Şimdi Ara

Vodafone - 23 Kasım İtibariyle 10GB 190TL - 20GB 265TL - 30GB 320TL - 60GB 441TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Üsküdar Gerçekleri Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
10
Favori
6.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen oldu bizde sasirdik

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Mevcut müşteriye var mı?
  • ttgg44 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Turkcell’den geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakaçuka

10gb bayide 160TL. Yalnız mırın kırın ediyorlar. Israr ederseniz geçersiniz. Ben bugün geçtim. Tarife ismi uyumlu 10gb tarifem. 10gb, 1000dk, 250sms.
    20 gb ne kadar bayide
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim öyle yapacağım

• hattımı dün itibariyle türk telekom faturalıya taşıdım ama henüz sim kartı takıp hattımı aktif etmedim. Şimdi vodafone faturalı tarifelere geçebilir miyim?

Yine aynı tarife mi yoksa tarife adı farklı mı?
  • Bayiden geçiş yapabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Cumartesi bayiden türkcell den geçiş için müracaat ettim.Pazar gece geçişim onaylandı.Kullanmaya başladım.10 gb 190 tl vodafone tarifesine geçtim.

• Bugün bayiden 10gb 190 tl olan faturalı tarifeye ben de geçtim 1 sene vodafone'u tanıyalım bakalım :)

• Aşağıdaki bağlantıdan veya online başvurudan FIRSAT65887613 koduyla numaranızı taşırsanız beraber 30gb kazanabiliriz arkadaşlar.

Bugun bayiye gittim 'Oyle birsey yok,imkansiz' falan dediler.Ben de vazgectim geri döndüm.

• Aynen bende sordum öyle birşey yok dedi üstelemedim 190 tl 10 gb a geçtim @ssouness

Hangi il hocam? Bayiiden nasıl giriş yaptı buna geçiş için? 3 bayii aradım, hiçbirinin haberi yok. Hepsi yalın fırsat 10 gb 190 tl olanı söylüyor.
  • Vergi dahil ne kadar oluyor?
  • Geçişte herhangi bir ek vergi ödüyor muyuz?

• 190’lık tarifeye geçtim geçişten sonra 265’lik tarifeye geçebilir miyim

• Merhaba, FIRSAT67053603 koduyla online başvuru yaparak yeni hat alımı veya numara taşıma işlemi gerçekleştirirseniz, seçtiğiniz tarifeye ek olarak karşılıklı 3 ay geçerli 30 GB hediye internet kazanıyoruz.

• bayiden taşıdım, sim kartı ordn verdiler 48 saatte açıldı.
  • Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle ben de vodafone'a geçmiş bulunuyorum. 21:30 da geçişiniz tamamlanacaktır mesajı geldikten sonra eski sim kapanıp yeni vodafone sim aktif olmuş, ilk izlenimlerim iyi özellikle uygulamada yararlanılabilecek fırsatlar var umarım uzun vadede de memnun kalırım. İlk 3 ay hem size hem bana 30 gb kazandıracak fırsat kodunu kullanmak isteyenler için FIRSAT69009249 kupon kodunu buraya bırakıyorum 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.