Şimdi Ara

VmWARE baslatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam! wmare kurdum gayet ii calsiti fakat pc kapatıp tekrar vmware acınca problem verip iyi konfigure edilmemis msj alıyorum ve acılmıyor sonra terar derliyorum vmware-distrib icine girip... sonra sorunsuz calısıyor ama her defasında derlemekte is degil ........acaba neden hata mesajı alıyorum ...urpmi kernel-source-2.6 bunu da yaptım... sistem mdk 10.1 c .......

• walla her seferinde o ayarı yapacaksın , bir de hiç çalıştıramadıgını düşünsene walla bilemiyorum o kadar am a win deki gibi bir batch file yazarak bu işi halledebilirmiyiz , bence halledebiliriz ama nasıl olacağını bilmiyorum :)) bilgisayar her açıldıgında senin için ayarları yapmasını sağlayabiliriz sanırımm.. ama nasıl? dur ben bir araştırayım şunu , bulursam iyi olur valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_thief -- 7 Mart 2005, 20:25:23 >
  • bir de kardes aslında daha sorun bitmiyo vmware ile web camı tanıtana kadar canım cıktı tanıdı sonra restart filan calstırıdm tam goruntu cıkacak diyorum uyarı geldi
    "A USB device is attemping to use isochonous transfer .vmware work station does not currently support this real time streaming data trasnfer mode. you may exprience problem with his device in virtual machine" bunu dedi
    c
    am in isigı hala yanıyor...windows tan usb cıkarıp takınca tanıma sesi geliyo hersey normal ama yukardaki msj geliyo...cam marksı A4 tech acaba linux hangi cam leri destekliyor......birde asıl sorun su linuxu kullanarak mns de gorutulu chat yapamıyacagız mı acaba..sakın linphone demeyin ben cok ugrastım calıstıramadım ..neyse yılmak yok ben bu isi sonuna kadar takip edecegim.tabii sizlerin yardımıyla tesekkurler...(yoksa unide millete kepez olcaz :) nolur yardım .....linuxte gorutulu chati destekler dedik ....nasil dediler ..bole oldu...)saygılarımla....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Acer Linux boot sorunu
    3 ay önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.