten bakayım sen olmasanda arayan başka birine faydamız olsun.

hah işte bu;

screen adjuster;

google play linki de koyalım tabletten filan gelenler için;
    Google Play Screen Adjuster >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabreden derviş -- 26 Haziran 2014; 1:57:47 >
  • sabreden derviş kullanıcısına yanıt
    logitech k400 kullanıyorum Tavsiye ederim. 5M migroslarda dönem dönem %25 indirim oluyor. 99TL yerine 74TL almanız mümkün. Takipde mutlaka logitech %25 indirimi yakalarsınız..
  • K220 süper klavye maus.
    2 senedir kullanıyorum pili daha bitmedi.
    Sadece yön tuşları sıkıntı yapiyo ufak ya ondan.
    Ben zaten yazar adamım beni ırgalamıyor da oyuncuları baya bi ırgalar :)
    Hayırlı bayramlar.

• Bu stick olaylarında uydu receiver mantığı mı var? LNG in bağlanarak uydular izlenebiliyor mu?
  • yok
  • Tsk. Neyse ben de zaten gittim, Next minix Amigo aldim. Turkcell Vinn (sadece E176 huawei modem ile calisiyor!) Taktimm 5 senelik LG tv oldu mu smart tv, freeshare, iptv derken. Bence yeterli. 148 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Tsk. Neyse ben de zaten gittim, Next minix Amigo aldim. Turkcell Vinn (sadece E176 huawei modem ile calisiyor!) Taktimm 5 senelik LG tv oldu mu smart tv, freeshare, iptv derken. Bence yeterli. 148 tl.

istediğinizi izleyemiyorsunuz. Sadece o an yayında olanları izleyebiliyorsunuz..

Mesela ya dün dizimi izleyemedim şimdi musaitim şu reaksiyon dizisinde ne olmuştu bir bakayım. Reklamlarda ileri sararım diyemiyorsanız, durdurup mutfaktan bir maden suyu getireyim diyemezseniz, siteye yeni, flim düşmüş şuna bir bakayım diyemiyorsanız, TV nizi açtığınızda takip ettiğiniz Person of interest dizisinin yeni bölümü eklenmiş mesajı gelmiyorsa, pek Smart sayılmaz :)

Tabi bunlar için internet lazım..

Bu arada freeshare den bahsetmeniz mümkünmü?

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Kayıt yapma, durdurma, ileri geri sarma mümkün. Diziler için, amigo'daki Film izle menüsüne girince, 50 civarı dizinin geçmiş bölümlerini izlemek mümkün. Yeni dizi vb eklenince mesaj gelmiyor. İnternet söylediğim gibi, Vınn ile bağlandım. Sıkıntı yok.
    Freeshare, menü 777 yapıp SWCam seçip ok leyip çıkınca, hotbird ve astra uydularında bilumum kanalı seyretme olanağı veriyor. Şu an seçtiğin 230 civarı kanalım var listemde. Toplam 1000 ve üzeri kanal arasından... Kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi mükemmel.
  • Arkadaslar migrosta urun 90 tl ye inmiş bugün aldım haberiniz olsun gayet uygun üstelik kablosuz mouse lu klavye de var

• Cihazini kitkata guncelleyen var mi arkadaşlar bendeki ics sürümü var mi güncelleme olanağı ve de online film izleyebileceğimiz yerler var mi?

• dreamm21 kullanıcısına yanıt
    Eskiden bir çok uygulama olurdu Film için şimdi bulmak zor..

PC den DiziCU APK indirin Film dizi (Son zamanlarda dizileri çalışmıyor sanırım.)

Birde DiziTVHD apk uygulaması var yine pc den indirip cihaza yükleyin Dizler ve Canlı TV ler bulunmakta..

Başka uygulama bulursanız haberimiz olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.