< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone 2021 Faturasiz Guncel sms Gecis Tarifeleri (14. sayfa)
-
-
Vodafone Şarjı çabuk bitiriyordu daha önce
Hala bu sıkıntı devam ediyor mu?
Bilgisi olan yeşillendirirse çok sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone faturasız yeni geçiş yaptım
3 Ay Süper Kolay Paket 30GB + 3000DK + 1000SMS 90TL satın aldım
Tekrar satın almaya izin verir mi bilmiyorum, kolay paketlerde görünmüyor şuan.
Bence süper fiyat 3 ay kafam rahat :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayi 2 kere izin veriyor almaya demişti. Görünüyor paket hala numara taşımaya özel diye.
-
Bilgi için teşekkürler ama bende;
3Ay 5GB 6000DK 1000SMS 90TL görünüyor hocam.
Kazançlı 7gb tarifesini nasıl yapabilirim anlatabilecek var mı?
-
Sizede bu mesaj geldimi “10.5 hesabınıza yüklenmiştir” hesapda 0 TL gözüküyor, acaba devlete peşinmi ödüyor
Degerli musterimiz, 3 Ay Super Kolay Paket 30GB hattiniza tanimlanmistir. 3 Ay Super Kolay Paket 30GB ile 23.12.2021 11:19 tarihine kadar Her yone 3000 DAKIKA , Her yone 1000 SMS , Her Yone 30 GB Internet Kullanimi, telsiz kullanim vergisinde gecerli 10.5 TL hesabiniza yuklenmistir. Kalan tum kullanim haklarinizi sorgulamak icin OZET yazip 7000e ucretsiz SMS gonderebilirsiniz. Detayli bilgi icinadresini ziyaret edebilirsiniz. B003www.vodafone.com.trhttps://www.vodafone.com.tr/yanimda.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Eylül 2021; 12:25:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı mesaj bana da geldi ama bakiye 0 gözüküyor.
Kazançlı 7gb tarifesine nasıl geçiş yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz? günlerdir çabalıyorum beceremedim.
@BlackEagle24 @Johny Constantine @angaralim @CevherNeDer @berkay956
-
Konuyla ilgili bilgisi ola varsa lütfen yardım etsin.
Garaj kamerama bağlı sim kartım var 1 gb internet yetiyor sadece hareket var diye uyarı geliyor. vodofon 23 tl öderken 49 lira oldu
konuşma ve sms gerekmiyor 1 gb internet yetiyor. en ucuz hangi hatta geçebilirim arkadaşlar ?
-
-
Hocam satın aldığınızda bir sms gelmiştir gelen smsde sınırsız whatsapp yazıyor mu
Sms silmişim hocam ama yazmıyordu diye hatırlıyorum.
Kazançlı 7 GB Tarifesine geçebilmek için, Şikayetvara hat sahibinin numarasıyla üye olup şikayete ne yazacağım tam anlayamadım o kısmı?
-
Vodafone faturalı taahhüdüm onumuzdekı ay bitiyor faturasıza geçmek istiyorum başvuruyu ne zaman yapmalıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone kullanıyorum, Bimcelle geçsem çekim kalitesi vs bir şey kaybeder miyim ? 9gb paket bimcellde 35 lira , Vodafone da 45 lira teklif ediyorlar
Vodafone yenilenen 9 gb tarifesi var 36 TL, geçiş için 7000 e YENILENEN9GB yolluyorsun,o kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X