Nasıl oluyor anlatır mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 18-19-20 Kasım 2020 tarihlerinde online başvuruya özel paketler (2. sayfa)
-
-
özel mesaj ile dönüş yaptım
-
Salla kazanda fatura iadesi mi var? 🤔
1 yıl yani 52 haftadır salliyorum. Fizy Instagram Twitter bip v.b geliyor.
Fatura iadesi varsa efsaneymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cepte teb hespa açılımı ile %20 iade eidyor 25 gb 49 tl 30 gb sınırsız sosyal medya 65 tl ye geliyor Türk Telekom 15 gb 39 istiyor 25 gb çok iyi 3 ay da cayma bedeli yok yarın geçiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başvurduk bakalım. Haber edene teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
babam için en az dakika en az gb hangi operatör hangi tarife acil bilgi lazım arkadaşlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin
Kesinlikle katılıyorum. Bir daha Vodafone'ye bulaşmam. En son Genç Turkcell paketi ile Şubat'ta geçtim ben de Turkcell'e. Vodafone'nin Goldmaster çeklerinden kurtuldum. Salla kazan cuma günü var, onun dışında haftada iki gün daha Genç Turkcell çatlat kampanyası ile internet kazanılıyor. Şu anda mobil veriyi çok az kullanmak zorunda olduğumdan mıdır nedir, kendi 14GB+5GB'imi hiç kullanamıyorum. Her çatlatta haftalık 2GB veriyor. Bu ay salla kazan sayesinde fatura iadesi bile verdi. Senede bir ay bile denk gelsen güzel bir jest. Eğer paketi taahhüt sonunda uygun fiyatla devam ettiremezsem Türk Telekom'a geçerim. En azından onların interneti hızlı, Turkcell'le eşit sayılır İstanbul'da. Vodafone 25 GB 40₺ bile olsa bu döngüye katmam bir daha. Turkcell-Telekom döngüsü iyidir.Temmuzdan beri ara ara yaptığım speedtest sonuçları Turkcell ile. Kimi zaman İstanbul kimi zaman Bodrum, kimi zaman da Balıkesirde bakmıştım. İyi ki de geçmişim Turkcell'e. Arada eskisi gibi %50 falan bir fiyat farkı da yok üstelik.
Vodafone da zaten minimum 40 liralık paket yüklettiriyor, paketin ucuz olsa da pek bir anlamı kalmadı :D
-
yöntem nedir hocam
-
Uyumlu Online 6 kampanyası var.
750dk + 8gb internet + 250sms 25TL
Arkadaşını getir 3 ay 15gb kampanyası ile birleşirse güzel bir fırsat olabilir.
@srcn1905 Dediğiniz indirim nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Kasım 2020; 23:12:47 > -
Red 20 tarifesi için başvuru işlemini gerçekleştirdim ama henüz aramadılar. Telefonla aradıklarında bir üst tarife olan Red 25 tarifesi ile değiştirebilme imkanım var mı? Kampanya süresi doldu ama hediye ekstra 5 GB kampanyasından faydalanabilir miyim? Normalde başvuru yapmadan önce Turkcell'deki akıllı paket 20 GB tarifesiyle arasında çok kaldım. Daha önceki Vodafone tecrübem kötüydü ama yakın çevremdeki bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine tercihimi Vodafone'den yana kullandım. Bu sefer de memnun kalmazsam bir daha Vodafone'ye geçmem. Bu arada CEPTETEB hesabı açıp %20 iade kampanyasından da faydalanmayı düşünüyorum.
-
Hattım şu an Türk Telekom, 4 gün sonra taahhütüm doluyor. Uygun fiyata en az 15GB'lık tarife arıyorum var mı hocam bildiğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom prime fiyatlarına bakın derim. Türk Telekomda şöyle bir olay var adamlar rastgele fiyat koyuyor. Mesela 8GB olanı 30TL'ye alanda oluyor 12GB olanı 28TL'ye alanda oluyor.
-
Bu kampanya varken red tarife fiyatları neydi hatırlayan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X