hangi Operatör ve paketten geçtiniz acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (6. sayfa)
-
-
Turkcell tahutumun bitmesine 9 gün var. Şimdi geçsem vadafone a ceza yer miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 30 gun içinde istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@cemilture referansınızı kullandım bilginiz olsun. Hattı bayiden alacağım pazartesi günü.
-
Kullandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam şimdi ben de bir hattı taşıyayım diyordum ama kaldırmışlar bugün herhalde. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
30gb pakete geçmiştik 1 hafta olmadı. Şimdi diğer operatörler çok daha uygun tarifeler açıklamış. Uygulama cayma bedeli görünüyor. Cayma bedeli olmadan geçilmiyor mu?
İlk ay cayma bedeli yok diyor mh
geçiş yapıp deneyenler teyit etmesi lazım
Benim geçişim yarın sabah tamamlanacak Türk telekoma geçtim, vodafone’u pazartesi gününden beri kullanıyorum yazarım buraya çıkan faturayı.
vodafone yanımda uygulamasında cayma bedeli ne kadar çıkıyor sizde?
ben de dün telekomdan vodafone a geçtim 1 günlük vodafone luyum 513 tl cayma bedeli çıkıyor.. tobi ile görüştüğümde 1 ay içinde cayma bedeli olmaz diyor.
-
183₺ görünüyor ama müşteri hizmetleri bana da ücret çıkmaz dedi sadece indirimsiz tutardan kullandığım kadar ödemem gerekiyor ama yarın öğreneceğiz.
faturanız çıktı mı?
-
Fatura çıkmadı daha ama taşımadan bir kaç saat önce cayma bedeli sıfırlandı bekliyorum faturayı.
Çarşamba günü geçiş yapmıştım canlı müşteri temsilcisi ile görüştüm ilk 30 gün cayma bedeli almıyormuş vodafone şimdi Türk telekoma geçiş yapacağım
-
Biri alır diyor birisi almaz diyor. 🤔
Az önce tobi ile konuştum canlı temsilciye yönlendirdi onunla konuştum neden değiştirmek istediğimi sordu yeni paketleri anlattım o da 30 gün almıyoruz dedi ücret
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X