Şimdi Ara

Vodafone 100mb internet paketi talebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

İyide cepten neden video seyretmeyelim.

seyret volkanım seyretme demedik.

insanlar genelde cepten interneti gezinmek için kullanıyorlar.

tabii ki ilerde kullanım alışkanlığına göre düzenlemeler olur diye düşünüyorum.

Dimi şuanlık 100 mblık paketi kopartalımda vodafonedan ileride daha uygun fiyatlara kullanırız da video da izleriz

• Evet arkadaşlar bende vodafone internet paketini kullanıyorum şu an olduğu gibi :-) işteyken mail,arama ve forum gibi şeyler için kullanıyorum.Evimde ise internetim olduğundan şu an ki 250 mb internet paketi fazla geliyor bir ayda 50 mb olmadı ama aylık 10 liraydı sanırım boşuna fazladan para veriyoruz.Paketlerin 5-10-25-50-100... mb gibi seçmeli ve daha çeşitli olması bence en iyisi
  • Kardeşler dilekçeleri bastırın çıkaracaklar gibi :)
  • mustafa fiyatlar bu sekilde oldugu icin video seyredilmiyor bnce. korkuyoruz
  • 100 mb internet 25-30 kontör olsun diyoruz ona bile yok pahalı diyorsunuz.3g de havuz sistemi var mecbur dengede tutmak zorundalar.
  • Vodafone'un internet için en hesaplı paketi hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 14 Şubat 2010; 20:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle
    Vodafone'un internet için en hesaplı paketi hangisi ?

250 mb 70 kontör/10 tl olan paketi var.bir de 3g'ye yeni abone olanlar 100 mb internet hediyesi var.
  • Tek hat kullanmak adına 1 kez daha mail attım yoksa;

Avea 25 kontöre 100 mb veriyor/kullanıyorum.
    Gerektiğinde 39 kontöre 500 sms'te alıyorum.

64 kontöre 100mb net ve 500 sms bana yetiyor.

DİĞERLERİ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR...
  • 250mb 70 kontur fazlaa ve gerekiz 100mb ciksa super olacak
  • 250 mb. net bilgisayar kullanımı için yeter mi? Facebook ta gezip mail vs. kontrol edeceğim. Günlük 2,3 saatlik bir kullanım için lazım akşamları. Gündüz zaten okulda net kullanıyorum. 2,3 saatte işte faceden veya msn den chat. Ne öneririsinz? Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum :)
  • Yolladım.İnşallah çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Tek hat kullanmak adına 1 kez daha mail attım yoksa;

aynen sana katılıyorum.bende aveanın aynı özelliklerini kullanıyorum.uzun zamandan beri kontür yüklemediğim vodafone hattıma geçen kontür yükledim.3gyi açtırınca 100mblık hediye geldi ve 1 ay dolmak üzere.25 kontür olayı yüzünden mecburen aveaya geri döneceğim.halbuki vodafone deseki 30 kontüre 100mb internet paketi.buyrun tepe tepe kullanın dese o 64 kontür aveaya değil vodafone'a gidecek.bence vodafone'a bu konunun linkini göndermek lzım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

250 mb. net bilgisayar kullanımı için yeter mi? Facebook ta gezip mail vs. kontrol edeceğim. Günlük 2,3 saatlik bir kullanım için lazım akşamları. Gündüz zaten okulda net kullanıyorum. 2,3 saatte işte faceden veya msn den chat. Ne öneririsinz? Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum :)

yetmez çok zor en az 1 gb almanız lazım o da yetmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Tek hat kullanmak adına 1 kez daha mail attım yoksa;

hocam avea hattınız ile SMS ve İNTERNET olayını çözmüşsünüz.
    (heryöne 500 sms+100 mb internet=39+25=64 kontör)

peki bu avea hattınızın tarifesi nedir ?

aveada her yöne avantajlı konuşma için hangi kampanyaları kullanıyorsunuz ?
    ayda kaç kontör yüklüyorsunuz bu hatta?
    (ben de tek telefon kullanmak istiyorum ama bakalım olacak mı...)
  • Değerli fusem;
    1.ve asıl hattım VF CEP LİMİTSİZ 75O sadece ses hattım.
    2.hattım AVEA GENÇAVEA sadece sms ve data hattım.
    GENERAL MOBILE DST 5OO telefonum.

