Arkadaşlar merhaba , ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yanlız son 3 haftadır bir sorun oluştu. Eskiden de vardı ve ben tespit edemeiş olabilirim emin değilim. Sorunum şu , klavyede bazen " e , 0(numlock) , enter( numpad olmayan büyük) , windows , k , ..." tuşları basmıyor. Defalarca basmam , sert basmam vs ile alakası yok kendi isterse düzeliyor. Güvenli modda da aynısı oldu. Sorun ısınma , yeniden başlatma , format atma , en son driverları yükleme , en son driverlar için auslogics programı ile taratıp yükleme , ana kartı sıfırlamak için arkada ki pil çıkartma deliğini "dürtme" gibi birçok şeye rağmen sürüyür.Şu anda hiçbir sorunum yok klavye 10 numara çalışıyor ama ya sonrası ? ışıklarını kapatıp da denedim olmadı. Cdrom yuvasına hdd takmıştım , sorun takmadan önce başladı ama yüne de denemek için çıkarttım olmadı. Ve sorun kalıcı değil ara ara oluyor.Güvenli modda ilk açılışta yine yaptı sonra geçti.Bİr yardım edin , haftaya sınavlar başlıyor ve sınava bilgisayar ile girmem gerekli. yanıma yedek klavye alacağım ama bilgisayarı tamire gönderemem çünkü malum bir tn yazılım var içinde ve yasallıkları tartışılır.(Mak. Müh Yüksek lisansta okuyorum ve birsürü mühendislik programı yüklü) Şimdiden teşekkürler. Windows 10 Pro 16gb ram i7 4720hq