Şimdi Ara

VMware USB tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Sanal olarak OS işletilm sistemi kullanıyorum fakat kullanırken USB kullanamıyorum tanımıyor USB den taktığım cihazları

ama işin daha garibi usb üzerinden fare kullandırıyor fakat usb den ipod umu bağlayınca görmüyor. ne yapmam lazım vmware 9.0 kullanıyorum aynı sıkıntı ile karşılaşan varsa yardım bekliyorum

• Merhaba. İşaretli olan yerden taktığınız cihazın yanındaki kutucuğu işaretleyin ve connect to host seçeneğini seçin. Sorununuz ortadan kalkacaktır. Aşağıdaki resimde nasıl yapılacağı gösteriliyor. Saygılar...

VMware USB tanımıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Mart 2013; 14:43:53 >
  • cevabınız için teşekkür ederim fakat benim sistemim windows sanal olarak OS kullanıyorum usb takılıyken ipod olarak cihazı görüyor connect dediğimde ise zaten kullanımda diye hata veriyor
     VMware USB tanımıyor

VMware USB tanımıyor

VMware USB tanımıyor

•  VMware USB tanımıyor

aynı şekilde yapıyorum

VMware USB tanımıyor
  • Peki önce windows üzerinden ürünü deaktif etmeyi denediniz mi?
  • deaktif etmek derken ? windowsta device manager dan devre dışı bıraktım yine aynı problem oldu değişiklik yok malesef başka ne önerebilirsiniz
  • Başka çözüm yolu aklıma gelmiyor malesef. Kullandığınız sanal işletim sistemine gerekli driver'ları yada programları kurdunuz mu peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir program kurmadım yani ihtiyaç olmadı açıkcası, çünkü herşeyi tanıyor zaten shared files dan herşeye ulaşabiliyorum fakat ipod a ulaşamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.