Şimdi Ara

Vodafone 1 aylık 4GB hediye (tekrar 4bucakG) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
5
Favori
5.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Bu mesajı alan varmı olumlumu olumsuzmu anlamadım defalarca denememe rağmen hep aynı mesaj geldi

4BucakG kampanyasina gosterilen yogun ilgi nedeni ile su an isteginiz gerceklestirilememektedir. Lutfen bir sure sonra tekrar deneyiniz.

Bir firma kampanya bitişini, kendinı överek ancak böyle söyleyebilirdı vallahi helal olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kazançları ve yaşamlarını biz sağlıyoruz ama, adamların tutumuna da bak...Biraz da bizim koyun gibi olmamızın suçu var bunda.
  • Lg g4 ile deniyorum telefonunuz 4.5g desteklemiyor diyor. 4.5g var halbuki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Bu mesajı alan varmı olumlumu olumsuzmu anlamadım defalarca denememe rağmen hep aynı mesaj geldi

4BucakG kampanyasina gosterilen yogun ilgi nedeni ile su an isteginiz gerceklestirilememektedir. Lutfen bir sure sonra tekrar deneyiniz.

Bir firma kampanya bitişini, kendinı överek ancak böyle söyleyebilirdı vallahi helal olsun

Bu sekilde uyari alanlar farkli zamanlarda tekrar tekrar denesin muhakkak tanimlanacaktir. İki hat iki telefona da bu uyariyi aldiktan sonra tekrar msj atarak tanimlanmisti.
    Fakat ayni hatta ikinciyi alma olayi bize nasip olmadi malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunuz 4.5G uyumlu olmadigi icin talebiniz isleme alinamamistir. 4.5 G uyumlu akilli telefon sahibi olabilmek icin sizi Vodafone Cep Merkezlerimize bekliyoruz

• Bu numaradan daha once ayni kampanyaya katilim gerceklestirdiginiz icin talebiniz isleme alinamamistir.

• Arkadaşlar telefon 4g desteklemiyor. Hattı 4g uyumlu bi telefona takıp oradan mesajı gönderip internet geldikten sonra kendi telefonumda kullanabilir miyim?
  • Hayır, son bir ay içerisinde en çok kullandığınız telefon baz alınıyor.

• Evet olur, ama o telefondan daha once kayit olunmamasi gerekiyor. Hatti yeni yelefona taktiginizda sistem yeni telefonu algilamaz. Bunun icin kucuk bi tatktik gerek. Onu da pm ile payasabilirim.

Cok pm geldiginden burda olayi anlatiyorum.

Sim karti 4g'li bir telefona taktiktiktan sonra, online self servisten( mobil uygulamadan degil) gprs erisimini kapatip tekrar acin yeni telefonu taniyacaktir. 3g ve 4g otomatik kapanacagindan onlari da acmayi unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 29 Mayıs 2016; 20:36:05 >
  • teşekkür ederim
    4gb aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

teşekkür ederim
    4gb aldım

Az once ben de yaptım ama bana 6gb verdi?

• 10gb geldi yuh insallah ucretsizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

10gb geldi yuh insallah ucretsizdir

Üç Arkadaşıma Bu Olayı Söyleyip İşlem Yaptırdım. Üçünede 6 GB Geldi. 4-10 Arası Geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 29 Mayıs 2016; 15:19:02 >
  • s7 için telefonunuz 4g uyumlu değil diye mesaj geldi :D ahahhaha
  • Bana da "4BucakG kampanyasina gosterilen yogun ilgi nedeni ile su an isteginiz gerceklestirilememektedir. Lutfen bir sure sonra tekrar deneyiniz." mesajı geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oslun kullanıcısına yanıt
    O kötüymüş. Türk Telekom veriyor telefon değiştirince.

• Bugün paketi tanımlananlar süresi 1 ay sonra mı bitiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontür yüklemeyenlere vermiyor sanırım bana vermiyor note4 tel olmasına rağmen tel uyumlu değil dyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da yogun ilgi bilmem ne diye cevap geldi. Telefon uyumlu ama kimisine 4-6-10 gb verirken kimisine bizim gibi neden vermiyor?

• Ha bir de vodafone yanimda'dan haftalik 1 gb alinabiliyor mu hala? Ben numara tasiyarak yeni geldim. Ama paketler menusune girince isleminizi su an gerceklestiremiyoruz diye hata veriyor... 2 gunden beri boyle. Bir tek bende mi boyle yoksa herkeste ayni mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.