VODAFONE LİMİTSİZ
    SABİT HAT LİMİTSİZ
    DİĞER YÖN 750 DAK
    HER YÖNE 500 SMS
    1 AYLIK 100 MB NET

Sadece 68 TL..
  • Konuyla pek ilgisi yok ama 2 gün önce cep telefonuma mesaj geldi. 3G yazıp 3636'ya gönderin 3G'ye hoşgeldiniz hediyesi olarak vodafone'dan aylık 100 mb internet paketi kazanın" şeklinde..

Hattımdan daha önce 3G yazıp 3636'ya göndermiştim ama bu hizmetten hiç yararlanmamıştım. Tekrar attım aynı mesajı 100 mb internet paketim tanımlandı. Ne dersiniz vodafone yeni 100 mb'lık paket çıkartmadan önce ısınma turlarına çıkmış olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Konuyla pek ilgisi yok ama 2 gün önce cep telefonuma mesaj geldi. 3G yazıp 3636'ya gönderin 3G'ye hoşgeldiniz hediyesi olarak vodafone'dan aylık 100 mb internet paketi kazanın" şeklinde..

Hattımdan daha önce 3G yazıp 3636'ya göndermiştim ama bu hizmetten hiç yararlanmamıştım. Tekrar attım aynı mesajı 100 mb internet paketim tanımlandı. Ne dersiniz vodafone yeni 100 mb'lık paket çıkartmadan önce ısınma turlarına çıkmış olabilir mi?

bu kampanya çıkalı epey oldu kampanyanın son günü 28 şubat.
  • Talep yagdirmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Konuyla pek ilgisi yok ama 2 gün önce cep telefonuma mesaj geldi. 3G yazıp 3636'ya gönderin 3G'ye hoşgeldiniz hediyesi olarak vodafone'dan aylık 100 mb internet paketi kazanın" şeklinde..

bu kampanya çıkalı epey oldu kampanyanın son günü 28 şubat.

Varya gece arkadaşın mesajına benzer bir mesaj aynen buraya atıcaktım sonra işim çıktı unuttum.Evet çıkalı epey oldu ama öyle 3-5 ay değil sadece 1 ay önce çıktı ocak başı başladı şubat sonu bitecek.Sonuçta sırf dh bünyesinde şu bölümde bile 2009dan beri 100 mb paket isteği hadi bunu maille belirtelim konuları çok geçti mutlaka başka bilinçli kullanıcılarda bu tarz taleplerde bulunduysa vodafone belki öncesinde deneme görme açısından böyle bir bedava sunumu yapmış olabilir.Belkide bir süprizle 1 marttan sonra 100 mb paket çıkartacaklar bunlar tabi bizim umudumuz yoksa böyle olcak demiyoruzda acaba olabilir mi diye aynen dün gece aklımdan geçmişti bu mevzu.Ben zaten 100 mb paket hediyeleri çıktığında da diyordum kesin bu taleplerinde etkisi olmuştur diye.Belkide katılımları görüp ona göre birşey çıkartabilirler.

Ayrıca geçici ve yaş sınırlı kampanyaları saymazsak turkcell 65 kontöre avea 49 kontöre bu 100 mblık paketi verirken vodafone 35 kontöre bile verse bu çok iyidir.Kampanyaları kapıştırcaksak vodafone zaten bedava veriyor 100 mbı hadi vodafone çıkar şu 100 mb internet paketini artık

• İnşallah vodafone çoluk çocugun sözüne uyupta 5mb-1omb gibi paketler çıkarmaz nisbeten makul fiyatlı sınırsız internet lazım!
    sizde gazuz paranızı kontöre verip sonrada gitti gidecek diye uykusuz kalmazsınız(:
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.